Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger til Botilbuddet Odinsgård

Til botilbud i Vojens i spændende udvikling og med stor medarbejderindflydelse søger vi to pædagoger til fuldtidsstillinger pr. 1. maj 2021 eller snarest derefter.

Botilbuddet Odinsgård har gennemgået en større strukturel og kulturel forandring. Det betyder, at vi nu arbejder ud fra et neuropædagogisk grundlag med løbende intern kompetenceudvikling, - for det kommende år er det bl.a., krop-sans og kommunikation, kost, pårørendeprojekt, sansehaveprojekt, foruden spændende pædagogiske tværgående arbejdsgrupper.

Hvis du ser dig selv som fagligt godt funderet, kan samarbejde med såvel social- og sundhedsassistenter, PAU’er, terapeuter m.fl. og er du forandringsskabende, kan se dig selv i et vedvarende udviklingsarbejde, skal du helt klart skynde dig at sende os din ansøgning.

Fortæl gerne i din ansøgning, hvordan du ser dig som medspiller på Odinsgård, og kan medvirke til, at vi bliver det bedste botilbud.

Borgerne på Odinsgård er en meget heterogen målgruppe, med en bred vifte af handicap, psykiatri og neurologiske diagnoser. Det medfører en høj grad af kompleksitet i opgaveløsningen, hvilket kræver et godt overblik, stærk faglighed foruden lysten til at arbejde rehabiliterende med udvikling og vedligehold i kreative og gode helhedsløsninger.

Vi ønsker kolleger der:

  • Har erfaring med en heterogen målgruppe
  • Erfaring med neuropædagogik og didaktik til igangsætning af interventioner
  • Kan samarbejde bredt, med andre faggrupper, behandlingsansvarlige læger, hospitaler og øvrige interessenter, og være loyal mod faglige beslutninger også når der sker uforudsigelige ting
  • Kan tage medansvar, søge indflydelse, give kolleger faglig sparring og dermed bidrage til udvikling af det faglige niveau.
Du kan læse mere om Odinsgård her på vores hjemmeside.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst med SL.

Yderligere oplysninger
Få mere at vide om stillingen hos pædagogfaglig supporter Dorte Hofmann på telefon 30 34 27 94.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest mandag den 12. april 2021, kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt onsdag den 14. april 2021 fra kl. 10.00.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.
 
Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.