Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger Stjernehuset til Dagtilbud Nordvest

Pædagog

Dagtilbud Nordvest søger pr. 1. november eller hurtigst muligt to medarbejdere til Stjernehuset. Vi vil prioritere uddannede medarbejdere i form af pædagoger eller pædagogiske assistenter.

Det handler om et barselsvikariat på 35 timer ugentligt, samt en midlertidig stilling på 30 timer frem til 28. februar. Begge stillinger vil være i vores børnehavegruppe.

Stjernehuset er en del af Dagtilbud Nordvest i Randres Kommune. Vi er en integreret institution med en vuggestuegruppe og to børnehavegrupper, og frem til førskolestart 1. marts vil vi desuden have en ekstern gruppe for de kommende skolebørn.
Vi henvender os som nævnt til uddannede pædagoger og pædagogiske assistenter.

Den overordnede vision for Dagtilbud Nordvest er at sikre børns trivsel, udvikling og læring.
For at kunne lykkedes med det, er det vigtigt med meget dygtige og fagligt kvalificerede medarbejdere. Derfor søger vi medarbejdere med stærke faglige kompetencer. Med det mener vi en stærk evne til gennem et højt reflekterende niveau, at kunne sætte sin pædagogfaglige viden i spil – både den evidensbaserede viden og den viden man opnår gennem egen praksis. Målet er, at vi kan lykkedes med vores vision, og at vores børn får de aller bedste forudsætninger for at udvikle sig til livsduelige mennesker.

Desuden lægger vi vægt på, at ressourcesynet, relationsdannelsen, en anderkendende tilgang og inkluderende børnefællesskaber er de bærende værdier for den pædagogiske praksis i institutionen.

Med udgangspunkt i de seks læreplaner arbejder vi fokuseret med at initiere læring og udvikling for de 0-6 årige børn i dagtilbuddet, og vi forventer, at vores nye kollega er med til at kvalificere dette arbejde.
Som medarbejder hos os får du mulighed for at være med til at skabe et solidt fundament, hvor børnene kan udvikle sig, og hvor trivsel og omsorg er i højsæde.
Du skal derfor kunne balancere mellem dét at indgå i en allerede kendt pædagogiske praksis, men samtidig have lyst til naturligt at bidrage med nye og spændende vinkler i forhold til kerneopgaven.

Derfor forventes det, at du

  • Kan tilrettelægge, gennemføre og evaluere det pædagogiske arbejde med afsæt i systematik og målrettethed og i forhold til gældende lovgivning.
  • Formår at arbejde vidensbaseret med kerneopgaven, børnenes trivsel, læring, udvikling.
  • Medvirker til at skabe fleksible og inkluderende læringsmiljøer, så alle børn føler sig som betydningsfulde deltagere i børnefællesskabet.
  • Kan omsætte viden i praksis - herunder reflektere over egen og fælles praksis og dernæst omsætte refleksionen til ny kvalitativ handling.
  • Har evnen til at etablere alsidige læringsmiljøer indenfor sprogudvikling, motorik, kulturformidling, kreativitet og det naturfaglige område.
  • Kan kommunikere og samarbejde som professionel med professionelle og forældre om kerneopgaven.
  • Kan indgå i og skabe forpligtende fællesskaber, der omfatter både forældre, samt interne og eksterne samarbejdsparter.
  • Kan agere i en politisk styret organisation, der sætter de overordnede rammer for opgaveløsningen.
  • Er mødestabil og loyal

Har ovennævnte vakt din interesse, er du meget velkommen til at besøge vores hjemmeside.
Du finder hjemmesiden her: https://dagtilbudnordvest.randers.dk/dagtilbud-nordvest/

Såfremt du har spørgsmål, er du meget velkommen til at henvende dig til pædagogisk leder Torben Hørlück Manø på 29 16 05 16.
Du er også velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Claus Bossow på tlf. 61 39 53 21 eller via mail til claus.bossow@randers.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, samt reglerne om ny løndannelse. Alle uanset køn, etnisk baggrund m.v. opfordres til at søge.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket på jobopslaget på www.randers.dk.
Ansøgningsfristen er søndag den 18. oktober.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 21. oktober fra kl. 14.00.

Ansættelsesforhold
Barselsvikariat på 35 timer ugentligt, samt en midlertidig stilling på 30 timer.

Tiltrædelse
01-11-2020

Ansøgningsfrist
18-10-2020 23:59

Virksomhedens oplysninger
Daginstitution Stjernehuset

Kontaktperson
Pædagogisk leder Torben Hørlück Manø på 2916 0516
eller dagtilbudsleder Claus Bossow på tlf. 6139 5321
eller via mail til claus.bossow@randers.dk.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.