Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger til Børnehaven Engen, Toftelunden i Hørning

Vi er 26 forventningsfulde medarbejdere, som søger flere nye kolleger, så læs lige her!!!

Vil du være vores nye stabile, engagerede, omstillingsparate og nysgerrige kollega, der har mod på udfordringer i vores og børnenes fællesskab? Så kan du, med din professionelle og anerkendende tilgang, være med til at skabe en tryg, nærværende, sjov og lærerig hverdag sammen med os for børnene i Engen.

Toftelunden har alt under et tag: Børnehaven Engen med plads til 198 børn, Vuggestuen Lunas med plads til 75 børn og Galaksen, som er en specialafdeling med plads til otte børn. Lyder det af meget? Så vil du blive overrasket positivt, når du træder ind af døren. I Engen er vi opdelt på to gange; på hver gang er vi stueopdelt, så vi derigennem skaber hyggelige læringsrum for børnene.

Vi er i fuld gang med udvikling af vores nye styrkede læreplaner igennem aktionslæring og læreplansmøder, så du kan sagtens nå at være med i processen. Her er vi også åbne for sparring, løsningsorienterede tilgange og nytænkning, så hvis du har mod på den udfordring også, så læs videre!!

Vi søger humørfyldte kolleger, der er spontane, initiativrige, fleksible og som brænder for at bidrage til børnenes trivsel, udvikling og læring. Ikke mindst skal du have lyst til at indgå i et team, hvor der er opmærksomhed imod børn, forældre og kolleger.

Vi søger alle typer af pædagoger: udeliv og natur, kendskab eller lyst til IT og medier, strukturerede personligheder, tonser-typen til de løbeglade børn, de fagligt stærke, den der tør at stille spørgsmål og den med overblikket.

Som nævnt, er vi 26 engagerede og dygtige kommende kolleger, der arbejder ud fra et relationelt og anerkendende menneskesyn. Vi ser det som vores pligt at skabe rammer og miljøer, der giver alle børn - uanset forudsætninger - mulighed for at være aktive og værdsatte deltagere. Det forventer vi også, at du vil være med til.

Vores foretrukne ramme er den skønne natur, som vi har lige uden for døren – sø, skov, eng og vores store skønne legeplads. Engen er beliggende i gå-/cykelafstand fra bus og tog med forbindelse til både Silkeborg, Horsens, Århus med mere.

Stillingerne er med tiltrædelse pr. 1. januar 2021 eller snarest derefter.


Vil du vide mere?

Det vil være muligt at besøge institutionen 19. november 2020 kl. 17.00 – 19.00.
Hvis du er interesseret i at komme på besøg, bedes du give besked på mail til lone.kreissl.kristensen@skanderborg.dk.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Dagtilbudsleder Finn Abrahamsen på 24 99 88 98 eller finn.abrahamsen@skanderborg.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.


Ansøgningsfrist

22. november 2020. Ansættelsessamtaler afholdes 25. november 2020.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.