Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger søges til botilbud i Køge til et nyopstartet team omkring borger med autismespektrum forstyrrelser

Vil du være med til at skabe rammerne og strukturen i et nyt team? Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din faglige viden og forslag til forbedringer er velkomne? Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Så læs videre.

Vi søger tre dygtige pædagoger/lærere til et team omkring vores nye beboer
Du bliver en del af et nyopstartet team, på et godt og fagligt funderet botilbud. Sammen skal I skabe den daglige struktur omkring en ung mand med 1:1-normering. Der er behov for et stort kendskab til autismespektrum forstyrrelser og visualiseret struktureret pædagogik, for at skabe den høje grad af pædagogiske støtte, som der er behov for.

Når han bliver frustreret, kan det resultere i udadreagerende adfærd, og det er derfor vigtigt, at du har et roligt nervesystem og kan benytte din pædagogiske faglighed i disse situationer. For at minimere årsagen til hans frustration, er det vigtigt, at du formår at arbejde efter en fast struktur.

Som pædagog hos os får du en foranderlig hverdag, hvor der er fokus på faglig og personlig udvikling. Borgernes hverdag er bygget op omkring en dagsstruktur, der er tilpasset den enkelte og det er teamets opgave at sikre, at denne dagsstruktur bidrager bedst muligt til borgerens udvikling og trivsel.

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads, hvor vi vægter kvalitet og udvikling højt
 • En arbejdskultur, hvor vi er nysgerrige på nye og bedre måder at gøre vores arbejde på
 • En reflekterende kultur, hvor vidensdeling er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi ser forskellighed som en styrke
 • Nærværende og anerkendende ledelse
 • Løbende supervisioner samt efteruddannelse gennem kurser inden for fagområdet ASF
 • Aktive pårørende og samarbejdspartnere
 • God og grundig introduktion til huset og til borgeren
 • Daglig sparring fra dine engagerede kolleger

Vi lægger vægt på, at du:

 • Er uddannet pædagog eller lærer
 • Har erfaring med visualiseret struktureret pædagogik, samt opbygning af dagsstruktur
 • Har erfaring med autismespektrum forstyrrelser og OCD
 • Du er robust og kan bevare roen i pressede situationer – også i forbindelse med udadreagerende eller selvskadende adfærd
 • Arbejder selvstændigt og struktureret
 • Er en teamplayer, der mestrer teamsamarbejde
 • Er ansvarlig, pligtopfyldende og mødestabil
 • Er tydelig i din kommunikation, både mundtligt og skriftligt
 • Er afklaret med at dit arbejde indeholder hjælp til personlig hygiejne
 • Det er et krav at du har kørekort B

Du er etisk funderet, rummelig; moden og nuanceret i din tilgang til andre mennesker. Du formår at være tydelig i din adfærd og fremstår rolig ikke mindst fordi du selv har et godt nervesystem.

Om os
HabitusHuset Jernstøbervænget består af to gamle muremestervillaer, som danner rammen for 8 menneskers liv. Vi har til huse i Køge centrum i gåafstand til det naturskønne område Køge Ås. Det er en spændende og udfordrende arbejdsplads med ca. 30 dedikerede kolleger.

HabitusHuset Jernstøbervænget er et af vores første HabitusHuse og flere af vores pædagoger har været med siden starten. Vores kultur er grundigt forankret i grundlaget for Habitus’, som er ønsket om, at skabe resultater for de borgere, som andre ikke er lykkedes med at skabe livskvalitet og udvikling for.

”Jeg trives, når jeg sammen med beboerne og mine kollegaer har mulighed for at bidrage til en hverdag med nærvær, tryghed, trivsel, udvikling og livskvalitet. Derfor er jeg ansat i Habitus og har været det i snart 9 år”
-
Medarbejder på Jernstøbervænget

Fagligt miljø
Vi er opdelt i teams og primært tilknyttet en bestemt beboer med 1:1 normering i dagtimerne. Vi arbejder struktureret med udviklingsplaner i et årshjul med møder cirka hver anden uge. Vi sikrer herigennem en fælles tilgang til borgeren, samt at du kan udvikle dig ift. opgaven.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visualiseret struktureret pædagogik. Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stress minimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning.

Information og ansøgning
Der er to ledige stillinger på 37 timer og én ledig stilling på 30 timer. Indmøderne er typisk af 14 timers varighed og der er møder ca. hver 14. dag.

Du er velkommen til at kontakte botilbudsleder Dina Bergstrøm tlf. 23640080 eller daglig leder Maria Bang tlf. 20293607, hvis du har spørgsmål.

Der vil være opstart snarest muligt, og derfor afholdes der samtaler løbende.

Ansøg via linket og vedhæft en kort beskrivelse af, hvorfor du søger stilling samt dit CV og uddannelsesbevis. Grundet GDPR modtager vi ikke ansøgninger via mail. Vi glæder os til at læse din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.