Pædagog til Vuggestuen Egebakken


Om jobbet

Vuggestuen Egebakken åbnede sine døre den 2. oktober 2017 og som en del af holdet får du mulighed for at tænke nyt og spændende i loyalt samarbejde med kollegaer og ledelse.

Du skal være med i en proces, hvor vi på sigt forestiller os en lidt anderledes organisering end en traditionel vuggestue, hvor vi ikke har stueopdeling, men har større teams med mindre grupper. Vi tror på, at en sådan organisering skaber samhørighed og tryghed og mulighed for, at ressourcerne bruges bedst muligt til børnenes fordel.

Hos os tror vi på, at anerkendende relationer er afgørende for al udvikling, læring og trivsel. Din praksis vil tage afsæt i en struktureret hverdag med planlagte pædagogiske aktiviteter, men hvor rammen altid er fleksibel. Det betyder, at du skal planlægge og skabe overblik samtidig med, at du har stærkt fokus på og kan agere efter børnenes aktuelle behov og interesse.

Vi tænker sansemotorik ind i vores indretning, vores pædagogik og vores aktiviteter og børnene skal kunne udfolde sig fysisk overalt, og alt skal have flere funktioner.

Vores legeplads er ved at blive renoveret, så den passer til børnenes alder og behov og ikke mindst til vores pædagogiske tanker om en udfordrende hverdag med masser af lege- og læringsmuligheder.

Din profil

Du er uddannet pædagog og har gerne erfaring med vuggestuebørn. Du vil sætte din faglighed og dine erfaringer i spil og være med til at udvikle den pædagogiske praksis i Egebakken, hvor du i høj grad også tænker ude-liv som et læringsrum.

Du møder børnene med et nysgerrigt, positivt og opmærksomt blik med fokus på intentioner og din tilgang til børn og aktiviteter er mere orienteret mod processen end produktet. Du udviser ro og tålmodighed, men har samtidig en masse energi og mod i din måde at se børn og deres udviklingsmuligheder, hvad enten det gælder det enkelte barn eller fællesskabet.

Du tager ansvar, strukturerer og er dygtig til at planlægge og skabe overblik samtidig med, at du evner at give slip og følge børnene. Det er naturligt for dig at dokumentere og bruge It.

Derfor skal du vælge os

Vores grundlæggende tilgang til det pædagogiske arbejde er, at anerkendende relationer er afgørende for al udvikling og læring og trivsel. Hos os er det afgørende, at vi hjælpes ad, at vi viser respekt for hinanden og at vi lytter til hinanden – både når det gælder det kroppen siger og det vi får sagt med ord.

Egebakken er en del af områdeinstitution Holte, hvor de enkelte huses faglighed og kvaliteter forenes og pædagogerne indgår i netværk på tværs af husene.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 30-37 timer pr. uge og med start hurtigst muligt.

Arbejdstiden er placeret inden for vores åbningstider, som er mandag - torsdag kl. 7.00-17.00 og fredag kl. 7.00-16.00. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om os

Vi er en ny-renoveret vuggestue, normeret til 36 børn. Vi ligger i forlængelse af Vangeboskolen på adressen Vangeboled 15, 2840 Holte, lige ud til en skov. Vi er en del af områdeinstitution Holte, som består af 9 børnehuse. Du kan læse mere på www.rudersdal.dk under Daginstitutioner.

Ansøgning, samtale og kontakt
Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor. Samtaler: holdes løbende


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Pædagog til aftenarbejde på Bofællesskabet Krogholmgård

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Du vil blive den 8.pædagog vi ansætter, da vi har fået gode erfaringer med pædagoger i demensplejen. Bofællesskabet Krogholmgård består 4 huse, hvor der i hvert hus bor 8 beboere, der har diagnosen demens. Som pædagog på Krogholmgård er de...
Indrykket:17. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Pædagog til børnehaven i Idrætsinstitutionen Mælkebøtten

Mælkebøtten

Lyngby-Taarbæk
Om jobbetBørnehuset Mælkebøtten er pædagogisk idrætsinstitution, hvor idræt, leg og bevægelse er en naturlig del af den daglige praksis. De fysiske rammer er indrettet så der er plads til at udfolde sig både ude og inde og vi benytter vores udeareal...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Aktivitetsmedarbejder til Plejecentret Bistrupvang

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Borgerene på plejecentret Bistrupvang skal være sammen om det de kan lide, ligesom mulighed for een til een aktivitet realiseres. Vi tager afsæt i borgerens ønsker og aktive medvirken. Du skal bidrage til at opdyrke nye muligheder for fæll...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Kreativ Pædagog søges

Privat Skovbørnehaven Mariehønen

Lyngby-Taarbæk
Pædagog -medhjælper søges til lille privat børnehave Privat Skovbørnehaven Mariehønen søger pædagog -medhjælper pr. 1.5.2018. Vi er en lille privat 27 børns skovbørnehave med 5 ansatte og et tæt og engageret samarbejde med forældrene. Vi har eget hu...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Pædagog til Børnehuset Birkemosen, Birkerød

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Birkemosen er et ny renoveret børnehus, hvor vi i øjeblikket er i gang med at skærpe vores pædagogik. Vi er opmærksomme på, at pædagogik forandrer sig og derfor tager den udgangspunkt i den aktuelle børne- og personalegruppe. Vi er aldrig ...