Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger til Landsbyen Sølund, boenhed 6

Har du lyst til at være en del af vores gode arbejdsmiljø?

Vi skal opnormere, og søger derfor to fagligt stærke pædagogkolleger til Boenhed 6. Der er opstart henholdsvis 1. marts 2020 og 1. april 2020 eller snarest derefter. Stillingerne er på 32 - 35 timer ugentligt. Arbejdstiden er tilrettelagt med morgen- og aftenarbejde samt arbejde hver anden weekend.

Landsbyen Sølund er et bo- og aktivitetstilbud for voksne med betydelig og varig nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. Se mere om Sølund på vores hjemmeside.

Boenhed 6
Boenhed 6 er en velfungerende boenhed, som består af to huse med otte lejligheder i hver. Beboerne er primært unge mennesker med multihandicap. Samtlige beboere har brug for hjælp til personlig pleje - alt fra fuld hjælp til støtte og guiding. Størstedelen af beboerne anvender kørestol. Beboerne har meget lidt eller intet verbalt sprog, og vi arbejder med tegn til tale. Der flytter en ny beboer ind i hus fem pr. 1. marts.
En beboer har behov for én til én støtte i samtlige vågne timer. Stillingerne forudsætter, at man kan være en del af løsningen af denne opgave.

Filosofi og faglig tilgang
Vi arbejder ud fra filosofien Gentle Teaching, som er en filosofisk tilgang til det pædagogiske arbejde, hvor den professionelle omsorgsperson begynder med sig selv, ved at reflektere over sin egen evne til at udvise nænsomhed og varme og være kærlig uden betingelser.
Mennesker skal støttes – ikke tilpasses. Kærlighedsbegrebet er i spil ud fra perspektiver som næstekærlighed, moderkærlighed og den professionelle kærlighed, hvor man hjælper et andet menneske til at hjælpe sig selv. Se mere på vores hjemmeside.

Fagligt arbejder vi med arousal, neuropædagogik, sanseintegration, deltagelse i eget liv og en altid anekendende tilgang.

Vi søger
Vi ønsker os kolleger, der har en høj grad af samarbejdskompetence og som aktivt deltager i den daglige refleksion over den daglige faglige praksis.
Vi glæder os til at samarbejde med kolleger, der har lyst til at arbejde med udgangspunkt i beboernes individuelle ressourcer og behov, og som kan rumme deres forskelligheder og svingende dagsform.

Du skal have lyst til at arbejde systematisk med ny dokumentationsteknologi i det pædagogiske arbejde. Vi skaber og arbejder med faktabaseret viden, til gavn for tilrettelæggelsen af den konkrete pædagogiske opgaveløsning - for hver enkelt beboer, og for udvikling af fagligheden generelt.

Vi tilbyder

  • dygtige kolleger med høj faglighed
  • at du bliver klædt på til opgaven gennem introforløb
  • fokus på at arbejde for et godt psykisk og fysisk arbejdsmiljø
  • mulighed for faglig udvikling ved kollegial og ledelsesmæssig sparring og supervision
  • kompetenceudvikling, herunder blandtb andet intro til neuropædagogik, sanseintegration, Gentle Teaching og magtanvendelser regler
  • kurser og temadage på Sølunds egen kursusafdeling VISS
  • tværfagligt samarbejde med Sølunds fysioterapeuter, musikterapeut, psykiater, læge med mere.

Vi gør opmærksom på, at lønsammensætning sker efter de overenskomstmæssige principper i Ny løn, og at der ved tilbud om ansættelse rekvireres straffeattest. Ved ansættelse skal fremvises et gyldigt kørekort. Landsbyen Sølund er en røg- og alkoholfri arbejdsplads.

Frist
20. februar.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.