Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger med lyst og mod til ledelse søges til Nabohuset

Er dit mål en fremtid inden for ledelse, som kompetencepædagog eller måske som støttepædagog? Så er der her en udviklende platform for dig.

I Nabohuset er vi i gang med at opbygge vores faglige fundament og fælles tilgang til det pædagogiske arbejde. Dette fundament bygger på en relationspædagogisk tilgang med fokus på samspillet mellem mennesker, de voksne og børnene i Nabohuset.

Som en af de faglige metoder benytter vi os af ICDP. Har du erfaring med ICDP, er dette en fordel. Lysten og evnerne til at arbejde med og implementere ICDP i voksenhøjde, er dog vigtigere end allerede at besidde et ICDP-diplom. Du vil blive tilknyttet enten vuggestue- eller børnehaveteamet, og din opgave vil være at støtte, implementere og guide det pædagogiske personale, mens der arbejdes side om side i praksisfeltet. Ud over arbejdet i praksisfeltet vil der også være administrative opgaver i stillingen.

Nabohuset ligger i et villakvarter i Valby og er en 0-6-års institution. Vi har seks vuggestuegrupper og fire børnehavegrupper, hvor vi blandt andet har børn med basispladser. Daglig åbningstid er fra kl. 6.00 til 18.00.

Vi er i fuld gang med at opbygge en tydelig og faglig funderet struktur, der er den organisatoriske ramme for det pædagogiske arbejde. Vi ønsker at gøre en forskel for vores børn i et tæt og respektfuldt samarbejde med forældre.

Vi prioriterer at skabe inkluderende børnemiljøer, og vi har fokus på både det planlagte, strukturerede arbejde, de daglige rutiner og den spontane leg, hvor vi følger barnets spor. Vi prioriterer også nærvær og relationer højt og organiserer derfor hverdagen med at dele børnene op i mindre grupper.

Vil du være med til at gøre en forskel og arbejde med udvikling af et højkvalitetsdagtilbud? Har du mod på ledelse af opgaven? Så er det nu, at du skal søge!

Vi søger to pædagoger til to fuldtidsstillinger. Vi søger dig, der

  • kender til de otte samspilstemaer
  • kan formidle og implementere
  • kan arbejde systematisk og reflekterende
  • kan formulere dig skriftligt og mundtligt og behersker at anvende PC og iPad
  • kan bidrage aktivt til det stærke samarbejde med kolleger
  • kan arbejde struktureret og skabe en forudsigelig hverdag for børnene

Nabohuset er en del af en organisation, som til stadighed har fokus på faglig udvikling og samtidig vægter et godt arbejdsmiljø med megen indflydelse på de nære arbejdsprocesser.

Medarbejdergruppen i Nabohuset består af selvstændigt arbejdende pædagoger og pædagogmedhjælpere, der arbejder ud fra besluttede retningslinjer og mål. Medarbejdergruppen i Nabohuset er blandet ift. køn, alder, uddannelse, erfaring m.m.

Nabohuset er en del af Valby/Vesterbro/Kgs, Enghave Klynge C. som foruden os består af otte 0-6 års institutioner. Fælles for de 8 enheder er, at faglig udvikling og inspiration er en prioritet.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Mere information
Du er velkommen til at kontakte pædagogisk leder Luna Jepsen på 2025 3605, hvis du vil vide mere.

Søg via nedenstående link senest mandag den 18. januar 2021
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade dit CV og uddannelsesbevis.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.