Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger søges til behandlingsinstitutionen MultifunC

Pædagoger søges til behandlingsinstitutionen MultifunC

Vi søger 2 dygtige pædagoger til vores behandlingsinstitution MultifunC. To faste 37 timers stillinger.

Din faste arbejdsplads vil være på MultifunC, Damagervej 26A, 8260 Viby J.

Der kan være aktiviteter på vores andre behandlingsinstitutioner, hvorfor det er nødvendigt, at du har kørekort

Om DOK
Specialområde Kriminalitetstruede og Dømte Børn og Unge (DOK) er en del af Psykiatri og Social i Region Midtjylland. DOK består af behandlingsinstitutionerne: Grenen, Koglen og MultifunC.
 
Vores vision er: "Vi vil forstå og hjælpe den unge til et liv i trivsel og fællesskab - uden kriminalitet, misbrug eller anden skadelig adfærd".  Du kan læse mere om vores virksomhedsmodel på www.dok.rm.dk


Målgruppe
På afdelingen modtager vi unge, der primært er anbragt på grund af kriminalitet, misbrug eller anden adfærd, der udgør en fare for den unge eller andre. Afdelingen modtager også unge diagnosticeret med forskelligartede psykiske lidelser og adfærdsmæssige forstyrrelser.

Overordnet er DOK et specialområde i Region Midtjylland. DOK er en engageret, sammenhængende og specialiseret virksomhed.

Om behandlingsinstitutionen MultifunC
MultifunC er en delvis lukket behandlingsinstitution i døgnregi. Institutionen består af fire faglige teams: et psykologteam, et skoleteam, et familieteam og et pædagogisk team.

Hvert team varetager fagspecifikke funktioner i forhold til den samlede behandlingsindsats. MultifunC er et intensivt manualbaseret behandlingskoncept, der baserer sig på bl.a. adfærdspsykologiske og kognitive metoder.

Behandlingen tager udgangspunkt i den systemiske referenceramme, hvor der arbejdes med den unge, uddannelse, familie og fritid.

Formålet med denne behandling er at reducere den unges samlede risiko for en fortsat negativ udvikling og inkludere den unge i sit eget nærmiljø igen. Som behandler bliver du ansat i Pædagogteamet, hvor du vil indgå i det daglige behandlingsarbejde omkring de unge.

Vi tilbyder og forventer
Vi tilbyder en arbejdsplads med et uhøjtideligt fællesskab, hvor vi vil hinanden.
Vores udgangspunkt er et positivt menneskesyn, der bygger på ideen om, at medarbejdere af natur er ansvarlige og ordentlige i deres relation til hinanden.

Det er vigtigt for os, at behandlingsinstitutionen er et rart sted at arbejde. Vi er en del af en stor arbejdsplads, hvorfor det er ekstra vigtigt, at du er god til at danne relationer og naturligt tager et ansvar for din og dine kollegaers trivsel.

Vi forventer, at du har gode danskkundskaber såvel skriftligt som mundtligt. Du er tydelig og nærværende i mødet med de unge og kan bevare overblikket i pressede situationer. Du er vant til at blive udfordret psykisk og fysisk, hvorfor du naturligt påtager dig rollen som omsorgsfuld voksen og gerne fungerer som rollemodel i sprog og adfærd.

Det er nødvendigt, at du kan den gode dialog og vil samarbejdet i opgaveløsningen, med afsæt i vores vision og værdier. Der vil være stor frihed under ansvar og mange hjælpsomme kolleger med et godt humør.


Vi lægger vægt på
Du har en uddannelse som pædagog og erfaring med unge. Du har et godt kendskab til IT på brugerniveau og gerne har erfaring med Sensum-Bosted. Du skal være rolig og grunddig og i stand til at planlægge, gennemføre, evaluere og videreudvikle pædagogiske aktiviteter og metoder med et behandlingsmæssigt sigte.

Vi arbejder i teams, hvorfor du er omstillingsparat, reflekterende, metalliserende og tør udfordre dine kollegaer, så vi kan fastholde og videreudvikle et godt behandlings- og arbejdsmiljø.

Hos os skal det falde dig naturligt at være en vigtig medarbejder, og en vigtig voksen for vores unge, som skaber sammenhæng og kontinuitet – en rød tråd – i en travl hverdag.

Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er omfattet af lokalløn. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Socialpædagogerne.

Arbejdstid
Du skal være afklaret med at kunne arbejde på et døgntilbud med en fast arbejdsplan og weekendarbejde hver anden weekend. Arbejdstiderne planlægges i et 12-ugers rul, hvor arbejdstiderne i dag er,
14:00 – 14:30 Døgn
14:00 – 23:00 Aftentjeneste mandag til torsdag
14:00 – 24:00 Aftentjeneste fredag
09:00 – 24:00 Dag/aften lørdag
09:00 – 23:00 Dag/aften søndag
Disse tjenester er delt op som nedestående:
09:00 – 17.00 Weekend dagstjeneste
16:30 – 24:00 Aftentjeneste lørdag
16:30 – 23:00 Aftentjeneste søndag


Flere oplysninger om stillingen
Du kan få flere oplysninger om jobbet ved at kontakte afdelingsleder Frank Krogsdal på telefonnummer: 52 50 40 05 eller via mailadressen: frank.krogsdal@ps.rm.dk

Alle relevante ansøgere opfordres til at søge jobbet uanset køn, alder, religion, seksualitet eller etnisk oprindelse.     
 
Der indhentes straffeattest, og det forudsættes, at du kan godkendes til arbejdet på baggrund af din straffeattest.    
 
Søg stillingen    
Du sender din ansøgning via vores rekrutteringssystem. Du vil blive guidet igennem rekrutteringsprocessen ved at trykke på knappen "Søg stilling". Alle ansøgninger læses og behandles via rekrutteringssystemet, hvorfor en ansøgning sendt på en anden måde, ikke kan forventes at blive behandlet

Ansøgningsfrist tirsdag d. 20. april 2021. Samtaler forventes afholdt tirsdag d. 27. april 2021.

Vi ser frem til at læse din ansøgning med foto, bilagt relevant dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.