Pædagoger søges til Kagsmosen/Solstrålen

Vi søger pr. 1. juni 2018, eller snarest derefter, to uddannede, motiverede og fagligt velfunderede pædagoger, til vores to spændende huse.
Stillingen i Solstrålen er på ca. 32-34 timer og stillingen i Kagsmosen er på 37 timer.

Du vil i Solstrålen skulle være hos ”klokkeblomsterne”, med ca. 15-17 børn (2-4 år), en pædagog og en pædagogmedhjælper.
I Kagsmosen vil du skulle være i den ene af vores tre børnehavegrupper, sammen med ca. 20 børn (3-6 år), en pædagog og en pædagogmedhjælper.
 
Kan du både tumle med vildbasser og finde ro ved stille aktiviteter, ser du muligheder i både ude- og indeliv, kan du følge børnenes spor og omsætte disse til udviklende pædagogisk praksis? Så er du lige ham/hende vi står og mangler.
 
Solstrålen og Kagsmosen blev pr 1. Januar 2017, ledelsesmæssigt sammenlagt. Det betyder, at vi står i en sammenlægningsproces, som du skal være parat til at være en del af.
Vi holder fælles personalemøder, laver fælles aktiviteter mv, for at lære hinanden af kende og for at finde fælles retning.
 
Solstrålen er vores lille hus med ca. 64 enheder. Der er en vuggestuegruppe, en mellemgruppe og en storegruppe. I Solstrålen arbejdes der med aldersopdelte stuer.
Kagsmosen er vores store hus, med ca. 106 enheder plus en specialgruppe. Huset består af tre børnehavegrupper, en lillegruppe (8 børn med særlige behov), samt to vuggestuegrupper.
 
Kagsmosen/Solstrålen arbejder blandt andet med projekt ”Tryg start”, hvilket indebærer hjemmebesøg hos alle nye børn og deres familier. Her møder stuepædagog og leder familien på hjemmebane, uden formelle papirer og spørgeskemaer.
Der arbejdes ydermere efter Herlev Kommunes vision: ”Sammen skaber vi et stærkere Herlev”, hvorunder ”Udviklende og lærende fællesskaber” er særligt relevant for dagtilbudsområdet.

I Kagsmosen/Solstrålen vil du møde dygtige og engagerede kollegaer med forskellige kompetencer og erfaringer. Vi vægter et godt og udviklende arbejdsmiljø højt og værner om plads til forskellighed.

Vi arbejder ud fra teserne ”at se det halvfyldte glas, frem for det halvtomme” og ”at kunne udføre plan B, med plan A’s visioner”

Vi arbejder ud fra Herlev Kommunes institutionspolitiske mål og alle pædagoger i husene er kompetencepædagoger og har sammen med lederen ansvaret for, at læreplanstemaerne implementeres i praksis.
Vi har fokus på at få skabt en pædagogisk praksis, som læner sig op af den nye styrkede læreplan, hvor blandt andet sunde og udviklende læringsmiljøer, børnefællesskaber og dannelse er centrale pejlemærker.
Vi forsøger i en travl hverdag at skabe tid til planlægning af det pædagogiske arbejde.

Kagsmosen/Solstrålen er spændende multikulturelle huse, beliggende i et socialt boligbyggeri, tæt på grønne områder og offentlige transportmuligheder.
Vi vægter samarbejdet med kulturinstitutionerne i Herlev højt og prioriterer, at børnene skal lære deres lokalområde at kende.

Vi har brug for netop dig, der:
 

   • Brænder for den pågældende aldersgruppe
   • Har et positivt menneskesyn
   • Vægter et kollegialt samarbejde højt
   • Er struktureret, men også fleksibel
   • Kan tage ansvar og har overblik også under pres.
   • Kan tage udgangspunkt i det enkelte barn og i fællesskabet
   • Er god til forældresamarbejdet
   • Kan se institutionerne som et fælles hus med fælles ansvar


Vi tilbyder til gengæld:
 

   • Mulighed for at sætte dit præg på den pædagogiske dagsorden
   • Et hus i rivende udvikling og en spændende sammenlægningsproces
   • Gode og dygtige kollegaer
   • Et hav af vidunderlige børn og familier.


Der vil være mulighed for at komme og se Solstrålen d. 20 april  kl 15.00-15.25 og Kagsmosen kl 15.30-15.55.
For yderligere information, kontakt institutionsleder Melanie Christensen på tlf  44 52 59 80 eller 20 51 31 63.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst. Ansøgningsfrist d. 26. april 2018 kl 12.00.
Samtaler forventes afholdt  i uge 18.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagog til døgntilbud for døve - Søborg

CfD Oktobervej sociale tilbud

Er du uddannet pædagog? Har du erfaring med mennesker med udviklingshæmning og psykiatriske diagnoser? Kender du til tegnsprog, eller har du lyst til at lære det? Så er du måske vores nye kollega i en 37-timers stilling fra den 1. juni 2018 eller sn...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Pædagog søges til ung mand med erhvervet hjerneskade i Haderslev

Olivia Danmark

Er du pædagog med stærke relationsevner, en god selvindsigt og hang til en aktiv hverdag? Om jobbet Borgeren er 22 år. Han pådrog sig sidste år en hjerneskade pga en ulykke, som gør at han i dag har brug for støtte, guidning og respiratorisk overvåg...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Stærk interaktiv pædagog

Stokholtbuen

Herlev
Stokholtbuen er et helhedstilbud for 36 voksne mennesker mellem 20- 64 år med autismespektrum forstyrrelser og andre følgehandicaps herunder moderat eller svær mental retardering. Støttebehovet er derfor omfangsrigt. DIN PROFIL Du er pædagog, gerne ...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Pædagog til Børnehuset Kantatehuset

Kantatehuset

Går du og drømmer om at arbejde i en lille hyggelig selvejet institution. Hvor hjemlige omgivelser høns i haven bålplads - tryghed og nærvær er nogle af vores nøglebegreber. Så læs videre her... Vi søger en pædagog, der har lyst til at være en del a...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Skolepædagoger til Herlev Byskole

Herlev Byskole

Vi søger skolepædagoger pr. 1. august 2018 til et ugentligt timetal på 33 - 35 timer. Vores skolepædagoger indgår i et forpligtende teamsamarbejde med vores lærere, og du skal varetage understøttende undervisning, skoletid og fritid. Derfor skal du ...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018