Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger til Æblehavens vuggestue i Høje-Taastrup Kommune

Brænder du for det nærværende arbejde med en multikulturel børnegruppe i vuggestuen? Har du en positiv og anerkendende tilgang? Og vil du være en del af et passioneret team, der er fagligt og socialt stærkt? Så bliv en del af Æblehaven og vær med til at:

  • Videreudvikle læringsmiljøer for børnene - både inde og ude
  • Være proaktiv og igangsætte aktiviteter ud fra børnenes spor
  • Udvikle børnenes sproglige kompetencer i dagligdagen.

I Æblehaven går vi den ekstra mil for at skabe trivsel for børnene
Æblehaven er en grøn spirer institution for 130 børn i 0-6 årsalderen. Der er 9 stuer i vores hus fordelt i 4 familiegrupper. Vi er 30 dedikerede medarbejdere, der stræber efter at lave det gode børneliv hver eneste dag. Målet er, at børnene har en god hverdag, hvor de har en positiv udvikling, som de kan tage med og bygge videre på.

Vi har en god sund børnekultur, hvor man hjælper, drager omsorg, er venner og passer på hinanden. En vigtig del af Æblehaven er vores fælles engagement, som binder voksne og børn sammen i hele huset.

Samarbejde, kommunikation og engagement er i højsædet
Du bliver en del af en medarbejdergruppe på 6 friske kolleger fordelt på 2 børnegrupper. Du bliver tilknyttet vuggestuen, men du skal have lyst til at indgå i et tæt samarbejde med vores børnehavegruppe. Vi dyrker fællesskabet, hvor vi f.eks. går turer sammen, hjælper hinanden med pauseafvikling, holder fredagssamling samt åbner og lukker i begge stuer.

Vi prioriterer samarbejde højt, så vi er knivskarpe til at kommunikere, holde hinanden ajour og sparre om både fælles problemstillinger og hinandens udfordringer. Vi vil hinanden og har en åben arbejdskultur, hvor alle lytter, tør ytre sig og deler ideer til den pædagogiske udvikling. 

Du kan både være erfaren pædagog eller nyuddannet, det vigtigste for os er, at du brænder for at arbejde med vuggestuebørn.

Vi tager hånd om hinanden og er ambitiøse sammen
Vi tager godt imod dig og gør en dyd ud af at give dig en god introduktion. Du bliver blandt andet tilknyttet en mentor, kommer på introduktionskursus i kommunen – se mere her -  og bliver inkluderet i vores faglige udviklingsrejse. Vi kan ydermere tilbyde dig et ICDP-uddannelsesforløb. Du kan læse mere jobbet i vores stillingsprofil for pædagoger.

Min filosofi som pædagogisk leder er at være med i hverdagen. Jeg nyder at være sammen med børnene og glemme tiden. Jeg er ambitiøs på alle børns vegne, og derfor er jeg også ambitiøs på mine medarbejderes vegne. Jeg tror på, at vi lykkes bedst, når vi sammen bakker op, så vi alle bliver den bedste udgave af os selv.

Vær med til at skabe succesoplevelser for børnene
Vi brænder for at udvikle og understøtte børnenes dannelse af, hvem de fremadrettet skal være. Sammen med os kommer du til at fokusere på at skabe succesoplevelser for alle børn. ”Hvad de ikke kan i dag, kan de nok i morgen” – og i mellemtiden dyrker vi andre ting, som barnet evner og kan leve højt på den oplevelse.

Initiativ, sprog og relationsdannelse er din stærke force
Du bidrager til vores glædes- og energifyldte atmosfære, når du fyldt med gå-på-mod igangsætter aktiviteter. F.eks. tumler, spiller bold, maler på sten eller tegner du med børnene alt efter, hvad der giver mening for børnene. Vi tilretter og justerer dagligdagen ud fra børnenes perspektiv, og følger deres spor.      

Du fokuserer på sproget gennem hverdagens aktiviteter og begejstres, når du lykkes med at understøtte udviklingen af børnenes sproglige kompetencer. Du har både øje for det enkelte barn og det store fællesskab – og du evne at skabe rammerne for hvert enkelte barns deltagelse. Du navigerer smidigt mellem at gå foran, ved siden af og bagved, når du hjælper børnene med at skabe gode indbyrdes relationer.

Corona har åbnet vores øjne for fede udendørs læringsmiljøer
Sammen med os skaber du læringsmiljøer, som understøtter børnenes udvikling både udendørs og indendørs – og i alt slags vejr. Vi prioriterer at være udenfor, og er vilde med de mange muligheder, som vores store legeplads og naturen rummer.

Du kommer til at være med til at tænke ud-ad-boksen ift. udendørs aktiviteter og videreudviklingen af vores udendørs legesektioner. Det er derfor centralt, at du har lyst til at undersøge og gå på opdagelse sammen med børnene – ude såvel som inde.

Samarbejde, struktur og forstyrrelse
Det er essentielt, at du brænder for at være der for børnene og evner at skabe en god og struktureret dagligdag fyldt med nærvær. Du har flair for og bidrager aktivt til at skabe struktur i hverdagen, du er bevidst om, at det skaber stabilitet og fleksibilitet. 

Sammen med dine kolleger skal du kunne lide at være personligt og fagligt engageret, hvor du reflekterer over praksis, forstyrrer med din nysgerrighed og inviterer andre til at være nysgerrige på din praksis. Du byder ind til fællesskabet og tager ansvar for at følge dine opgaver til dørs.   

Yderligere oplysninger  
Der er 2 ledige stillinger på 37 timer om ugen. Tiltrædelse er pr. 1. marts 2021 – med mulighed for tidligere opstart.

Ansøgningsfristen er søndag den 17. januar 2021
Vi holder løbende samtaler.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn. Ved ansættelse indhentes der børne- og straffeattest.
 
Interesseret? Så spørg endelig
Du har sikkert mange spørgsmål til jobbet, miljøet og den slags, og jeg vil meget gerne svare på dine spørgsmål. Du kan ringe til mig på 2960 4025. Du kan også læse mere om Æblehaven her.
 
Vi ser frem til at høre fra dig.
 
Med venlig hilsen
Medarbejderne og Henriette (leder) i Æblehaven
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.