Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger til Transformerens vuggestue

Transformerens vuggestue søger en pædagog (barselsvikariat) fra den 14. december 2020 og en pædagog (fast stilling) fra 1. januar 2021. Begge stillinger er på 34 timer om ugen.

Transformeren er en integreret daginstitution med 108 børn fordelt på tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Vi bor på Enghave Plads i hjertet af Vesterbro. Børnehaven er en delvis udflytterbørnehave, hvor børnene 2/3 af tiden udfolder sig i grønne og smukke omgivelser i Ørholm.

Vi er en del af klynge Børnefortællingen, en veldrevet klynge med fokus på faglig udvikling, god økonomi og et godt arbejdsmiljø. Klyngen arbejder med systemisk tænkning, og uddannede i 2015 og igen i 2017 alt det faste pædagogiske personale i de muligheder, der ligger i at arbejde med fokus på det positive og det givende. En tænkning som også ledelsesteamet i klyngen alle er uddannede indenfor og vægter i det daglige ledelsesarbejde.

Transformeren er en personalegruppe sammensat på tværs af alder, køn, erfaring og kulturel baggrund.

Vi har stor fokus på relationer, vi startede i 2018 med at arbejde med leg som metode og fastholder et stort fokus på dette (samt den styrkede pædagogiske Læreplan og pejlemærker).

Vi er en udviklingsorienteret institution, der tror på, at rammer frem for regler giver godt arbejdsmiljø og frihed til udfoldelse for alle.

Vi prioriterer et tæt samarbejde på tværs af stuerne og huset, pædagogik, det gode børneliv, og at dialogen er en vigtig grundsten i alt samarbejde.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Pernille Werth Larsen på 3326 5940.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV og dokumentation for uddannelse via nedenstående link senest mandag den 30. november 2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.