Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger eller pædagogiske assistenter til Specialcenter Marielundskolen og Børnehus

Arbejdssted:
Specialcenter Marielundskolen og Børnehus

Arbejdstid:
Fuld tid

Ansættelsestidspunkt:
1. august 2020
 

Hvad vil vi gerne have:
Vi ønsker os pædagoger eller pædagogiske assistenter, der vil være aktive sammen med børn og unge, uanset om det drejer sig om undervisning og støtte i klasserne eller i SFO-tiden. Vi ser gerne, at du har et eller flere talenter, som du kan bringe i spil: Musik, viden om computer/spil, natur- og teknologi, idræt, kreative sysler, etc.

Du skal brænde for, at arbejde med lige præcis vores målgruppe og du skal være indstillet på, at det er dit ansvar at relationerne etableres.

Da vores målgruppe kan være udfordrende, søger vi pædagoger/pædagogiske assistenter, der er empatiske, relations-søgende og er i stand til, at udvise stor tålmodighed og forståelse over for de udfordringer den enkelte elev kommer med og gerne med erfaring fra behandlingsarbejde eller med stor lyst til at lære.


Hvad kan vi tilbyde:
Du får her en chance for, at komme med på holdet omkring Specialcenter Marielundskolen og Børnehus, som er Kolding kommunes tilbud til elever med tilknytningsforstyrrelser, samt sociale- og følelsesmæssige vanskeligheder. Der kan være tale om andre ”bi-diagnoser” som ADHD, autismespektrumforstyrrelser, eller andet.

Her på stedet er der en dygtig og meget engageret flok medarbejdere, der alle brænder for at gøre det bedst mulige med deres primæropgave. Uanset om du møder en lærer, pædagog, servicemedarbejder, sekretær, tilknyttede PPR-psykologer, skolesocialrådgiver eller en leder, vil du møde et menneske, som vil stå på tæer for at gøre deres bedste i alle sammenhænge.

Der arbejdes i teams, som udgangspunkt udgør 2 lærere og 2 pædagoger. I enkelte teams er der tilknyttet pædagogstuderende, som udskiftes hvert ½ år.

Vores teoretiske grundlag tager afsæt i systemisk tænkning og metode, koblet på væsentlige elementer fra miljøterapi, som behandlings- og organiseringsform.

Hvad er pædagogens/den pædagogiske assistents primæropgave:

Pædagogens/den pædagogiske assistents opgave er, selvstændigt og i samarbejde med teamet, at tilrettelægge, udføre og evaluere faglig og understøttende undervisning. Desuden i samarbejde med den øvrige pædagoggruppe, at planlægge, gennemføre og evaluere aktiviteterne i fritidstilbuddet og familieindsatsen, ligesom vi forventer at du er deltagende i:

  • At udarbejde elevplaner
  • At tage del i ansvarsområder
  • At indgå i forskellige udviklingsgrupper
  • At deltage i udvidet forældresamarbejde/familiebehandling, mødeaktiviteter, supervision, gensidig faglig sparring

 

Vigtige pointer:

  • Du skal synes det er spændende, at se små tegn på udvikling
  • Du skal være anerkendende i din tilgang til elever, forældre og samarbejdspartnere
  • Du skal besidde evnen til, at etablere og fastholde relationer
  • Du skal kunne arbejde struktureret og loyalt i dit team
  • Du skal være fleksibel og omstillingsparat
  • Du skal være frisk på nye opgaver, også selv om de ligger på kanten af din komfortzone

 
Hvem er vi?
Vi er en organisation med 10 år på bagen. Vi startede på Vamdrup gamle Rådhus, under navnet Rådhusskolen, og har siden udviklet os, flyttet og er nu bosiddende på Fynsvej 51 under navnet Specialcenter Marielundskolen og børnehus.

Vores børn/elever kommer efter central visitation til både dagtilbuddet og skoledelen.

Vores største opgave er, at få eleverne motiveret for skolegang og samvær/aktiviteter med andre, arbejde med deres selvforståelse og selvværd for derefter at sikre, at de får den bedst mulige skolegang, enten her på stedet eller i et andet skoletilbud, folkeskole, efterskole eller ungdomsuddannelse generelt. En væsentlig opgave i den forbindelse er, at lave re-inklusion til de almene tilbud.

Specialcenter Marielundskolen og Børnehus tilbyder desuden forskellige grader af familie- og børnebehandling til elever og forældre, samt faglig sparring til folkeskoler og daginstitutioner, og opfølgning/sparring i forbindelse med re-inklusion til almentilbuddene.


Løn:
Efter gældende overenskomst.


Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:
Souschef/behandlingsansvarlig: Laurits Kloster Kruse tlf. 7979 7015
Skoleleder: Henrik Balle Lauridsen tlf. 7979 7018

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Ansøgningsfrist:
12. juni 2020

Ansættelsessamtaler:
23. juni 2020

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.