Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger til Kløvermarkskolen - "Vi gør os umage"

Kløvermarkskolen søger dygtige og ambitiøse pædagoger til 2 fuldtidsstillinger pr. 1. august 2021.

Kløvermarkskolen er et Ungeunivers og rummer overbygningseleverne i Haderslev Kommunes distrikt syd. Vi er ca. 58 ansatte samt ca. 560 elever fordelt med 7-8 spor på hver årgang, heraf to Talentklasser (idræt og musik) på hver årgang. Skolen rummer også specialklasser for elever med generelle indlæringsvanskeligheder samt klasser for ASF-elever.

Kløvermarkskolen er fra 1970’erne, men har i perioden 2011 – 2019 været en del af en fællesskole. Skolen blev igen selvstændig i 2019. Skolen står dermed med et helt nyt og spændende udgangspunkt for at udføre skolens nye værdigrundlag som er:

  • Vi bliver den bedste udgave af os selv
  • Vi danner sammen mennesker til livet
  • Vi har fokus på faglighed og læring
  • Vi tager ansvar for vores skole. 
Vi er en skole der har et godt og ambitiøst arbejdsfællesskab omkring elevernes læring og udvikling. Vi er en skole der arbejder med en sundhedsprofil (SUUS) hvor eleverne to gange ugentlig sætter ekstra fokus på træning og sundhed. Desuden er vi en skole der gerne engagerer os internationalt og har derfor igangværende Erasmusprojekter.

Om de opslåede stillinger
Vores nye medarbejdere skal varetage støttefunktioner på elever i almenklasserne, varetage opgaver med sygeundervisning hvor der også kan være andre behov end undervisning, samt løse pædagogiske opgaver i forhold til elevernes relationer trivsel i skolens hverdag. Én af stillingerne vil være med hovedvægt i specialklasseafdelingen.

Vi søger pædagoger som:
  • Er ambitiøse omkring elevernes udvikling, læring og trivsel
  • Er villige til at indgå i samarbejdet på en arbejdsplads, der gør sig umage med at udleve skolens værdier. Vi er organiseret i klasse – og årgangsteams
  • Kan se sig selv i et sprudlende ungemiljø – der er kendetegnet ved en anerkendende tilgang, god trivsel og en lyst til læring
  • Kan arbejde selvstændigt, i teams, struktureret og bevare overblikket i en hverdag præget af forskelligartede forventninger.
Yderligere oplysninger
Kontakt gerne afdelingsleder Jan Poulsen på telefon 74 34 35 00 eller 24 75 93 70, mail:jan@haderslev.dk eller skoleleder Jacob Due Hansen på telefon 29 17 02 49.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst for lærere. Der indhentes straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag via linket, senest fredag den 23. april 2021 kl. 12.

Ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 28. april 2021.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.