Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger eller sundhedsfaglige medarbejdere med kompetencer og erfaring indenfor socialpædagogik til Hjemmeplejen Bispebjerg/Nørrebro

Brænder du for at arbejde med ældre mennesker, deres individuelle behov og udfordringer med ensomhed og utryghed?
Er du tryg ved at krydse faggrænser og afprøve nye måder at arbejde på?

Så er det måske dig, vi søger.

Vi søger pædagoger og sundhedsfaglige medarbejdere, der har kompetencer og erfaringer inden for socialpædagogik. Du får primært til opgave at støtte borgere, som oplever at være ensomme og utrygge, i vores nyoprettede tryghedsboliger, og at arbejde med opsporing af ensomhed og inkluderende fællesskaber og aktiviteter i et samlet ældreboligområde. 

Om os  
Vi bliver et nyt, tværfagligt og selvstyrende team i Guldbergs Have på Nørrebro, som skal arbejde med forebyggelse og hjemmepleje i ældreboligområdet og pædagogisk støtte i tryghedsboliger. Samtidig kommer vi til at samarbejde med lokale aktører, fx den sociale vicevært i Guldbergs Have, aktivitetscenter, plejehjem, skoler og private leverandører. Vores samlede faglige kompetencer i teamet bliver omkring 15 social- og sundhedsfaglige medarbejdere, to terapeuter, tre pædagoger og en daglig teamleder med reference til Hjemmeplejen Bispebjerg/Nørrebro.

Guldbergs Have er et ældreboligområde på Nørrebro med 24 kommende tryghedsboliger og omkring 250 ældreboliger. Guldbergs Have ligger på hjørnet af De Gamles By, hvor der er adgang til et grønt område og plejehjem, og det er tæt på et attraktivt byliv og offentlig transport.

Fremtidens ældrepleje
Teamet kommer til at arbejde med at udvikle fremtidens ældrepleje med fokus på at styrke borgernes sundhed og livskvalitet. Vi vil afprøve nye arbejdsgange, nye måder at inddrage borgerne på, nye muligheder for fællesskaber og aktiviteter for at undersøge, hvad der giver øget nærhed og fleksibilitet i hverdagen.

Pædagogiske kompetencer
Du vil bruge hovedparten af din tid sammen med de 24 borgere i tryghedsboliger og har base i deres fællesrum. Du har fokus på relationen til den enkelte borger, borgerens egenomsorg og trivsel samt at motivere borgeren til at deltage i sociale relationer, fællesskaber og aktiviteter. I forhold til de øvrige borgere i Guldbergs Have er du nysgerrig efter, hvordan de har det og ligeledes at motivere dem til at deltage i samvær, fællesskaber og aktiviteter.

Det er vigtigt, at du har interesse og gerne erfaringer med at støtte ældres sundhed og trivsel, og at du har mod på at afprøve nye tiltag og være en del af løbende fælles udvikling i teamet. 

Om dig
Du er uddannet pædagog eller har en sundhedsfaglig uddannelse med kompetencer inden for socialpædagogik. Du har desuden erfaring med relationsarbejde, mobilisering af borgers ressourcer og tværfagligt samarbejde. Idet vi vægter det tværfaglige samarbejde meget højt, er du også indstillet på at hjælpe med pleje- og omsorgsopgaver, fx at give borger et bad. Nogle af dine vigtige værdier er, at du:

  • agerer selvstændigt og har faglig gennemslagskraft
  • tænker helhedsorienteret, kan tage ansvar og er igangsættende   
  • tænker nyt og er med på at udvikle og afprøve nye løsninger og praksisser
  • møder den enkelte borger der, hvor borgeren er, og opbygger en relation
  • fokuserer på borgernes ressourcer og inddrager dem i opgaver og aktiviteter
  • reflekterer over, hvad der går godt, og hvad vi kan gøre anderledes næste gang
  • også er med omkring praktiske opgaver i hverdagen og i forbindelse med fx fester og arrangementer

Lidt praktisk om hverdagen
Vi arbejder med løbende at vurdere borgernes behov, ressourcer og ønsker og inddrage dem i udviklingen og afprøvningen af nye tiltag. Vi har et forpligtende og tværfagligt samarbejde i teamet, hvor vi er fælles om at planlægge, prioritere, koordinere, udvikle, udføre og evaluere opgaver. Vi arbejder med refleksion for at give hinanden sparring, supervision og nye perspektiver på praksis.

Vi vægter tiden sammen med borgerne højere end møder og administrative opgaver, så det er vigtigt, at du finder energien sammen med borgerne.  

Ansættelsesvilkår
Stillingerne er på 30-37 timer om ugen, som fortrinsvist ligger i dag- eller aftentimer på hverdage og i weekender. Der er fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medind­flydelse på arbejdstidens fordeling og placering. Det giver gode muligheder for dels at imødekomme borgernes behov og ønsker til samvær og aktiviteter, dels at skabe en god balance imellem privat- og arbejdsliv.
Vi besætter stillingerne fra den 1. november 2020. Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst.

Mere information
Hvis du vil høre mere eller har spørgsmål, så ring til gruppeleder Julie Gredal på 3530 5628 (ferie i uge 30-31) eller faglig leder Gitte Duus Andersen på 2720 3424 (ferie i uge 30-32) fra Hjemmeplejen Bispebjerg/Nørrebro.

Søg via nedenstående link senest mandag den 7. september 2020
Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler i uge 38.

Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.