Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog-tømrer/snedker til Værkstedet Kuglen - genopslag

Er du pædagog og snedker/tømrer?
Så er det lige dig vi søger til vores snedkeri i Team Kreativ håndværk, på Kuglen i Vojens.

Stillingen er på 32 timer ugentligt, med tiltrædelse pr. 1. juni 2021.

Værkstedet Kuglen er en del af Haderslev Kommunes tilbud om beskyttet beskæftigelse. Kuglen er et integreret beskæftigelses- og aktivitetstilbud efter servicelovens § 103 og 104 til borgere over 18 år med fysisk og psykisk nedsat funktion og andre særlige behov.

Der er i alt 59 fuldtidspladser og ansat 20 medarbejdere på Kuglen.

Kuglen er beliggende i velindrettede, nyrenoverede bygninger i Vojens by. Kuglen har en bred vifte af tilbud: Træværksted, Glasværksted, Montage, Tekstil-værksted, Forretning, Inden- og Udendørs vedligehold, Teater samt Musikband. Arbejdet er organiseret i 3 teams.

Den ledige stilling er i ”Team Kreativ Håndværk” som er Kuglens afdeling for diverse arbejde i træ-, strik- og montageopgaver samt glas- og keramikkunst. Teamet varetager desuden forskellige udendørs serviceopgaver.

Vi søger en kollega der kan stå for vores snedkeri/træværksted, som dels fremstiller kunsthåndværk der sælges i vores butik, dels laver diverse bestillingsopgaver. Du skal have erfaring med sikker betjening af diverse snedkerimaskiner, og overblik, lyst og evne til at inddrage borgerne i værkstedets forskellige processer.

Du skal indgå i tæt samarbejde med de øvrige medlemmer i teamet og huset. Teamet fungerer som en enhed, og støtter hinanden fagligt og praktisk på kryds og tværs, så du skal have lyst og evne til at samarbejde tæt.

Kuglen er som beskrevet et integreret beskyttet værksted, og arbejdet omfatter således såvel pleje- og omsorgsarbejde som produktion og håndværk.

Den pædagogiske tilgang tager afsæt i afdækning og udvikling af den enkelte borgers ressourcer. Vi arbejder bl.a. ud fra KRAP tilgangen (Kognitiv, Ressourcefokuseret. Anerkendende Pædagogik).

Læs mere om Værkstedet Kuglen her på vores hjemmeside.

Arbejdstiden er normalt mellem 8.00 og 15.45 mandag til torsdag (om tirsdagen til kl. 17.) Fredag holder vi lukket.

Løn og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst mellem Haderslev Kommune og Socialpædagogernes Landsforbund.

Din profil:

 • Ideelt er du både uddannet pædagog og snedker/tømrer og har erfaring i at arbejde med maskiner og udstyr i et træværksted
 • Du brænder for at bruge håndværket som et pædagogisk omdrejningspunkt, og kan inspirere, motivere og lære fra dig
 • Du har gerne en bred erfaring indenfor specialområdet, og du kan relatere din praksis til relevant teori, samt begrunde og dokumentere din indsats (mundtligt og skriftligt)
 • Du har ”hænderne skruet rigtigt på”, er praktisk og kreativt anlagt (og kan ”opfinde” løsninger så borgere kan deltage), og du får fuldført og afsluttet dine opgaver
 • Du har humor, er åben, nysgerrig og imødekommende, og kan samarbejde med en bredt sammensat personalegruppe
 • Du er fleksibel, og kan indgå i opgaver og samarbejde i et team med en bredt sammensat borgergruppe, med varierende behov for støtte, hjælp og omsorg
 • Du er struktureret, har overblik og situationsfornemmelse, og evner at tilrettelægge opgaver i forhold til borgernes ressourcer og udvikling
 • Du er energisk og kan lide at arbejde med håndværket/praktiske opgaver som et fælles tredje i relationen med borgerne
 • Du har erfaring med brug af IT og elektroniske hjælpemidler (Vi bruger KMD Nexus til vores dokumentation)
 • Du er stabil og robust såvel fysisk som psykisk
 • Du har kørekort til bil, og er villig til at køre i 9 personers liftbus.
Yderligere information
Grundet Corona situationen afholdes ikke informationsmøde, og der er ikke mulighed for besøg. Har du spørgsmål vedrørende stillingen kan du kontakte leder Jens Helstrup Jensen på mail: jhje@haderslev.dk eller telefon 20 43 24 99. (Hvis du skriver en mail, får du hurtigt et svar).

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest tirsdag den 13. april 2021.

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 20. april 2021 i tidsrummet 8-15.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.