Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger til Asgårds vuggestue

Har du lyst til at prøve kræfter med et arbejde, der hver dag gør en forskel for børn i udsatte boligområder? Har du mod på at sætte din viden i spil og arbejde med børns læring og udvikling?
å søg stilling hos os, da vi har brug for dig.

Byens sjoveste børneliv – det vil vi skabe for alle børn i Asgård.

Vi har fået tildelt penge fra en særlig regeringspulje til bedre normeringer. Derfor søger vi nu fire pædagoger til vores vuggestue. Vi skal sætte et solidt hold om vores vuggestuebørn, som kan skabe gode læringsmiljøer, der gavner børnenes udvikling og bidrager til chancelighed for alle børn.

Vores mål er, at der skal være tre uddannede pædagoger på hver stue.  

Vi har en skøn og sammensat børnegruppe, hvor flere børn har behov for en særlig indsats, fordi de er sprogligt udfordret eller på anden vis udsatte.

Vi er på faglig handleplan, hvilket betyder, at vi arbejder målrettet indenfor fire områder: særligt fokus på sprogarbejde, voksen og barn-relationer, læringsmiljøer og husets organisering. Vi er som hus i gang med at finde vores pædagogiske vej, og vi håber, at du vil være med og sætte dit præg inden for vores ambition om Byens sjoveste børneliv.

Vi forventer af dig
Er du nyuddannet, næsten færdig med pædagoguddannelsen, eller har du flere års erfaring? Så er du velkommen til at søge.

Det vigtigste er, at du er motiveret for det pædagogiske arbejde og har lyst til at blive en del af et arbejdsfællesskab.

Du skal have interesse for sprog- og relationsarbejde og lyst til at indgå i kompetenceudvikling indenfor disse områder.

Du skal kunne møde børn og forældre på deres intentioner og på en anerkendende og nysgerrig måde. Det er vigtigt, at du kan opbygge tillidsfulde relationer til børn og indgå i et ligeværdigt samarbejde med familier. Du kan skabe trygge rammer gennem daglige rutiner, målrettede pædagogiske aktiviteter samt i børneinitierede aktiviteter og leg.

Lidt om os, og hvad vi kan tilbyde dig
Asgård er en integreret institution med 70 børn fordelt på to børnehavegrupper og tre vuggestuegrupper. Vi har en dejlig legeplads lige ud til den grønne sti med masser af gode turmuligheder.

Vi har fokus på udvikling og derfor skal hele huset sammen igennem et kompetenceudviklingsforløb omkring sprogarbejdet.

Vil du vide mere
Er du interesseret i at vide mere om os, inden du søger stillingen, så er du meget velkommen til at ringe til pædagogisk leder Katrine Madsen på 3586 4400 og eventuelt aftale et besøg.

Løn- og ansættelsesforhold  
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer, samtykke til udvidet referencer samt børne- og straffeattest. Ansættelse er 37 timer om ugen med start fra den 1. marts eller snarest derefter.

Sammen med din ansøgning bedes du uploade dit CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 19. februar 2020
Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 9

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.