Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog - vær med til at skabe de bedste rammer for leg og udvikling i Klatretræet

Vil du med fokus på nærvær og gode læringsmiljøer være med til at give børnene en god hverdag, så de kan komme trygge og glade i institution og gå hjem stimuleret og med overskud? Og vil du være med til at skabe rammerne for, at alle børn føler sig betydningsfulde både i fællesskabet og som individ?

Du brænder for at arbejde med børns læring, udvikling og trivsel
I Klatretræet har vi fokus på, at det skal være trygt og sjovt at være her - både som barn og voksen. Vi er til for børnene og sætter en ære i at have et godt samarbejde med forældrene, da de er vigtige for, at vi kan lykkes med vores arbejde. Vi værdsætter fælles drøftelser om vores faglighed og er super engagerede i vores arbejde.

For dig har legen værdi i sig selv og skal være gennemgående i børnenes dagligdag, og du nyder at deltage i og sætte gang i leg mellem børnene. Du skaber struktur og gode rammer for børns læring, trivsel og udvikling. Du skaber tillidsfulde relationer til både børn, forældre og kolleger – og børnene søger dig, fordi de kan mærke, at du nyder at være sammen med dem.

Du er nærværende, fagligt refleksiv og sproglig rollemodel
Du er uddannet pædagog. Du er fagligt stærk, anerkendende og inkluderende, og du har lyst til at være med til at understøtte den pædagogiske praksis i hverdagsrutinerne. Du reflekterer over din egen og andres pædagogiske praksis, og du går gerne i dialog om den og udvikler den sammen med dine kolleger.
Du er opmærksom på, når børnene tager initiativer og giver plads til, at de kan udfolde sig forskelligt. Du lader børnene gå forrest med en undersøgende og eksperimenterende tilgang til verden, fordi du er nysgerrig på at forstå børnenes opfattelse af verden og tager udgangspunkt i børneperspektivet. Du forstår at skifte mellem at gå foran, ved siden af og bag ved børnene på deres udviklingsrejse.

Du kommunikerer tydeligt mundtligt og skriftligt med både børn, forældre, kolleger og samarbejdspartnere. Du agerer sproglig rollemodel og understøtter aktivt børnenes sproglige udvikling, og du er optaget af sprogets nuancer. Vi arbejder bl.a. med sprogtrappen og sprogvurderinger, så det vil være en fordel, hvis du har kendskab til det.

Du bliver en del af at et godt team i et ungt hus, hvor humor er i højsædet
Vi er 15 kolleger og vores hus rummer vuggestue med 2 stuer og børnehave med 2 grupper. Vi har højt til loftet og nyder stor frihed i vores arbejde. Vi har stor indflydelse og kan sætte vores eget præg på arbejdsdagen - altid med udgangspunkt i, hvad der er bedst for børnegruppen. Vi har fokus på at både børn og voksne har forskellige behov. Som kolleger støtter vi hinanden, vi vil vores arbejde og der er plads til vores forskelligheder.

Jobbet er et barselsvikariat på 35 timer om ugen
Tiltrædelse snarest muligt og senest 1. april 2020. Åbningstiden er kl. 6.15-17.00.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfristen er mandag den 17. februar 2020
Vi holder løbende samtaler og senest slut i uge 8.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Er du blevet nysgerrig? Så spørg endelig…
Du har sikkert spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, og dem vil vi meget gerne besvare. Du er også meget velkommen til at komme forbi og besøge os. Du kan ringe til pædagogisk leder Lisbet Mathiesen på 4335 3340.

Mens du venter, kan du læse mere om pædagogik, læring og udvikling på kommunens hjemmeside.

Vi ser frem til at høre fra dig.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.