Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til vores børnehave Snorretoppen

Er du uddannet pædagog? Så søg vores stilling på 37 timer om ugen i vores børnehave. Stillingen er fra 1. marts 2018 eller snarest derefter.   
 
Vi glæder os til at læse dit svar på:
Hvordan synes du, man skaber det bedste børnemiljø?  
Hvordan synes du, det gode og interessante kollegiale samarbejde skal være?  
Hvad kan du bidrage med?  
 
I Snorretoppen arbejder vi sammen som ét hus, hvor alle børn er et fælles ansvar. Vi arbejder i teams med funktionsrum, frem for stuer for at sikre fællesskaber for alle børn og flere kendte voksne for børnene i hverdagen. I kan læse mere om vores teamstruktur på www.snorretoppen.kk.dk
 
Vi arbejder metodisk og refleksivt i forhold til at planlægge læringsforløb ud fra læreplanstemaer og Københavns Kommunes pejlemærker. Vi udfylder aktivitets- og ugeskemaer, som vi bruger som dagligt arbejdsredskab og dokumentation.  
 
I vores daglige pædagogiske praksis har vi altid fokus på det enkelte barns udvikling og ressourcer. I tilrettelæggelsen af vores praksis, tager vi udgangspunkt i Vygotskys udviklingssyn, når vi sammensætter børnegrupper og planlægger aktiviteter.  
 
Vi forventer, at vores kommende kollega  
  • er fagligt velfunderet, har ambitioner for sit arbejde og kan omsætte dette i praksis  
  • bidrager med viden og erfaring omkring børnefællesskaber og inklusion og tager ansvar for at give børnene de bedste forudsætninger med på vejen  
  • ser forældrepartnerskabet som en værdi og mulighed for at få alle perspektiver i spil  
  • kan skelne mellem at være privat og professionel samt reflekterer over egen og andres praksis og kan give og modtage sparring og feedback  
  • ser tid som et mulighedsrum og ikke lader fravær sætte dagsorden    
Vi kan tilbyde  
  • en spændende og faglig udviklende arbejdsplads, hvor barnet altid er i fokus  
  • stor indflydelse på hverdagen, hvor selvledelse ses som en værdi  
  • en engageret forældregruppe  
  • kompetente kolleger ,der tør faglig udvikling  
  • skemalagte møder med tid til forberedelse og refleksion   
Det er vigtigt, at du kan se mulighederne ved at arbejde i et stort hus og de mange fordele, det har. Vi er en institution med 250 børn og 55 ansatte fordelt i tre vuggestueteams og tre børnehaveteams.   
 
Arbejdstiden er mellem kl. 07.00 og 17.00 mandag til torsdag. Om fredagen lukker vi kl.16.00. Der må påregnes mødevirksomhed uden for dette tidsrum.   
 
Yderligere information  
Ønsker du mere information omkring Snorretoppen, gå på www.snorretoppen.kk.dk eller kontakt pædagogisk leder Caroline Sennek på 2493 3321 eller teamkoordinator Maria Monberg på 2134 0445.   
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 16. februar 2018  
Samtalerne finder sted i uge 8.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her