Gem job

Pædagoger til børnehus i grønne omgivelser

Vi søger en pædagog til vuggestuen og en pædagog til børnehaven. Er du en god og engageret rollemodel som pædagog? Så er du måske den Børnehuset Munkebjergvej leder efter!

Den ene pædagogstilling er på 32 timer i vuggestuen og den anden pædagogstilling er på 36 timer i børnehaven og med ansættelse snarest. Vi er en integreret 0-6 års institution.

Ansættelsesområdet er Tårnby kommune. Vi holder løbende ansættelsessamtaler, så skynd dig at sende en ansøgning, hvis du passer ind!

Børnehuset er et stort og lyst 20 år gammelt hus. Beliggende i grønne omgivelser på Vestamager tæt på skov og Amagerfælled.

Vores normering er 100 børn fordelt på to afdelinger, i vuggestue er der 36 børn fordelt på 3 stuer og i børnehaven er der 64 aldersopdelt børn fordelt på 3 stuer. Få en virtuel rundvisning her.

Vi er 21 fastansatte i huset. Derudover har vi faste tilkaldevikarer tilknyttet.

Vi anser os selv som en natur børnehave, vi er ude i alt slags vejr, hvor vi arbejder med at se hvert enkelt barn som en del af hele børnegruppen ved blandt andet at arbejde med ugeplaner, gruppedage, projekter og i teams. Børn og personaler deles over hele dagen i store og små grupper alt efter behov, hvor der laves forskellige aktiviteter inde eller udenfor i læringsmiljøer og legezoner.

Vi har et fantastisk nærområde og uderum med masser af muligheder. Indenfor har vi ud over stuerne et sanserum og flere multifunktions rum.

Pædagogisk er målet med vores struktur at skabe ro, plads og mulighed for nærvær og fordybelse, set ud fra et børneperspektiv, hvilket betyder at du som pædagog skal kunne være vejledende, inspirerende, sparingspartner, udvise opbakning for kollegaers ideer og udførsel, indgå i og være en del af en bevægelig gruppedeling med fokus på det pædagogiske arbejde, med afsæt i de nye styrkede læreplaner. Vi er særlig stolte af vores kommunikation og overlevering mellem vuggestuen og børnehaven. Du vil blive en del af børnegruppe i vuggestuen/børnehaven hvor fokus vil være at skabe børnefællesskaber, opfølgning på selvhjulpenhed og understøtte børnenes trivsel, udvikling og dannelse og skabe læring og muligheder for at alle børn får et godt børneliv.

Vi arbejder med dokumentation via tablets.


Vi forventer, at du:
 • Er en god rollemodel i forældresamarbejde, kan guide og vejlede.
 • Er tydelig i kommunikation med kollegaer, forældre, og andre relevante samarbejdspartnere.
 • Udviser initiativ i dit arbejde og kan lade dig inspirere og følge andres initiativer.
 • Er engageret, ambitiøs, samt er med til at bidrage til husets fortsatte pædagogiske faglige udvikling.
 • Er faglig opdateret, udviklingsorienteret kan omsætte teori til praksis i forhold til vuggestue-/børnehavebørns normaludvikling og behov og det gode børneliv.
 • Er holdspiller med individuelle kompetencer og kvalifikationer.
 • Er en god rollemodel, som både børn og kollegaer kan spejle sig i.
 • Er løsningsorienteret, fleksibel, omstillingsparat, kan udvise overblik i pressede situationer.
 • Kan være rollemodel i forhold til igangsætte og fastholde børnenes engagement i aktiviteter, tilpasset deres alder og udviklingsniveau.
 • Er en faglig dygtig og omsorgsfuld pædagog.
 • Er mødestabil og indstillet på at stå til rådighed i tidsrummet kl. 6.15-17.00, samt møder uden for arbejdstid. (Åbningstid er fra kl.6.30-17.00).

Vi kan tilbyde dig:
 • En engageret og åben personalegruppe.
 • Et hus i udvikling.
 • Mulighed for inspiration og sparring.
 • Indflydelse på din hverdag.
 • Mulighed for indblik i 0-6 års området.
 • Mulighed for at gå i dybden med det enkelte barn.
 • Mulighed for udvikling og brug af egne kompetencer.
 • Et arbejdsliv hvor dagene ikke ligner hinanden.
 • Medansvar for at hele børnegruppen bliver parat til børnelivet.
 • En struktur i udvikling med mulighed for medindflydelse
 • Medansvar for god trivsel i huset.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til leder Helen Boldreel eller souschef Dennis Bang på telefon 2445 4058.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende. Stillingsopslaget fjernes fra Tårnby Kommunes hjemmeside, når rette kandidater er fundet.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af persondata

