Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til vuggestuen Kastanie Allé i Vanløse

Vi søger en pædagog, som har masser af energi og gåpåmod, lyst til vuggestuelivet og faglige ambitioner. Stillingen er på 34,5 timer om ugen og ønskes besat fra den 1. maj 2018 eller snarest muligt derefter. 
 
Vuggestuen på Kastanie Allé har 60 børn, som er fordelt på fem stuer. Hver stue har sin egen liggehal og egen lille have med direkte adgang til vores store legeplads. Vi ligger centralt placeret i Vanløse og tæt på metrostationen. 
 
Overordnet set arbejder vi ud fra en anerkendende tilgang med udgangspunkt i de seks læreplanstemaer og Københavns Kommunes pejlemærker i de aktiviteter, som vores hverdag er bygget op omkring. Personalet er tilknyttet hver deres stue i teams af to pædagoger og en medhjælper, men vi samarbejder en del på tværs af huset, både i hverdagen og ved særlige arrangementer. 
 
Vi vægter udelivet højt og boltrer os i (næsten) al slags vejr. Vores legeplads er optimalt udnyttet og giver mulighed for både fordybelse og fuld fart på leg og løbecykler. Desuden lægger vi stor vægt på leg og bevægelse i hverdagen både ude og inde. 
 
Udfordringer i jobbet 
Sammen med dine kolleger tilrettelægger du rammerne for en god dagligdag med mulighed for fordybelse, udforskning, leg og læring uden for mange afbrydelser for børnene. 
 
Som pædagog hos os vil du komme til at arbejde med 
 • pædagogiske læreplaner og pejlemærker 
 • udeliv, kreative og motoriske udfoldelser, herunder leg og bevægelse 
 • et engageret og tillidsfuldt forældresamarbejde 
 • en mangfoldig børnegruppe, hvor du kan gøre en forskel i børnenes liv, og hvor du har blik for det enkelte barn og hele børnegruppen 
 • nærvær, barnets rolle i fællesskabet og den tidlige indsats 
 • det digitale institutionssystem KbhBarn
Hvad forventer vi af dig? 
Du vil være den ideelle medarbejder til vores vuggestue, hvis du 
 • har en særlig interesse for vuggestuelivet og brænder for børn i alderen 0-3 år 
 • kan gøre rede for din pædagogiske praksis og begrunde den teoretisk 
 • kan reflektere over egen praksis i vuggestuen og samarbejde med de øvrige medarbejdere 
 • er en tydelig voksen i forhold til både børn og voksne 
 • byder ind med din faglighed og er løsningsorienteret 
 • er igangsættende og kan gennemføre en pædagogisk aktivitet for en gruppe børn både alene og sammen med en kollega 
 • kan bevare overblikket og skabe struktur og ro i en alsidig og travl hverdag 
 • bidrager til trivsel, høj arbejdsmoral og arbejdsglæde ved hjælp af din egen samarbejdsvilje, fleksibilitet og positive attitude 
 • er fortrolig med it og god til skriftlig kommunikation 
 • er loyal og imødekommende i dit samarbejde med forældre, kolleger og klyngens ledelsesteam 
 • kan arbejde i tidsrummet kl. 7.00-17.00 og deltage i ca. 12 årlige personalemøder om aftenen
Hvad kan vi tilbyde dig? 
Du vil møde en fagligt velfunderet og handlekraftig personalegruppe, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på samarbejdet og hverdagen. Vi vil sammen bringe vores faglighed og særlige kompetencer i spil. 
 
Vi er et hus i udvikling. Sammen med vores leder og husets øvrige personalegruppe skal du være med til at sætte rammen for vuggestuens fremtid. 
 
Du bliver ansat i Brønshøj/Vanløse Klynge F, som består af otte kommunale daginstitutioner og er normeret til 727 børn i alderen 0-6 år. Vi tror på, at et stærkt fagligt og socialt arbejdsfællesskab skaber de bedste resultater, og vi opfordrer alle i klyngen til at søge medindflydelse og medansvar. 
 
I klyngen er vi inspireret af det anerkendende følgeskab med fokus på, hvordan man som medarbejder kan bidrage til arbejdsglæde, godt samarbejde, resultatskabelse og et velfungerende arbejdsfællesskab. 
 
Vi holder en årlig pædagogisk dag i hver institution, og der er mulighed for individuel kompetenceudvikling med afsæt i klyngens uddannelsespolitik. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Er i henhold til gældende overenskomst med Københavns Kommune og principperne i Ny Løn. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi referencer samt straffe- og børneattest. 
 
Ønsker du mere information? 
Kontakt pædagogisk leder Birgitte Persson på 3874 7926, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker at besøge institutionen. Du kan også læse mere om vuggestuen på www.kastaniealle.kk.dk
   
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 24. april 2018 
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 17-18. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her