Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger til skovbørnehave og børnehave i Klynge G på Amager (32-37 timer om ugen)

Vi mangler dygtige pædagoger i Jacob Holms Minde.

Klyngen består af 8 enheder: En vuggestue og syv integrerede institutioner. Enhederne ligger i kvarteret omkring Holmbladsgade og Øresundsvej. I klyngen har vi særligt fokus på sprog, trivsel, rum og læring samt arbejdsfællesskaber.

For at give børnene de bedste muligheder for trivsel, læring og udvikling arbejder vi i Klynge G struktureret med dokumentation og systematik.

Vores forventninger til dig
Du er en person med gåpåmod, og du kan bevare arbejdsglæden – også når vi har travlt. Du skal være aktivt deltagende i hverdagen samt møde dagens overraskelser åbent. Du skal tage medansvar for det gode arbejdsmiljø og den pædagogiske praksis, være mødestabil, fleksibel, interesseret i at lære, se positivt på hverdagen og synes, det er sjovt at gå på arbejde. Du kan se muligheder i at arbejde med naturen.

Om Jacob Holms Minde
Jacob Holms Minde på Geislersgade er en integreret daginstitution normeret til 138 børn i alderen 0-6 år. Åbningstiden er kl. 6.00-17.15.

Vi er normeret til seks vuggestuegrupper, to børnehavegrupper i Geislersgade og en udflytterbørnehave, Skovhytten, som ligger i Slangerup. Udflytterbørnehaven kører hver dag kl. 8.00 fra Geislersgade og er retur kl. 16.00. Skovhytten ligger på en stor grund tæt på skoven og med mange muligheder for at inddrage naturen i det pædagogiske arbejde.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads i udvikling, hvor forandring er en del af vores hverdag. Vi lægger vægt på trivsel for både børn og medarbejdere.

Vi arbejder i teams, og det reflekterende team er en del af vores metode til at opnå en højere faglighed. Vi har siden 2018 været en del af Tidlig Indsats, hvor vi arbejder med det pædagogiske udviklingsforløb KIDS, kvalitetsudvikling i daginstitutioner, som metode. Vi har stort fokus på de daglige rutiner, børns leg og konflikter og børneperspektiv.

Ansættelsesvilkår
Stillingerne er til besættelse pr. 1. december 2020 eller snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest samt referencer.

Mere information
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konstitueret pædagogisk leder Nicoline Heiner Nielsen på 3254 9776 eller konstitueret pædagogisk leder Eva Mikkelsen på 2711 1795.

Søg via nedenstående link senest fredag den 30. oktober 2020
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV og uddannelsesbevis.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 45.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.