Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Stockholmsgave Centrums udflytterbørnehave med opsamling i Upsalagade på Østerbro

Vi søger en pædagog, der brænder for natur og udeliv og ser naturen som en ideel mulighed for at skabe det gode børnehaveliv. Du skal se dialog, anerkendelse, forandring og udvikling som vigtige værdier i det daglige arbejde med kollegaer, forældre og ikke mindst børnene. Du arbejder omsorgsfuldt i børnehøjde med en nysgerrighed på barnets intentioner.

Du skal kunne understøtte, fastholde og udvikle den høje pædagogiske kvalitet og de gode læringsmiljøer og udviklende hverdagsrutiner. Du er optaget af etablering af læringsmiljøer med afsæt i de pædagogiske læreplaner.

Du kan se de muligheder, som natur, bål, køkkenhave og høns bidrager med, for at understøtte børnegruppens trivsel, udvikling og læring.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og være ansvarlig overfor helheden.

Stockholmsgave består af 66 børnehavebørn samt ni fastansatte medarbejdere og studerende. Stockholmsgave samarbejder tæt med Mikkelborg og har fælles pædagogiske leder og fælles naturfaglig profil. Stockholmsgave Centrum er en del af Indre By/Østerbro (IBØ) Klynge C.

Arbejdstiden er mellem kl. 7.00 og 17:30, fordelt på fire arbejdsdage pr. uge. Vi har opsamling tæt ved Østerport Station, hvorfra vi kører til vores fantastiske udflytter Stockholmsgave på Klampenborgvej, tæt på Dyrehaven, hvor vi har et skønt hus og fantastiske udearealer med bålhytte, drivhus, værksteder og hønsehus.

Mad og måltid er i særligt fokus. Stockholmsgave har eget køkken med medhjælper. Havens frugt og grønt integreres i dagens måltid, og samtalen om hvad vi spiser, og hvor det kommer fra, prioriteres højt.

Vi tilbyder en arbejdsplads med plads til indflydelse, udvikling og stabile ansvarlige kolleger, som arbejder for at skabe et godt børneliv med afsæt i børneperspektivet.

Stillingen er på 35 t/u og ønskes besat pr. 1. januar 2021 (eller snarest derefter).

Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Ann Maria Skov på 2133 2435.
Læs mere om Stockholmsgave Centrum her

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest fredag den 27. november 2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.