Pædagoger og medhjælpere til Botilbud Vinklen Det Runde Hus i Center for selvstændig bolig og beskæftigelse

Har du et ønske om at blive en del af Vinklen ved at skabe udvikling og gøre en forskel for voksne borgere med autisme og udviklingshæmning, så læs her!

Botilbud Vinklen Det Runde Hus i Center for selvstændig bolig og beskæftigelse (CSBB) søger pædagoger på fuldtid og medhjælpere på nedsat tid.

Vi søger faglige og kompetente kollegaer, som vil bidrage til at skabe en meningsfuld hverdag gennem relationspædagogik, aktiviteter, strukturerede rammer, som til tider kan opleves komplekse og omfangsrige i samarbejde med borgerne.

Bliv en del af holdet på Vinklen i Det Runde hus

Det Runde Hus er et bosted for 27 voksne borgere med udviklingshæmning, autismespektrumsforstyrrelser og/eller psykiatriske diagnoser. Borgerne er i alderen 20-45 år, som alle går enten på arbejde, i dagtilbud eller i skole i hverdagen. Huset rummer tre etager med ni lejligheder på hver etage med tilhørende dagtilbud kaldet ”Klubben”. I Klubben arbejdes med at skabe en hverdag, der fungerer efter den enkeltes ønsker og behov. Det Runde hus er beliggende på Østerbro og er signifikant i bybillede, da det er rundt.

Vores nye kollega i Det Runde Hus

Du har kendskab til målgruppen og erfaring med arbejdet på en døgntilbud. Det er vigtigt for os, at du er autentisk, empatisk og vedholdende som person og arbejder relationelt med øje for den enkelte borgers kompetencer. Da vores borgere er sensitive og har brug for en tryg og genkendelig hverdag, skal du kunne trives i et miljø, hvor faste rutiner samt tydelig og målrettet kommunikation er en del af den pædagogiske praksis. Du forstår derfor vigtigheden af god formidling til relevante interessenter – bl.a. i form af metode og baggrundsbeskrivelser. Det er en fordel, at du har teknisk flair ift. at arbejde med teknologier, der understøtter borgernes udvikling f.eks. struktur Apps.

Du bliver en del et hus med 21 kollegaer, som arbejder på tværs af huset. Du vil blive tilknyttet en etage med primær opgave for ni borgere og mulighed for have din arbejdsgang i aftalte tidsrum i klubben. Alle prioriterer faglige dialoger, der skaber nye indgangsvinkler på komplekse pædagogiske udfordringer og de bedste rammer for borgerne. Du bidrager derfor med initiativer og tager ansvar for faglig kvalitet og udførelse af den pædagogiske praksis.

Det Runde Hus lægger stor vægt på, at borgerne har indflydelse på eget liv og er med til at sætte dagsordenen. Vi afholder bl.a. etagemøder med borgerne hver anden uge, hvor dagligdagen bliver diskuteret. Derudover fører vi dagligt dokumentation indenfor alle områder, som er relevante for den enkelte borgers sundhedsfaglige, socialfaglige samt almene udviklingsområder.

Vi giver medarbejdere et stort ansvar og frihed til at planlægge dagligdagen. Det betyder, at vi både stiller krav og har tillid til, at medarbejdere tager ansvar for opgaveløsningen samt det ansvar, det indebærer at være kontaktperson for borgeren. Vi er en arbejdsplads, hvor vi arbejder målrettet med den faglige udvikling og uddannelse.

Vi forventer, at du

 • har gode samarbejds- og kommunikative evner
 • er struktureret, forudsigelig og rolig som person
 • kan arbejde selvstændigt
 • kan arbejde i et miljø, hvor borgerne til tider kan være udadrettede i deres adfærd/sprog
 • tør tænke ud af boksen og med fagligheden som omdrejningspunkt
 • forholder dig aktivt til pædagogisk praksis og tager del i udviklingen af denne, i samarbejde med os kollegaer i team og teams på tværs
 • er fleksibel og forholder dig konstruktivt kritisk i alle forhold

Kvalifikationer

 • Du har erfaring med at arbejde i det pædagogiske felt 
 • Du har erfaring i arbejdet med kognitive funktionsnedsættelser og autismeadfærd
 • Du har lyst og evne til at debattere og argumentere fagligt
 • Du har lyst og evne til at arbejde selvstændigt i et tæt samarbejde med dine kollegaer
 • Du ser ser forandringernes milde vinde som muligheder, da forandringer er et grundvilkår
 • Du kan bidrage til den uformelle og konstruktive tilgang vi alle har til hinanden på Vinklen, på tværs af organisationerne i CSBB
 • Du har lyst til at udfordre dine personlige og faglige kompetencer
 • Du er positiv og åben overfor konstruktiv feedback
 • Du har flair og interesse for teknologi som et pædagogisk redskab
 • Du har kvalifikationer indenfor IT, har en god formidling både mundtligt og skriftligt og har iT-kendskab på et højere niveau
 • Det er en fordel, hvis du har gennemført medicinkursus

Om CSBB

Det Runde Hus er officielt pr. 1. januar 2020 lagt under Vinklen, som er en del af Center for Selvstændig Bolig og Beskæftigelse (CSBB) under Socialforvaltningen. Vi er en organisation med ambitioner for at skabe den gode arbejdsplads med udvikling for øje, i samarbejde med borgeren. På Vinklens fem adresser er der tilknyttet en bostedsleder og en faglig leder samt en afdelingsleder i Det Runde Hus.

Fakta og ansættelsesvilkår
Det Runde Hus er et døgntilbud med vågne nattevagter. Som pædagog vil du have skiftende dag- og aftenvagter samt weekendarbejde hver ca. 2.- 3. weekend.

Vi tilbyder to pædagogstillinger på 37 timer ugentligt.

Ansættelse pr. 1.september 2020 eller snarest muligt.

Som medhælper vil du have arbejde i weekend og aftenvagter. Medhælperstillingen vil være forenelig med et studiejob. Vi tilbyder to medhjælperstillinger på 16 og 13 timer ugentligt. 

Ansættelse snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Vi tilbyder også ufaglært tilkaldevikar vagter. Er det af interesse, så kontakt undertegnede telefonisk.

Mere information

Yderligere oplysning kan findes på www.csb-vinklen.dk eller ved at kontakte botilbudsleder Susanne Wolfsberg på 2681 6667.

Søg via nedenstående link senest mandag den 20. juli 2020  

Samtaler finder sted umiddelbart efter ansøgningsfristen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Pædagogiske medhjælpere til Uddannelsescenter UiU

UiU Spor B3 og C

København NV
Uddannelsescenter UiU søger et antal pædagogiske medhjælpere på 28 timer ugentligt alle med start hurtigst muligt. Uddannelsescenter UiU er Københavns Kommunes skole under STU Lov om ungdomsuddannelse til unge med særlige behov . UiU giver unge fra ...
Indrykket:30. juni 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Pædagogiske medhjælpere til Uddannelsescenter UiU

UiU Spor B3 og C

København NV
Uddannelsescenter UiU søger et antal pædagogiske medhjælpere på 28 timer ugentligt alle med start hurtigst muligt. Uddannelsescenter UiU er Københavns Kommunes skole under STU Lov om ungdomsuddannelse til unge med særlige behov . UiU giver unge fra ...
Indrykket:30. juni 2020