Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til vuggestueafdelingen i Børnehuset Lygtemagerstien

Da vores kollega er flyttet til Sydsjælland, søger Børnehuset Lygtemagerstien en pædagog 35 timer pr. uge til vuggestueafdelingen 1. august eller snarest derefter.

Børnehuset Lygtemagerstien er en integreret 0-6-års daginstitution med 42 børnehavebørn fordelt på to stuer og 36 vuggestuebørn fordelt på tre stuer. Vi har en dejlig legeplads og en bondegård som nabo.

Vi liggeer tæt på offentlig transport, og vi benytter ofte nærmiljøet til udflugter.

Vi har i længere tid bl.a. haft fokus på indretning og legezoner og på at skabe fordybende nærvær igennem dagen, følge barnets spor samt skabe et sprogudviklende miljø.

Vi er en del af klynge E i BUF Område Amager, hvor vi i fællesskab har fokus på faglig udvikling og samarbejder på tværs af klyngen.

Vi søger en ildsjæl med begge ben på jorden, som brænder for pædagogisk arbejde. Du skal synes, at det er vigtigt både at skabe nærhed til de mindste og kunne udfordre de ældste børn. At kunne møde børnene med anerkendelse og en imødekommende tone er en vigtig kompetence for os.
Du skal kunne lide at samarbejde både i det nære på stuen og med kollegaer fra andre stuer i hele institutionen. Du skal kunne skabe et godt tillidsforhold til børnenes familier og være til rådighed med relevant vejledning, hvis familierne har spørgsmål til små børns udvikling og trivsel.

Stuerne er børnenes basis med relation til faste voksne, men i Børnehuset Lygtemagerstien kan vi godt lide at arbejde på tværs, og vi hjælper hinanden meget i dagligdagen. Vi bruger hinandens kompetencer til gavn for børnene. Eksempelvis ved at børnene deles op i mindre grupper med forskellige aktiviteter såsom rytmik og yoga, sproglig opmærksomhed, ture ud af huset osv.

Hvis du kan matche disse ting, håber vi, du søger stillingen, og du er velkommen til at kontakte pædagogisk leder Dorte Pedersen på 5162 3642 for aftale af et evt. besøg.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte uddannelsesbevis og cv.

Søg via nedenstående link senest fredag den 3. juli 2020
Vi afholder samtaler i uge 28 og 29.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.