Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til vores dejlige vuggestue - HOKUS! POKUS! BARNET I FOKUS!

Hej med dig.

Dette er en invitation til vores nye samarbejdspartner og pædagog til én af vores vuggestuegrupper. Vi er 2 dygtige kollegaer, der ser en stor styrke i vores forskelligheder. Vi har et godt samarbejde omkring børn, forældre og kollegaer med og omkring de pædagogiske opgaver. Vi vil gerne byde vores kommende kollega, som har en anerkendende tilgang til børn og ser børnene, som ligeværdige medspillere i dagligdagen, ind i vores fællesskab i Himmelskibets vuggestue.

Om os:

 • Vi har fokus på det relationelle arbejde med børn og det vigtige samarbejde med forældrene.
 • Vi ser os selv som betydningsfulde rollemodeller for børnenes dannelse og læring og derfor er vi opmærksomme på den daglige dialog blandt os voksne og hvordan vores adfærd påvirker stemninger.
 • Vi sætter pris på god humor i vores travle hverdag.
 • Vi er anerkendende, kan reflektere og være kritiske over vores pædagogiske virke. I vores interne kommunikation øver vi os hele tiden i, at tage afsæt i, at alle handler ud fra de bedste intentioner.

Gennem dagen ligger vores opmærksomhed på, at børnene har mulighed for, at danne gode personlige kompetencer, opbygge og være i trygge relationer, udvikle sig gennem leg, hvor du som voksen hjælper og guider dem på vej i processerne, gennem nærværende øjeblikke og støttende tilstedeværelse.

Vi er en del af en vuggestue, hvor det er 4 stuer i alt, til 48 børn. Husene på begge sider af os, huser 3 børnehavegrupper og en kommende skolebørns gruppe. Rundt omkring husene, er der en kæmpe stor grøn legeplads med masser af gemmesteder, boldbane, legehuse, klatrestativer, rutsjebane, cykelveje m.m.

Vi er en mangfoldig personalegruppe, nogle er ganske unge, andre ”lidt mindre” unge J Vi har forskellige baggrunde og interesser, men ét har vi til fælles – vores fokus på Himmelskibets fælles pædagogiske praksis med afsæt i børneperspektiv og børnesyn ud fra de styrkede læreplaner. I Himmelskibet samarbejder vi på tværs med fokus på relationer i børne- og voksenhøjde. Ingen er perfekte, men vi gør os vores bedste og arbejder på redskaber til, at udvikle os i fællesskabet og bidrage til hinandens trivsel og velvære.

Himmelskibet arbejder vi ud fra følgende ordsprog: ”Skynd dig langsomt”, ”Pædagogik frem for praktik” og ”Læring gennem hele dagen”.

 

Vi kan yderligere tilbyde:

 • Pædagogisk forberedelsestid
 • En kollegagruppe, hvor du kan få sparring og hvor der også er plads til uformel snak
 • Engagerede og nysgerrige kollegaer
 • Kompetenceudviklingsmuligheder: uddannelse i forbindelse med den Ny Styrkede Læreplan, efteruddannelse inden for inklusion og sansemotorik, 4 årlige pædagogiske/uddannelsesdage
 • En introduktionsperiode, så du kommer godt og sikkert ombord
 • En arbejdsplads der har fokus på sammenhængende overgange og læring hele dagen.

For at komme i betragtning til stillingen skal du være uddannet pædagog, og vi forventer at du:

 • Er nærværende, initiativrig og anerkendende i din tilgang til børn, forældre, kollegaer og ledelsen.
 • Værdsætter og bidrager til et fagligt og socialt fællesskab hvor gode relationer er grundlaget for vores pædagogiske arbejde med børnene.
 • Trives i et stort aktivt hus, hvor alle bidrager til at løfte opgaver, hjælper hinanden på tværs i institutionen og er aktiv medskaber og deltager i det gode arbejdsmiljø.

Vil du med på holdet, så søg NU – send enten en kort videopræsentation af dig selv og din motivation for at søge stillingen, eller en kort skriftlig ansøgning. Husk at uploade din CV og uddannelsesbevis. Du gør det hele via ansøgningsformularen.

Har du spørgsmål eller vil du besøge os, så ring til Vinga eller Belinda 39 98 49 77. Vi indkalder løbende til samtale, og vi glæder os til at høre fra dig.

Løn og ansættelsesforhold aftales i henhold til gældende overenskomst. Vi indhenter straffeattester inden ansættelse på børneområdet. Se mere om os på: www.himmelskibet.gentofte.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.