Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til skole- og dagbehandlingsinstitutionen Frederikshøj

Skole- og dagbehandlingsinstitutionen Frederikshøj er i rivende udvikling og udvider med en ny klasse. Derfor søger vi en engageret pædagog til indskoling/mellemtrin.  
 
Frederikshøj er en skole- og dagbehandlingsinstitution i Vanløse, der netop har igangsat en omfattende omstilling til en målgruppe med større støttebehov. Institutionen skal samtidigt være med til at udvikle mere fleksible indsatser til børn og unge, som skal inkluderes i folkeskolen.  
 
Institutionen har et klart mål om at gå nye veje i samarbejde med børnene, de unge og deres netværk for sammen at skabe bedre muligheder for selvstændige ungdomsliv og uddannelse. Fokus skal være på samskabelse, medborgerskab, skole/uddannelse/beskæftigelse og nye fællesskaber.  
 
Frederikshøj er i dag kendetegnet ved at være en institution med høj faglighed og stort fokus på skolegang. Der er ansat pædagoger, lærere, psykolog, socialrådgivere og to afdelingsledere m.fl. på institutionen.  
 
Frederikshøjs målgruppe er børn og unge i skolealderen med udsathed og sociale, psykologiske og psykiatriske vanskeligheder. Flere af børnene har ekstrovert adfærd og diagnoser indenfor det psykiatriske område såsom ADHD, autisme og tilknytningsforstyrrelse. Frederikshøj er desuden i gang med at udvikle en ny afdeling til børn og unge med alvorlig ekstrovert adfærd, som kan profitere af en særlig social- og skoleindsats.  
 
Frederikshøj hører organisatorisk til i Center for Socialpædagogik og Psykiatri (CSP)/Borgercenter Børn og Unge (BBU) i Københavns Kommunes Socialforvaltning. Centret består af syv specialiserede dagbehandlings- og døgntilbud for børn og unge med sociale, psykologiske og psykiatriske behandlingsbehov.  
 
Vi søger en uddannet pædagog på fuld tid, der  

  • har lyst til – og gerne erfaring med – at arbejde med vores målgruppe  
  • kan fastholde og udvikle struktur i arbejdet med børn  
  • er engageret, åben og tydelig i sin adfærd  
  • er god til samarbejde tværfagligt og kender til voksenstyrede forløb  
  • er vedholdende, struktureret og robust både fysisk og psykisk  
  • kan formulere sig i skrift og tale i forbindelse med observationer, oplæg og møder.
Du skal have lyst til at være en del af et team, hvor alle faggrupper samarbejder om opgaven omkring børnene. I teamet skal du både kunne arbejde selvstændigt og gå forrest og kunne tage følgeskab og udføre andres ideer. Vi kan tilbyde et job i et miljø bestående af spændende tværprofessionelt samarbejde mellem pædagoger, lærere, psykolog, socialrådgivere og teknisk/administrativt personale.
 
Vi tilbyder  
  • et fagligt stærkt arbejdsfællesskab i et til tider travlt hus
  • en uhøjtidelig omgangstone og masser af humor
  • et job i et miljø bestående af spændende tværprofessionelt samarbejde
  • faglig og personlig udvikling via uddannelse og supervision.
På Frederikshøj vil du få et alsidigt og udfordrende job, hvor du er omgivet af ambitiøse, engagerede og kreative kollegaer.    
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny løn. Stillingen er på fuld tid med forventet tiltrædelse den 1. april 2018.  
 
Center for Socialpædagogik og Psykiatri indhenter børne- og straffeattest samt udvidede referencer som led i rekrutteringen.
 
Yderligere oplysninger  
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til pædagogisk afdelingsleder Morten Bak på 5126 9403 eller på http://www.csp.kk.dk.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 19. februar 2018.   
Ansættelsessamtalerne vil blive afholdt i uge 8 og 9.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her