Pædagog til Valnøddens vuggestue

Du skal være indstillet på at blive ansat i et hus, hvor alle er fleksible og har øje for hele huset. 
 
Vi søger en ny pædagog med lyst til at arbejde med børn i alderen 0-6 år. Stillingen er i den ene af vores vuggestuegrupper.
 
Om Valnødden
Valnødden er en integreret institution for børn i alderen 0-6 år fordelt på tre vuggestue- og to børnehavegrupper. Vi er en del af klynge VVK B med ca. 2.100 børn og 300 medarbejdere.  
 
I vores hus har vi fokus på det brede samarbejde med fælles opgaveløsning. Derfor arbejder vuggestuen med fælles aktiviteter på tværs af grupperne hver formiddag.  
 
Institutionen er en certificeret idrætsinstitution med særligt fokus på aktiviteter, som støtter og tilgodeser mange fysiske og motoriske udfordringer i hverdagen. Vi udvikler glade og selvhjulpne børn, som har energi og rum til at lege og indgå i de sociale fællesskaber, der er i institutionen.  
 
I personalegruppen lægger vi vægt på forskellighed, og vi ser muligheder hver dag for et godt grin og humor i hverdagens opgaver. Vi vil gerne have en kollega, som har lyst og interesse i at indgå i vores fælles faglige profil og har mod til at stille spørgsmål, være faglig og bidrage til den fælles kultur. Det er fint, hvis du har erfaring med vuggestuearbejdet.  
 
I 2018 arbejder vi især med arbejdsfællesskabet for hele vores klynge.  
 
Ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentlig med tiltrædelse hurtigst muligt.  
 
Vi har åbent alle ugens dage/helligdage i tidsrummet kl. 6.30-16.45: mandag kl. 6.30-16.45, fredag kl. 6.30-16.30, lørdag og søndag 6.30-16.45.   
 
Vi indhenter straffe- og børneattester i forbindelse med ansættelsen.  
 
Mere information
Hvis du er interesseret i yderligere oplysninger, kan du kontakte pædagogisk leder Anette Marie Larsen på 2611 6592/3639 5000.   
 
Du kan læse mere om os på http://valnoedden.kbhbarn.kk.dk, hvor du også finder vores årsplan.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 26. april 2018
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.
Vi afholder samtaler tirsdag den 8. maj 2018 fra kl. 16.00 og frem.
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

To Pædagoger

SFO FESTNINGEN

Brøndby
To pædagoger til tidsbegrænset stillinger pr. 23. 4. 2018 35 timer! Vi er en SFO beliggende i Hvidovre Syd, som søger to pædagoger til tidsbegrænset ansættelse. Vi er fordelt i 3 aldersopdelte huse, og ansættelsen er primært placeret i huset med de ...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Genopslag - To Pædagoger på 37 timer til Perlens børnehave og vuggestue, 2600 Glostrup.

Glostrup Kommune

Brøndby
Perlen er en 0-6 års institution med 4 vuggestue grupper og 3 børnehave grupper, I alt 110 børn. Vi er 24 mangfoldige ansatte af køn og i alder. I Glostrup kommune har vi fokus på kerneopgaven, hvor mestring og udfoldelse er blandt nøgleordene. Se G...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Pædagog til barselsvikariat til lukket ungdomspsykiatrisk døgnafsnit.

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

Brøndby
Jobbet Afsnittet er et intensivt lukket ungdomspsykiatrisk afsnit, med Regionens eneste højtspecialiseret speciale i retspsykiatri for unge. Vi er et døgnafsnit med plads til 8 indlagte i alderen 14-17 år. Patienterne, som indlægges på afsnittet, ka...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Holmegårdsskolen søger 1 pædagog fuldtid til vores gruppeordning for elever med ADHD eller lignende udfordringer

Hvidovre Kommune

Brøndby
Holmegårdsskolen søger en uddannet pædagog med start august 2018, som er fagligt og pædagogisk kompetent til at varetage en varieret arbejdsdag i vores gruppeordning. Vi ønsker derfor en pædagog med særlig interesse i, og erfaring med, specialområde...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:12. maj 2018

Børnehuset Egevolden søger vuggestuepædagog 32 - 37 timer

Hvidovre Kommune

Brøndby
Hvis du kan se dig selv i en organisation i udvikling, med fokus på faglighed og arbejdsglæde, så læs videre her: Vores pædagogiske profil er Børn i bevægelse og vores pædagogiske værdier er Fællesskab, Udvikling og Nærvær, som afspejler sig i vores...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018