Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Stubmøllen (barselsvikariat)

Er du positiv og nærværende, god til pædagogisk relationsarbejde og trives du i en reflekterende samarbejdsrelation?
Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi er en institution i udvikling og leder efter en barselsvikar, som sammen med det øvrige personale, kan tage ansvar for den daglige pædagogisk praksis, planlægning af projekter og aktiviteter, indkøring af nye børn og forældresamarbejde. Du bliver tilknyttet en stue, men arbejder også på tværs af grupper og stuer. Det giver dig og dine kolleger de bedste muligheder for daglig sparring.

Lidt om Stubmøllen
Vores børnehave består af to grupper, der bor i et lejlighedskompleks på Stubmøllevej og vores vuggestuehus består af tre grupper, der bor på Grønrisvej. Vi ligger i gåafstand til Valbyparken, Karens Minde og Ellebjerg Skole.

Vores to huse rummer 80 glade børn i alderen 0-6 år med mange forskellige nationaliteter. Til at skabe gode læringsmiljøer og trivsel for børnene er vi 17 faste medarbejdere plus studerende.

Børnehave og vuggestue arbejder med en fælles pædagogisk struktur, der indebærer forudsigelighed for alle gennem en tydelig tilrettelæggelse af den pædagogiske hverdag, der udfordrer, stimulerer og skaber læring i børnegruppen.

Vi indgår i klyngesamarbejde, hvor vi arbejder med vores fælles strategiplan, som bl.a. tæller fælles værdier, kerneopgaven og en fælles vision for klyngen: Sammen skaber vi det gode børneliv i Sydhavnen.

Vores fælles strategiplan, værdier og vision skal, gennem den pædagogiske faglighed og praksisfelt, spille sammen med det igangværende arbejde med den nye styrkede læreplan, KIDS og teamudvikling. Her skal du være medspiller og være med til at udvikle og implementere.

I Stubmøllens vuggestue og børnehave ser vi os selv som en attraktiv arbejdsplads, hvor værdier som respekt, nysgerrighed, fællesskab, ligeværdighed, dialog og tillid altid er i højsædet.

Vi ønsker, at du kan starte den 1. september 2020.

Mere information
Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, kan du kontakte pædagogisk leder Line Bjørn Olsen på 5185 0478.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest mandag den 6. juli 2020
Vi holder samtaler i uge 28.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.