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Inklusionspædagog til Tingbjerg Skole og Fritidsinstitutionen ved Tingbjerg Skole

Fritidsinstitutionen ved Tingbjerg Skole

Brønshøj
Tingbjerg Skole og Fritid er en folkeskole og en fritidsdel, der består af KKFO1 fritidshjem, KKFO2 fritidsklubber og KKFO3 ungdomsklub. Den ledige stilling er en kombination af arbejde i grundskolen (0.-3. klasse) og fritidshjem med diverse inklusi...
Indrykket:11. marts 2021

Pædagog til Det Særlige Dagtilbud Guldregn (barselsvikariat)

Guldregn

Valby
Vi søger en pædagog til ansættelse i et barselsvikariat på 37 timer om ugen fra den 1. maj 2021 eller snarest derefter. Vil du sammen med os bidrage til alle børns udvikling, læring og omsorg? Så er det måske netop dig, vi søger. Om Guldregn Guldreg...
Indrykket:15. marts 2021

Faste afløsere og timelønnede vikarer til Ungehuset Emdrup

UE Upstairs

København NV
Brænder du for arbejdet med psykisk sårbare unge? Er du ambitiøs på dine egne, dine kollegaers og de unges vegne? Så er du måske netop den vikar, vi leder efter til Ungehuset Emdrup. Center for Socialpædagogik og Psykiatri søger faste afløsere såvel...
Indrykket:18. marts 2021

Engagerede og dedikerede pædagoger til børnehaven i Børnehuset Nansensgade

Børnehuset Nansensgade

København K
Brænder du for at være medskaber af det gode børneliv og sikre udviklende læringsmiljøer? Og vil du være en del af et arbejdsfællesskab, der bygger på tillid og medbestemmelse med fagligheden i fokus? Så skal du være vores nye kollega i Børnehuset N...
Indrykket:22. marts 2021

Uddannet pædagog til Vuggestuen Kongehuset

Vuggestuen Kongehuset

Valby
Har du lyst til at gå på eventyr med vores dejlige børn både indendørs og udendørs? Vi har en flok skønne guldklumper, som er klar til at byde dig velkommen. Vuggestuen Kongehuset er en institution med 48 børn (0-3 år) fordelt på fire stuer. Vuggest...
Indrykket:23. marts 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Inklusionspædagog til Tingbjerg Skole og Fritidsinstitutionen ved Tingbjerg Skole

Fritidsinstitutionen ved Tingbjerg Skole

Brønshøj
Tingbjerg Skole og Fritid er en folkeskole og en fritidsdel, der består af KKFO1 fritidshjem, KKFO2 fritidsklubber og KKFO3 ungdomsklub. Den ledige stilling er en kombination af arbejde i grundskolen (0.-3. klasse) og fritidshjem med diverse inklusi...
Indrykket:11. marts 2021

Pædagog til Det Særlige Dagtilbud Guldregn (barselsvikariat)

Guldregn

Valby
Vi søger en pædagog til ansættelse i et barselsvikariat på 37 timer om ugen fra den 1. maj 2021 eller snarest derefter. Vil du sammen med os bidrage til alle børns udvikling, læring og omsorg? Så er det måske netop dig, vi søger. Om Guldregn Guldreg...
Indrykket:15. marts 2021

Faste afløsere og timelønnede vikarer til Ungehuset Emdrup

UE Upstairs

København NV
Brænder du for arbejdet med psykisk sårbare unge? Er du ambitiøs på dine egne, dine kollegaers og de unges vegne? Så er du måske netop den vikar, vi leder efter til Ungehuset Emdrup. Center for Socialpædagogik og Psykiatri søger faste afløsere såvel...
Indrykket:18. marts 2021

Engagerede og dedikerede pædagoger til børnehaven i Børnehuset Nansensgade

Børnehuset Nansensgade

København K
Brænder du for at være medskaber af det gode børneliv og sikre udviklende læringsmiljøer? Og vil du være en del af et arbejdsfællesskab, der bygger på tillid og medbestemmelse med fagligheden i fokus? Så skal du være vores nye kollega i Børnehuset N...
Indrykket:22. marts 2021

Uddannet pædagog til Vuggestuen Kongehuset

Vuggestuen Kongehuset

Valby
Har du lyst til at gå på eventyr med vores dejlige børn både indendørs og udendørs? Vi har en flok skønne guldklumper, som er klar til at byde dig velkommen. Vuggestuen Kongehuset er en institution med 48 børn (0-3 år) fordelt på fire stuer. Vuggest...
Indrykket:23. marts 2021