Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger til Kildebjerget

Om jobbet

Kildebjerget udvider igen !

Kildebjerget søger et antal pædagoger fra snarest muligt.

Som ny medarbejder på Kildebjerget får du en unik mulighed for, at være med til at skabe en kultur og præge udviklingen inden for området. Vi søger pædagoger, til det midlertidige botilbud (SEL §107), der på sigt vil kunne rumme 30 borgere. De ledige stillinger er på 30 og 34 timer. Opgaven på Kildebjergets midlertidige botilbud bliver, at udvikle og afdække borgernes kompetencer og færdigheder, så de kan klare sig bedre og mere selv. Målgruppen er borgere fra 18 - 55 år, som tilbydes afklarende forløb med henblik på videre bo og beskæftigelse. Borgernes problemstillinger vil ligge indenfor: Udviklingshæmning, Downs syndrom, sent udviklede, lav IQ, ADHD, autisme, lettere psykiske lidelser og personlighedsforstyrrelser.

Kildebjerget ligger naturskønt på Sanatorievej i Stouby tæt ved Vejle Fjord.

Foruden midlertidige botilbud er der 6 aflastningspladser, 2 skærmede enheder, beskyttet beskæftigelse og særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU).

Din profil

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet pædagog, og har lyst til at arbejde med borgere med funktionsnedsættelser, som har helt særlige behov. Har du tidligere arbejdet med denne målgruppe, er det en fordel.
 • Brænder for den særlige mulighed det er at blive en del af en helt ny personalegruppe, hvor vi sammen skal skabe en kultur for det faglige fundament, udvikling og afdækning af borgernes ressourcer og skabe base for det gode psykiske arbejdsmiljø for dig og dine kollegaer.
 • Synes det lyder spændende, at arbejde på en ny institution hvor opgaver og kultur udvikler sig undervejs og hvor vi endnu ikke kender den præcise målgruppe i detaljen.
 • Både har teoretisk og praktisk erfaring med special- og socialpædagogisk metoder og gerne efteruddannelse indenfor neuropædagogik, autisme, systemiske teorier, KRAP, psykiatriske lidelser i forhold til denne målgruppe samt sanseintegration.
 • Har en anerkendende tilgang til borgerne, pårørende samt evnen til etisk og faglig refleksion.
 • Har erfaring med udredninger og forstår forskellen på varigt botilbud (SEL §108) og midlertidigt botilbud.
 • Har lyst til, og gerne erfaring med, at inddrage ude- eller naturliv i arbejdet med målgruppen
 • Er tydelig og kan bevare roen i en konfliktsituation, ved udadreagerende adfærd eller andre tilspidsede situationer.
 • Kommunikerer tydeligt, og kan give og tage imod feedback fra kollegaer, ledelse, borgere og andre, herunder også, at du er åben overfor at modtage supervision.
 • Er engageret, lægger vægt på samarbejde, er loyal overfor fælles beslutninger, og har en professionel indstilling til arbejdet.
 • Er begejstret og dynamisk, og formår at motivere og samtidig respektere borgernes ret til at træffe valg på egne vegne.
 • Har kendskab og evner til at benytte IT i det pædagogiske arbejde, herunder skriftlig dokumentation, systematisk videns indsamling og ikke mindst, tilrettelæggelse og evaluering af den pædagogiske indsats.
 • Er indstillet på weekendarbejde, dag og aften, samt om nødvendigt, nat.
 • Har kørekort B.

Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde:

 • Muligheden for at være med til at forme Hedensted Kommunes nye institution med mangeartede tilbud inden for Voksenhandicapområdet.
 • Fantastiske fysiske rammer, der lægger op til gode oplevelser med borgergruppen både inde og ude.
 • Stor indflydelse i jobbet med hensyn til den pædagogiske tilrettelæggelse og planlægning af aktiviteter.
 • Høj faglighed og seriøs interesse for dit psykiske og fysiske arbejdsmiljø, herunder gratis tilbud om coaching, fysioterapi, kiropraktik mv. via Hedensted Kommunes sundhedsordning.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse iht. gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations-og funktionsløn.

Hvis du vil vide mere

Ved spørgsmål til stillingen er du desuden velkommen til at kontakte lederen af Kildebjerget Klavs Thomsen Hansen for yderligere information på telefon 2916 2547 eller på e-mail: klavs.t.hansen@hedensted.dk

Ansøgning

Ansøgningsfrist er torsdag den 17 september 2020

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler 24 september 2020.

Forventet tiltrædelse: 1 oktober 2020.

Om os

I Voksenhandicap er vi ambitiøse på borgernes vegne og arbejder ud fra tanken om, at alle borgere kan udvikle sig. Det enkelte menneske skal have rådgivning, støtte og omsorg, der gør, at han eller hun løbende udvikler sig til at kunne klare sig bedre og mere selv.

Voksenhandicap er en del af Social Omsorg. Her arbejder vi med 5 sigtepunkter for kulturudvikling.

 1. Borgernes funktionsniveau gør, at de har brug for os. Vi er der altid med fuld respekt for borgeren.
 2. Alle mennesker har ønske om at klare sig selv mest muligt. Vi arbejder derfor på brug og udvikling af borgernes potentiale.
 3. Alle mennesker vil opleve sig set, hørt og forstået. Vi ved, at et godt møde med borgeren indeholder meget mere end levering af en ydelse.
 4. Alle medarbejdere og ledere vil den bedste udvikling. Vi ved, at nærværende og faglig ledelse tæt på praksis er udviklende.
 5. Vores organisering og samarbejde er ikke borgernes udfordring. Vi skal give borgeren koordinerede og sammenhængende forløb.

Sammen bevæger vi mennesker.

----


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.