Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger til ny privat daginstitution (vuggestue)

SANDLOPPEN åbner ved Amager Strand allerede i marts 2021. Vi er i fuld gang med etableringen og har fået ansat nogle rigtig dygtige og hjertevarme pædagoger. Vi mangler dog 2 pædagoger til vores vuggestue som kan være med fra marts/april. Måske er det dig (...eller dig og din kollega)?

SANDLOPPEN er beliggende i en lille oase, mellem høje flotte nybyggede “new yorker” huse, i et spændende byudviklingsområde. Vi har overtaget den gamle “kiksefabrik” og er i samarbejde med KOMPAN, i gang med at lave lækre og indbydende rammer såvel inden for samt en lækker legeplads uden for. Udover nye flotte rammer, er vi tæt på den skønne Amager Strand og har dermed uanede muligheder for at mærke vindens susen og få sand mellem tæerne. 

SANDLOPPEN kommer til at bestå af tre vuggestuegrupper og to børnehavegrupper. Den ene børnehavegruppe vil have base i SANDLOPPEN og den anden gruppe vil være en naturgruppe, som dagligt tager til vores naturbørnehave i Vestskoven. 

SANDLOPPEN er en arbejdsplads med højt til loftet. Vi er åbne og modtagelige over for idéer og initiativer som kan engagere, inspirere og motivere og du skal være med til at skabe fundamentet. Vi vægter et godt arbejdsmiljø meget højt og at man som medarbejder har det godt socialt og kollegialt. Det vil vi gøre alt for. 

Vi søger pt uddannede pædagoger til vuggestuen som...

  • Vil være med til at skabe en kultur og et miljø med høj faglighed, nysgerrighed, samarbejde, spontanitet, muligheder, latter og arbejdsglæde.
  • Er er fagligt velfunderet og kan omsætte dette i praksis.
  • Kan være igangsættende i pædagogiske aktiviteter og god til at planlægge pædagogiske aktiviteter
  • Er anerkendende i mødet med både børn, forældre og kolleger. 
  • Er nysgerrig og åben overfor at tilegne sig ny viden og lære fra sig. 
  • Har lyst til at deltage i det kollegiale fællesskab og gode arbejdsmiljø.
  • Møder børnene hvor de er og kan følge deres spor. Nærvær vægtes højt. 
  • Har kendskab til arbejdet med den Styrkede Læreplan
  • Er robust og mødestabil og ikke mindst en god kollega. Vi er der for børnene og det er din grundindstilling.
  • Er serviceminded, hjælpsomme og imødekommende. 

SANDLOPPEN er en del af Trygge institutioner. Trygge institutioner er en lille privat organisation som pt. driver 6 private børnehuse I København og omegn. Vi har et ønske om at skabe ’mindre institutioner, i trygge hjemlige omgivelser’. Derfor har vi også stort fokus på læringsmiljøer og på at skabe de bedste rammer og forudsætninger for et godt børneliv. Vi er med i minimumsnormering puljen, og kan se, at vores reel-normering er rigtig fin. Vi har i vores københavner institutioner allerede ansat flere “hænder” fra 2021.

Er du blevet nysgerrig på os, har du spørgsmål eller liggende, så er du meget velkomne til at sende os en mail , evt med dit telefonnummer, så vender vi tilbage til dig. Du kan kontakte os på info.sandloppen@trygge.dk

Løn efter overenskomst med BUPL & DI.

NB: Denne stilling forudsætter færdiggjort pædagoguddannelse, ikke-uddannede frasorteres. 

 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.