Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Vestskolens SFO'er

Vestskolen søger engagerede SFO-pædagoger

Vestskolen er en distriktsskole beliggende i Faxe Kommune bestående af tre matrikler – Vibeengskolen med SFO Viben, Terslev Skole som en del af Landsbyordningen (fra vuggestue til SFO) og Nordskovskolen med SFO Nordlyset. Vestskolen har cirka 1200 elever og 135 medarbejdere. Vi prioriterer samarbejdet på tværs af matriklerne højt blandt andet gennem fælles personalemøder, pædagogisk udvikling, fagnetværk og sociale arrangementer.

Vores engagerede medarbejdere, skolebestyrelsen og ledelsen samarbejder dagligt om at skabe de bedste rammer for børnenes faglige og sociale udvikling. Vi er ambitiøse på børnenes vegne, og vi er en skole, der lægger vægt på stærke fællesskaber og anerkender betydningen af, at læring foregår i relationer. Vi har ikke dine og mine børn, men vores børn. Det betyder, at den anerkendende tilgang til elever, kolleger og forældre danner udgangspunkt for skolens pædagogiske profil.

Vi søger fagligt kompetente SFO-pædagoger til alle tre matrikler!

Viben er et pædagogisk fritidstilbud under Vibeengskolen, som omfatter børn fra 0.-2. klasse med cirka 160 indmeldte børn, 11 medarbejdere og SFO-leder.  Vibens pædagogiske målsætning er at skabe rammen omkring udvikling af vigtige kompetencer og sociale relationer, således at børnene bliver rustet til at møde livets udfordringer som hele og kompetente mennesker - med tillid til sig selv og andre. Opgaven i Viben og på Vibeengskolen vil blive en kombination af pædagogiske aktiviteter i SFO regi og understøttende undervisning i indskolingen på Vibeengskolen. Opgaven svarer til en 32 timers stilling. Kontakt evt. Mie Pommergaard Thygesen for yderligere oplysninger: 24671912.

Landsbyordningen i Terslev består af vuggestue, børnehave, skole og SFO under samme ledelse. Terslev Skole er en landsbyskole med 105 elever og 15 medarbejdere. Skolen har klasser fra 0. til 6. klasse og har små klassekvotienter. Vi søger en uddannet pædagog hurtigst muligt, som kan have mange bolde i luften, og som kan indgå i flere teams. Dine opgaver vil bl.a. bestå i at være pædagog i SFO om eftermiddagen og at være skolepædagog, hvor du varetager understøttende undervisning i indskolingen. Som pædagog i Landsbyordningen indgår du i en personalegruppe med høj faglighed, rummelighed, humor, stærkt engagement og høj arbejdsmoral. Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt, er initiativrig, kan indgå i samarbejde mellem faggrupper og kommer med input i faglige debatter. Som pædagog skal du være en del af at planlægge, udvikle og gennemføre aktiviteter, samt kunne dokumentere praksis og udarbejde handleplaner både på det enkelte barn og på gruppen i samarbejde med det øvrige pædagogiske personale og lærerne. Opgaven svarer til en 37 timers stilling. Kontakt evt. Katja Schou Rasmussen for yderligere oplysninger: 30516033.

Nordlyset er en SFO med fysisk placering på Nordskovskolen. Nordlyset har ca. 200 børn fordelt på 0.-6. klassetrin. På Nordlyset har vi valgt at arbejde aldersopdelt i tre forskellige afdelinger 0.-1. klasse, 2.-3. klasse og klubben for 4.-6. klasse. Stillingen er fortrinsvis delt mellem de to afdelinger med børn fra 0. – 3. klasser. Som pædagog på SFO Nordlyset indgår du i en personalegruppe med høj faglighed, rummelighed, humor, stærkt engagement og høj arbejdsmoral. Ligeledes drømmer vi om, at du har lyst til at være en del af vores gode personalefællesskab. Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt, er initiativrig, kan indgå i samarbejde mellem faggrupper, og kommer med input i faglige debatter. Du skal kunne udfærdige handleplaner og være kontaktperson for inklusionsbørn. Dine opgaver vil i det kommende skoleår bestå af inklusionsopgaver, understøttende undervisning i skoledelen og som pædagog i SFOén om eftermiddagen. Opgaven svarer til en 37 timers stilling. Kontakt evt. Katrine Beierholm Elmgaard for yderligere oplysninger: 26419682.

Søg via knappen nedenfor – senest d. 14. juni. Og skriv meget gerne i din ansøgning, hvilken af stillingerne du søger. Samtaler vil foregå mandag d. 21. juni.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Lønniveauet vil matche dine kvalifikationer. Børneattest indhentes inden ansættelse.

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.