Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger til Midtbyens Botilbud

Midtbyens Botilbud søger pædagoger, en til 30 timer i fast stilling og to barselsvikariater.

Vil du være med til at tage ansvaret for, at Midtbyens Botilbud er et godt sted at være? Er du god til at skabe positive relationer? Og kan du finde konstruktive løsninger, når du står i en situation, du ikke tidligere har stået over for? Vil du arbejde med skiftende arbejdstider og hver anden weekend, så er du måske vores nye kollega.

Midtbyens Botilbud
Er en del af Struer Kommunes center for Handicap, Social og Psykiatri. Midtbyens Botilbud består af i alt 24 døgnpladser til voksne mennesker med særlige behov. Midtbyens Botilbud er opdelt i 2 enheder med 12 borgere i hver.

Dine opgaver og udfordringer
Du bliver del af et fast team på 8 medarbejdere, som har ansvaret for 12 udviklingshæmmede borgere i alderen 25-81 år. Enkelte borgere har ligeledes autisme problematik. Du skal sammen med dine kolleger varetage alle opgaver omkring den enkelte. Der er både tale om praktiske og pædagogiske opgaver. Der vil være opgaver omkring personlige pleje og omsorg.

Platformen for at skabe en tryg hverdag er relation mellem borger og medarbejder. Det er vores ansvar, at skabe og udvikle denne relation for herigennem at være sammen med borgerne på de vilkår, som den enkelte har.

Det forventes at du vil være fysisk aktiv med borgerne og f.eks. gerne går med i svømmehallen og går forrest med motion i hverdagen, så borgerne også får mulighed for fysiske aktiviteter. Du ser dig selv som rollemodel og kan motivere og udvikle dette.

Dine kompetencer

  • Du er uddannet pædagog og har gerne erfaring med området. Kendskab til autisme, KRAP, sanseintegration, neuropædagogik vil være en fordel.
  • Det er vigtigt, at du selvstændigt kan arbejde med dokumentation og skriftligt arbejde. Kendskab til KMD Nexus vil være en fordel.
  • Du skal være fysisk og psykisk stærk, da vi indimellem oplever udadreagerende adfærd. Det er vigtigt, at du er udadvendt og har lyst til at deltage aktivt i teamet og bidrage med dine kompetencer og ideer. Ligeledes er kørekort en forudsætning, da vi ofte kører en tur i vores 9 personers bus.
  • Du ser en faglig dialog og direkte kommunikation som en forudsætning for såvel personlig som faglig udvikling.

Vi tilbyder
et spændende job med udfordrende og varierende arbejdsopgaver. Et job, hvor du kommer til at bruge dine faglige og personlige kompetencer. Vi har et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø – og så synes vi, at det skal være sjovt at komme på arbejde.

Løn og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning vedhæftet relevante bilag sendes via link på struer.dk

Ansøgningsfristen er den 11. februar.
Samtaler forventes afholdt den 26. februar.

Ansættelse den 15. marts eller 1. april 2018.

Har du spørgsmål til jobbet, er du i tidsrummet mellem kl 8.00-16.00 velkommen til at kontakte teamleder Charlotte Germundsson på 96 84 89 04.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her