Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger til særforanstaltning på Botilbud Ebberød

Om jobbet

Har du lyst og evner til at samarbejde om en højt specialiseret indsats indenfor det pædagogiske og kommunikative område med en borger med nedsat funktionsevne og psykiatrisk overbygning?

Arbejdet handler om at sikre, at hverdagens praktiske, sociale og plejemæssige gøremål bliver udført med faglighed, empati og relevant, nødvendig hjælp og støtte. Vi arbejder efter en planlagt struktur, som sikrer borgerens livskvalitet og som giver mening for borgeren. I en særforanstaltning er du en del af et team, som sammen planlægger struktur og pædagogiske mål på teammøder og i overlap og i det daglige arbejder I selvstændigt med at føre arbejdet ud i borgerens liv.

Det pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i Kvalikombos referenceramme og der anvendes sansestimulation, totalkommunikation og neuropædagogik som metoder. Det sundhedsfaglige arbejde tager udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Din profil

Du er uddannet pædagog, og at du har lyst til at bruge din faglighed i et tværfagligt samarbejde. Du sætter den faglige barre højt og vil være med til at tage ansvar for udvikling af hele Botilbud Ebberød. Du kan holde fokus på kerneopgaven, og kan se muligheder for udvikling hos borgeren. Du lægger vægt på dialog og anerkendelse som samarbejdsværktøjer. Du har fokus på udviklingen inden for det faglige område og arbejder anerkendende, reflekterende og loyalt.

Derfor skal du vælge os

Vi får en spændende stilling i naturskønne omgivelser med mulighed for fordybelse i den pædagogiske praksis. Du bliver du introduceret til vores pædagogiske og sundhedsfaglige metoder og Botilbud Ebberød generelt.

Det sker i gennem en introduktion som indeholder konkret oplæring i hos borgeren, introduktionsdag med undervisning i IT og kendskab til organisationen, kurser i magtanvendelse og medicinhåndtering, samt til en opstart 2 dages metodeundervisning.

Som ansat i Botilbud Ebberød tilbydes du løbende uddannelse. Der arbejdes med sags supervision vedr. borgeren og gruppesupervision med udviklingsmål for medarbejdergruppen.

Botilbud Ebberød udarbejder hvert år en kompetenceudviklingsplan, som man som medarbejder kan søge uddannelse ud fra. Pt. er der fokus på at uddanne neuro-pædagoger og praktikvejledere.

Ansættelsesvilkår Jobbene er på 29-32 timer pr. uge og med start snarest muligt. Det ene job er i døgnvagter og det andet er med skiftende dag- og aftenvagter i tidsrummet kl. 6.45 – 22.15 og weekendarbejde hver anden uge. Om os

Botilbud Ebberød er beliggende på Sophie Magdalenes Vej 7, 3460 Birkerød. Du kan læse mere om os på http://www.rudersdal.dk

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Holdes den 23. april 2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her