Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger til Botilbud Ebberød.
Om jobbet

En del af Botilbud Ebberød er netop flyttet til nye boliger. Det betyder, at der er dannet nye borger- og medarbejdergrupper. OG det betyder, at der også arbejdes med ny kultur, nye strukturer og at der er rigtig mange muligheder for, at påvirke og indgå i en spændende og dynamisk proces.

Generelt handler den daglige indsats om, at sikre at hverdagens praktiske, sociale og plejemæssige gøremål bliver udført med faglighed, empati og relevant, nødvendig hjælp og støtte. Der arbejdes efter en planlagt struktur, som sikrer borgerens livskvalitet.

Som medarbejder i en bogruppe i Botilbud Ebberød er du en del af et team, som sammen planlægger struktur og pædagogiske mål på personalemøder og i overlap. I det daglige samarbejder i om, at sikre at borgerens handleplan og mål, bliver elevende og aktive.

Det pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i Kvalikombos referenceramme. Desuden anvendes sansestimulation, totalkommunikation og neuropædagogik som metoder. Det sundhedsfaglige arbejde tager udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Din profil

Vi forventer, at du er uddannet pædagog, og at du har lyst til at bruge din faglighed i et tværfagligt samarbejde. Vi ønsker at ansætte medarbejdere, der sætter den faglige barre højt og vil være med til at tage ansvar for udvikling af hele Botilbud Ebberød.

Du kan holde fokus på kerneopgaven, og kan se muligheder for udvikling hos borgeren. Du lægger vægt på dialog og anerkendelse som samarbejdsværktøjer. Du har fokus på udviklingen inden for det faglige område og arbejder anerkendende, reflekterende og loyalt.

Derfor skal du vælge os

Fordi vi er i gang med et stort udviklingsarbejde i forbindelse med, at vi er flyttet til nye boliger, og det er nu, der er mulighed for at være med til at påvirke fremtiden og det gode liv for borgeren.

Som ny medarbejder bliver du introduceret til vores pædagogiske og sundhedsfaglige metoder og Botilbud Ebberød generelt.

Dette sker igennem et planlagt introduktionsforløb, som indeholder konkret oplæring i bogruppen, introduktionsdag med undervisning i IT og kendskab til organisationen, kurser i magtanvendelse og medicinhåndtering, samt til en opstart 2 dages metodeundervisning.
Som ansat i Botilbud Ebberød tilbydes du løbende uddannelse. Grundliggende skal du deltage i 4 dages undervisning i metoden Kvalikombo og yderligere arbejdes der med sagssupervision vedr. borgeren og gruppesupervision med udviklingsmål for medarbejdergruppen.

Botilbud Ebberød udarbejder hvert år en kompetenceudviklingsplan, som man som medarbejder kan søge uddannelse ud fra. Pt. er der fokus på at uddanne neuro-pædagoger og praktikvejledere.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse pr. 1. marts eller efter aftale. Stillingerne er på 30-35 timer pr. uge med skiftende dag- og aftenvagter i tidsrummet 6.45 – 22.15 samt weekendarbejde hver anden uge.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst, samt principperne om Ny Løn.

Om os

Vi er flyttet i 2 nybyggede bygninger januar 2018 med en del af borgerne og med resten i 2020. Vi er 165 medarbejdere og en gruppe ledere som gerne vil have nye kolleger til at deltage i en spændende udviklingsproces. Der er ledige stilinnger i både de nybyggede huse og i det der først skal flytte til nyt i 2020.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.
Samtaler: Afholdes d. 22. februar 2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her