Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger eller pædagogiske assistenter søges til 2 stillinger som stedfortrædere samt 1 almindelig pædagogisk stilling til Mælkebøttecentret i Nuuk

Mælkebøttecenteret er en privat selvejende institution, der er registeret som fond, og med en frivillig bestyrelse, hvor kommunen også er repræsenteret.

Vi samarbejder med private fonde, bl.a. Mary Fonden, og VIVE laver videnskabelig evaluering af vores arbejde.

Mælkebøttecenteret består af flg. afdelinger:

  • Mælkebøtten er en døgninstitution med 9 børn i alderen 3-13 år. Normeret til 11 ansatte, fordelt på 10 faste stillinger, og vikarer dækker den sidste stilling.
  • Ilasiaq (betyder ”den man tager til sig”) – døgninstitution med 7 børn i alderen 8-13 år. Normeret til 7 ansatte, fordelt på 6 faste stillinger og vikarer dækker den sidste stilling.
  • Allu (betyder ”sælens åndehul i isen”) – døgninstitution med 6 børn i alderen 14-20 år. Der er planer om at udvide til 8 børn i 2020. Normeret til 7 ansatte, fordelt på 6 faste stillinger og vikarer dækker den sidste stilling. Når børnetallet stiger til 8, så stiger normeringen til 9.
  • Værested og børnefolkekøkken holder åbent hver dag fra 14-21, hvor alle børn er velkomne og vi har en kok, der laver et gratis måltid mad sammen med børnene.

Vi ejer et ”sommerhus” i Kapisillit inde i Nuuk Fjord, hvor børnene er på ferie 2x1 uge hvert år. Vi tager også på sommerferie i Danmark hvert år såfremt vi modtager midler til det.

Arbejdsopgaver:

(Stedfortræder)
Indgå i daglig vagtplan, samt dække den daglige leders opgaver, når denne er fraværende, dvs. lidt økonomi. Der forventes deltagelse i koloniture, som der er ekstra løn for.

(Pædagog)
Indgå i den daglig vagtplan og drift af huset

For begge stillinger er gode danskkundskaber et krav. Grønlandsk, tidligere udlandsophold eller musikalske egenskaber er en fordel, men ikke et krav.

Kompetencer:

Du skal helst være uddannet pædagog, pædagogisk assistent eller lign.

Kørekort er ligeledes en fordel.

Boligforhold:

Mælkebøtten sørger for anskaffelse af bolig som udlejes til den ansatte.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.