Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger søges til ny Børnehave afdeling

Er du også vild med at hoppe i vandpytter!Vi mangler en pædagog som dig i Manegen, der begejstres af at fægte med sværd, spille bold, gå på opdagelse med børnene for at finde de sejeste insekter. Synge højt og lave gakkede gangarter- alt sammen til børnenes store glæde, fordi de mærker din indlevelse, entusiasme og dit nærvær.

Du nyder udendørslivet, som vi bl.a. kan tilbyde på vores store, grønne legeplads. Med vores drivhuse, plantekasser, træer, tumlebakke og små hyggelige kroge – kan du også sammen med os, se udelivet som et ekstra læringsrum. Fremadrettet ønsker vi at have fokus på udelivet, rollespil/tigertræning, boldspil, bål, og evt. et træværksted.

Du er et positivt menneske, der ser muligheder frem for begrænsninger, og har en anerkendende tilgang til både børn, forældre og kollegaer.

Du er aktivt deltagende i hverdagen og møder dagens overraskelser åbent. Du tager medansvar for det gode arbejdsmiljø og den pædagogiske praksis. Du ser positivt på hverdagen og synes, det er sjovt at gå på arbejde!

Derfor skal du selvfølgelig vælge os

Vi lægger stor vægt på trivsel og arbejdsglæde hos den enkelte medarbejder

 • Forberedelsestid for den enkelte medarbejder
 • Teammøder med fokus på børneperspektivet, ugeplaner, planlægning af forløb og evaluering via SMTTE-modellen
 • Vi vægter MUS, GRUS (Gruppe samtaler), efteruddannelse og kurser højt
 • Sociale aktiviteter med kollegaerne

  Om stillingen.
  Uddannet pædagog 37 timer i tidsrummet 6.30-17 (fredag 6.30-16).
  Vi har en engageret personalegruppe, glade børn og forældre og masser af arbejdsglæde!
  Vi vil hjertens gerne vise vores fantastiske institution frem og håber at du har lyst til at komme forbi os før du sender en ansøgning.

  Du kan få yderligere information ved at kontakte leder, Jonas Bjørch på 25449240 eller afdelingsleder Sara Lunde på 41850010


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.