Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger til Blovstrød Børnehus

Vil du være med til at sikre højkvalitetsdagtilbud i Allerød Kommune så søger vi et antal pædagoger til Blovstrød Børnehus.
 
Blovstrød Børnehus søger pædagoger som vil være med i en hel unik proces, hvor vi vil skabe en børne- og læringsby i Blovstrød for alle børn og unge mellem 0 og 18 år.
 
Blovstrødområdet undergår de kommende år en stor udviklingsproces, hvor en ambitiøs boligudviklingsproces medfører at der flytter mange nye Blovstrødborgere til byen. Mange af disse nye borgere er børn og derfor er vi i gang med en omfattende udbygning af vores børnehus, skole og klub i området.
 
Blovstrød Børnehus udvider med 3 børnegrupper og søger 6 pædagoger på 35 timer pr. uge samt en barselsvikar på 31 timer pr. uge med tiltrædelse 1. juni 2018 eller snarest derefter.
 
Vi er en velfungerende Klyngeinstitution bestående af 2 afdelinger med 99 børn og 24 medarbejdere. Der er vuggestue- og børnehavebørn på i begge huse. 
Vi er i gang med at bygge en hel ny daginstitution med både vuggestue og børnehavegrupper, som samlet skal huse omkring 150 børn + legestuefaciliteter for dagplejen. Bygningen skal stå klar til januar 2019, hvor vi alle flytter ind.
 
Som et led i dette er vi i gang med en udvidelse af vores kapacitet med 3 stuer fra juni 2018.
 
Om os:
Vi arbejder ud fra et ressourcesyn og med anerkendende kommunikation både i forhold til børn, forældre og kolleger med afsæt i vores værdigrundlag: Åbenhed, Troværdighed og Respekt. Vi møder hinanden – både børn, medarbejdere og forældre med positive forventninger.
Ift løsningen af vores kerneopgave lægger vi vægt på Faglighed, Tillid og Fællesskab.
 
Vores pædagogik tager udgangspunkt i arbejdet med social inklusion, hvor alle børns adgang til meningsfulde fællesskaber vægtes højt.
 
Vi arbejder bl.a. med ”Fri for Mobberi” og værdsætter udelivet højt. Vi er i gang med følgende projekter: ”Tidlig Sprogtilegnelse og –udvikling” samt ”Læringsmiljøer” og skal i gang med et projekt omkring ”Digital dannelse”.
 
Om dig:
Som pædagog er du medansvarlig for alle børns trivsel og læring og har derudover særligt ansvar i forhold til læreplansarbejdet, dokumentation, skriftlige handleplaner, forældrekontakt og samtaler i forhold til stuens børn.
 
Du skal derfor være sikker i dine pædagogiske overvejelser såvel som dokumentationsovervejelser, skriftlighed og kunne skabe udviklende læringsmiljøer i tæt relation med børnene og kollegaer. 
 
Vi søger pædagoger med følgende kvalifikationer og kompetencer:

 • Er teoretisk og faglig velfunderet indenfor 0 – 6 årsområdet og med gode skriftlige kompetencer.
 • Kan reflektere over egen og andres praksis.
 • Har viden og gerne erfaring i arbejdet med inkluderende fællesskaber.
 • Har empati, er nysgerrig, lyttende og nærværende i dialog og samvær med børnene.
 • Er energisk, initiativrig og kan arbejde selvstændigt i forhold til at tage ansvar, planlægge, udføre, dokumentere samt evaluere pædagogisk praksis.
 • Har erfaring med forældrearbejde og tværfagligt samarbejde.
 • Er fleksibel og kan arbejde på alle tider inden for vores åbningstid.
 • Interesserer sig for og bidrager til et godt arbejdsmiljø.  

Derudover søger vi pædagoger, der har en særlig profil med erfaring og/eller viden indenfor følgende områder:
 • Natur og udeliv
 • Læringsmiljøer – også i uderummet
 • Digital dannelse
 • Motorik
 • Musisk og kreativ
 • Sprog i samspil og tidlig sprogtilegnelse
 • Børnefællesskaber 

Skriv i din ansøgning, hvilken stilling du søger samt hvilken profil du har og skriv gerne, hvis du ønsker ansættelse på et andet timetal end 35 t/uge.
 
Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: http://bhu-blovstroed.skoleporten.dk/sp ligesom du kan finde Allerød Kommunes Børne-Læringssyn her: https://www.alleroed.dk/borger/familie-boern-og-unge/det-faelles-boerne-og-laeringssyn
 
Du er velkommen til at kontakte klyngeleder Lone Sommer Hansen på tlf. 40 41 36 25 for yderligere oplysninger.
 
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter forhandling inden for gældende overenskomst og forhåndsaftale.

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger på alle kommende medarbejdere.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads. Der må derfor ikke ryges i arbejdstiden.
 
Du søger digitalt via linket i annoncen senest den 22. april 2018. Uddannelsesbevis, dokumentation for tidligere erfaring og andre relevante bilag uploader du separat med din ansøgning.
 
Samtaler forventes afholdt tirsdag, onsdag og/eller torsdag i uge 17.


Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har ca. 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her