Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger

Tårnby Kommune søger pædagoger til nystartet børnehave

Vil du være med til at sætte retningen for Tårnby kommunes nye dagtilbud, hvor naturen og udelivet er i fokus?

Vi søger to pædagoger i 35 timer om ugen til ny børnehave, med plads til ca. 45 børn.

Børnehaven ligger på Kamerunvej 35, lige ved Amager Fælled.

Børnehaven er næsten færdigbygget og børnene starter op i oktober-november måned.

Vi søger pædagoger der er faglige bevidste, med kendskab til børnehavelivet og den styrkede pædagogiske læreplan. Alle medarbejdere skal bidrage til, at få hverdagen til at fungere, ved at hver enkelt medarbejder får et særligt ansvarsområde fx sprogvejleder, tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant, naturvejleder osv.

Børnehaven skal have et særligt pædagogisk fokus på natur og udeliv. Det er derfor vigtigt, at de voksne der arbejder i børnehaven ikke er bange for at få jord under neglene og kan lide at være meget ude i alt slags vejr.

Som medarbejder får du mulighed for at være med til at åbne en helt ny børnehave og have medindflydelse på kultur, pædagogik og læreplan, arbejdsmiljø der gennem tiden skal udvikles. Du skal være indstillet på, at alt ikke vil være på plads i starten og at der derfor løbende vil komme justeringer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til konstitueret leder Trine Villadsen på 30896347 eller pædagogisk konsulent Katrine Hellsten på 30760295.

Det vil ikke være muligt at komme og se børnehaven inden, da den ikke er færdig endnu. Ansættelser sker derfor løbende, og det er derfor vigtigt, at du i din ansøgning skriver hvornår tænker, at du kan starte. Stillingsopslaget fjernes fra Tårnby Kommunes hjemmeside, når rette kandidater er fundet.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af persondata

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.