Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger søges til den sikrede behandlingsinstitution Koglen

Koglen søger 2 pædagoger på fuldtid, som er afklaret med at kunne arbejde på et døgntilbud med fast arbejdsplan og weekendarbejde hver anden weekend og helligdage.

Desuden søger vi et antal faste vikarer, der også er indstillet på at arbejde hver anden weekend, ferier og helligdage. Timetal kan aftales nærmere.

De faste stillinger er på 37 timer om ugen i gennemsnit. Der er tale om fastansættelser med døgn-, aften-, dag- og weekendarbejde. Tiltrædelsestidspunktet er den 1. februar 2021 eller efter nærmere aftale.

Din faste arbejdsplads vil være på Koglen, Timlundvej 44B, 7270 Stakroge. 
Men der kan være aktiviteter på vores andre behandlingsinstitutioner, hvorfor det er nødvendigt, at du har kørekort og egen bil.

Om DOK
Specialområde Kriminalitetstruede og Dømte Børn og Unge (DOK) er en del af Socialområdet i Region Midtjylland. DOK består af behandlingsinstitutionerne: Grenen Glesborg og Dalstrup, Koglen og MultifunC Midtjylland.
 
Vores vision er: "Vi vil forstå og hjælpe den unge til et liv i trivsel og fællesskab – uden kriminalitet, misbrug eller anden skadelig adfærd". Du kan læse mere om vores virksomhedsmodel på www.dok.rm.dk

Overordnet er DOK et specialområde i Region Midtjylland. DOK er en engageret, sammenhængende og specialiseret virksomhed, som er organiseret om en struktureret og aktivitetsbaseret dagligdag. Opgaverne løses af empatiske, vidende, kontaktstærke og grænsefaste medarbejdere, der kan og vil indgå i lærerige relationer med de unge. Relationerne skabes gennem aktiviteter og ligeværd i afdelingens fællesskab, der er omdrejningspunktet for at udvikle de unges sociale, boglige og praktiske færdigheder. Vi ligger ligeledes stor vægt på at skabe trivsel og livsglæde.

Om den sikrede behandlingsinstitution Koglen
Koglen er en sikret døgninstitution med to sikrede afdelinger, hvor der er plads til 10 unge mellem 12 og 17 år.

Afdelingen
Vi modtager unge, der primært er anbragt på grund af kriminalitet, misbrug og/eller anden adfærd, der udgør en fare for den unge eller andre. Afdelingen modtager også unge diagnosticeret med forskelligartede psykiske lidelser og adfærdsmæssige forstyrrelser. 

De unge har ofte brug for meget støtte i hverdagen. Derfor er opgaven at hjælpe de unge til et liv i trivsel og fællesskab uden misbrug, kriminalitet eller anden skadelig adfærd. 

I løbet af en arbejdsdag er der tid til og forventning om, at du indgår i faglig fordybelse, refleksion og sparring. Vi forventer, at du har erfaring og er rolig. Du skal have et højt humør og være yderst ansvarsbevidst.  

Hverdagsprogrammet indeholder bl.a. undervisning, beskæftigelse samt fritids- og idrætsaktiviteter. Koglen har intern skole og værksteder. Derudover tager indsatsen udgangspunkt i individuelle pædagogiske planer, og vi arbejder systematisk med den unges udvikling og trivsel. Hverdagen vil ofte være meget struktureret, og alle aktiviteter på institutionen planlægges med et behandlingsmæssigt sigte.

Vi forventer, at du
o    Har en relevant faglig uddannelse og har erfaring med børn og unge
o    Kan påtage dig rollen som omsorgsfuld voksen og er rollemodel over for de unge
o    Er indstillet på, at du som kontaktperson bliver ekspert på forhold omkring én ung
o    Arbejder selvstændigt, grundigt, struktureret og tager ansvar
o    Er tydelig og nærværende i mødet med de unge
o    Har gode samarbejdsevner
o    Kan indgå i et fast team og tør udfordre dine kollegaer og forstår at bruge kollegial feedback som et udviklende redskab
o    Kan bevare overblikket i pressede situationer
o    Kan holde til at blive udfordret psykisk og fysisk 
o    Kan formulere dig skriftligt og gerne har erfaring med Bosted-systemet samt har kendskab til IT på brugerniveau
o    Kan planlægge, gennemføre, evaluere og videreudvikle pædagogiske aktiviteter
o    Har indsigt i eget og andre menneskers sind
o    Har teoretiske og praktiske kompetencer, der er forankret i kognitiv adfærdsterapi (kognitiv miljøterapi).

Vi tilbyder
o    Et meningsfuldt arbejde med mange udfordringer
o    En ambitiøs arbejdsplads, der vil fastholde og videreudvikle et godt behandlings- og arbejdsmiljø
o    Engagerede kollegaer
o    Løn og pension efter overenskomst med SL.

Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er omfattet af lokalløn. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Socialpædagogerne.

Flere oplysninger om stillingen
Du kan få flere oplysninger om jobbet ved at kontakte afdelingsleder Sanne T. Selvaratnam, telefonnummer 23247017, eller afdelingsleder Steffen Albertsen, telefonnummer 21192627, i dagtimerne eller via mailadresserne Anny.selvaratnam@ps.rm.dk eller Steffen.Albertsen@ps.rm.dk.

Alle relevante ansøgere opfordres til at søge jobbet uanset køn, alder, religion, seksualitet eller etnisk oprindelse.     
Der indhentes straffeattest, og det forudsættes, at du kan godkendes til arbejdet på baggrund af din straffeattest.    
 
Søg stillingen    
Du sender din ansøgning via vores rekrutteringssystem. Du vil blive guidet igennem rekrutteringsprocessen ved at trykke på knappen "Søg stilling". Alle ansøgninger læses og behandles via rekrutteringssystemet, hvorfor en ansøgning sendt på en anden måde ikke kan forventes at blive behandlet

Ansøgningsfrist den 28. januar. Samtaler forventes afholdt den 3. februar 2021. 

Vi ser frem til at læse din ansøgning med foto, bilagt relevant dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse.
Ansøgningen sendes via digitalt link, med foto, og bedes vedlagt dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse.

Alle matrikler under Psykiatri og Social er røgfrie, hvilket indebærer, at du ikke må ryge i arbejdstiden.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganisering, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingerne, have fortrinsret til samtal.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.