Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger til Kofoedsminde, Rødby

Er du uddannet pædagog og har du fokus på nærvær og relationsarbejde, så se her...

Stillingsopslaget forlænges.

Kofoedsminde er en sikret institution med over 300 pædagogiske medarbejdere som giver mulighed for et varieret arbejdsliv.

Der er fokus på at give beboerne en god og udviklende hverdag, hvor vi tilrettelægger en helhedsorienteret indsats. Arbejdet tager afsæt i at opbygge, udvikle og vedligeholde anerkendende relationer til beboerne, så det er muligt at fremme udvikling og livskvalitet ud fra nærmere aftalte indsatser.

Beboerne er meget forskellige, nogle holder af små dagligdags sysler, andre af lange gåture og fysiske aktiviteter, så du skal forvente en stilling, hvor du skal være aktiv både mentalt og fysisk.

Medarbejdere der kan lide at arbejde på Kofoedsminde kan fungere i et udviklende miljø hvor dagenes indhold ofte må justeres, så beboernes behov imødeses. Stillingen er udfordrende da du konstant skal vurdere en situation og beslutte hvilken faglig indsats, der er mest hensigtsmæssig ud fra beboerens tilstand, kompetencer og muligheder.

Vi er i gang med at implementere en daglig tilgang og praksis der tager udgangspunkt i Kofoedsminde-modellen og Det står vi for. Projektarbejdet implementeres over tre år og vil være Kofoedsmindes grundlag i det individuelle arbejde sammen med beboerne.

Stillingerne kræver, at du kan reflektere over praksis og erfaringer med beboerne med henblik på stadig udvikling. Fokus er at arbejde systematisk med den enkelte beboers ressourcer ud fra et helhedsorienteret perspektiv.

Link til funktionsbeskrivelse og kompetencekrav for stillingerne:
FunktionsbeskrivelsePdagogiskpersonale030918.pdf
KompetencekravPdagogiskpersonale030918.pdf

Generelt om stillingerne
Stillingerne er faste stillinger på gennemsnitlig 37 timer pr. uge og løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Da vi er en sikret institution, får du sikringstillæg jf. overenskomsten.

Stillingerne, som er til besættelse hurtigst muligt eller pr. 01.12.2019 er tilknyttet vores bo-afsnit, med arbejdstider fordelt i dag- og aftenvagter, i faste rul som også indebærer arbejde hver anden weekend.

Vi har særlig interesse i pædagogisk uddannede ansøgere.

Send ansøgning via link
Hvis opslaget har fanget din interesse , så send gerne din ansøgning via nedenstående link, hvor du beskriver dine erfaringer samt hvordan du forestiller dig, at du kan bruge din viden i et arbejde på Kofoedsminde.

Ansættelsesamtaler afholdes løbende og opslaget vil blive taget af når relevante kandidater er fundet.

Om Kofoedsminde
Kofoedsminde har eksisteret siden 1983 og er den eneste sikrede landsdækkende specialinstitution for voksne domsanbragte psykisk udviklingshæmmede i Danmark. Gennem årene har organisationen opbygget en betydelig og unik faglig ekspertise, som dagligt udfordres og udvikles. Her er fokus på at udvikle løsninger for den enkelte beboers behov. Kofoedsminde løser opgaver på sikrede og åbne afdelinger samt i sikrede og åbne særforanstaltninger.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Pædagog til Børnehuset Firkløveren i Guldborgsund Kommune

Børnehuset Firkløveren - Nykøbing F

Nykøbing F
Børnehuset Firkløveren søger en uddannet pædagog til ledig stilling.Stillingen er på 32 timer med mulighed for ekstra timer i løbet af året.Ønsket tiltrædelse senest den 1. september 2020.Børnehuset Firkløveren er en integreret daginstitution, med c...
Indrykket:28. maj 2020

Pædagoger til Børnehuset Krummerne, Sakskøbing

Krummerne - Sakskøbing

Sakskøbing
Børnehuset Krummerne søger uddannet pædagoger til ledige stillinger - både i børnehaven og i vuggestuen. Stillingerne er på 37 timer med tiltrædelse hurtigst muligt eller pr. 01.08.2020. Børnehuset Krummerne er en integreret daginstitution med ca. 1...
Indrykket:27. maj 2020

Pædagog til Ekstern afdeling

Forsorgshjemmet Saxenhøj & Fjordvang

Sakskøbing
Forsorgshjemmet Saxenhøj, Ekstern afdelingEn pædagog søges til fast stilling i 37 timer pr. uge fra 1. august 2020Stillingens nøgleopgaverEkstern afdeling yder støtte iht. Servicelovens 110 i forbindelse med udflytning efter ophold på Forsorgshjemme...
Indrykket:26. maj 2020

Pædagog til Børnehuset Solsikken

Dagtilbud med Specialtilbud Solsikken - Nyk. F

Nykøbing F
Nye udfordringer? At du brænder for børn med særlige behov det er vi sikre på.Hvad du ellers kan, gør og drømmer om vil vi gerne høre mere om, hvis du kan se dig selv i nedenstående.Vi søger en fuldtidspædagog til Solsikken, som kan se DET STORE i d...
Indrykket:26. maj 2020

Pædagog

Langholt ApS

Horbelev
Pædagog Pædagogmedhjælper Undervisning Jobbeskrivelse På grund af udvidelse, søger vi i øjeblikket nye kolleger til flere fuldtidsstillinger. Hvad enten du er uddannet pædagog, lærer, har god erfaring som pædagogmedhjælper eller måske har en håndvær...
Indrykket:21. maj 2020