Pædagoger til Ulkebøl skole

Ulkebøl skole søger pr. 01.08.18 to engagerede og dygtige pædagoger til 32 timer pr. uge i 40 uger. Der er tale om 2 faste stillinger, hvor arbejdstiden som udgangspunkt vil være placeret i skoletiden.   
 
Du skal være kreativ og empatisk samt have et rummeligt menneskesyn. Du skal have en naturlig lyst til teamsamarbejde, men også have kompetencer eller interesser, der kan være med til at skabe en tryg, spændende og udviklende hverdag for vore børn.  
 
Vi søger kollegaer som er stabile, engagerede og som har en professionel tilgang til job, børn, forældre og kollegaer. Ulkebøl skole lægger vægt på relationsarbejde, målstyret læring og elevernes faglige progression.  
 
Vi forventer:  
  •    At du har en pædagogisk uddannelse  
  •    At du er dygtig til at skabe og arbejde med relationer til børn
  •   At du kan handle selvstændigt og kender dine egne grænser
  •   At du kan og vil samarbejde både med kollegaer, forældre og eksterne samarbejdspartnere  
  •   At du kan bevare roen og overblikket, også i situationer hvor det går hektisk til  
  •   At du kan planlægge aktiviteter til gavn for børnene med udgangspunkt i din pædagogiske faglighed  
 
 
Vi tilbyder:  
  •     En skole, hvor der er en god, tværfaglig og meget positiv personalegruppe  
  •     En skole, hvor der er en spændende og bred børnegruppe  
  •     En skole, hvor vi ser muligheder frem for begrænsninger  
 
Du vil blive en del af Ulkebøl skoles inklusionsteam.  
 
Ulkebøl Skole ligger i Sønderborgs nordøstlige bydel tæt på skov og strand, naturskole samt Sønderborg by. En skole med skønne udenomsarealer og dejlige bygninger, herunder delvis nyrenoverede faglokaler. Der er smartboards i alle klasselokaler, og skolen har særlig fokus på digitale lærermidler. Skolen arbejder målrettet mod at udvikle et læringsmiljø, der skaber hele mennesker – som rummer interesse for videnskab og bæredygtighed, kreativitet og innovation, international orientering, sundhed og livsglæde.  
 
Ulkebøl Skole har ca. 600 elever fordelt på 0.-9. årgang, hvilket betyder 3 klasser på hver årgang. Skolen er faseopdelt i indskoling – mellemtrin – udskoling. Lærerarbejdet er organiseret i selvstyrende teams, der kontinuerligt videreudvikles. Skolen har en engageret og forholdsvis ung personalegruppe med et godt sammenhold, der er nem at finde sig til rette i.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.  
 
Der vil ved ansættelsen blive indhentet straffe- og børneattest.  
 
Ansøgningsfristen er tirsdag d. 24. april 2018
Samtalerne vil finde sted torsdag d. 26. april 2018  
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleleder Gudrun Lyhne på tlf. 8872 6330 eller viceskoleleder Claus Schürmann på tlf. 8872 6320 samt på skolens hjemmeside.  
 
Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, CV og relevante bilag.  
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

To dygtige pædagoger søges til Sønderskov- Skolen til stillinger på 34 timer

Sønderskov - Skolen

Sønderskov-Skolen er en pragtfuld beliggende skole med ca. 700 elever og knap 90 ansatte. På skolen arbejder vi med LEAPS og dette vil også blive en del af din gode hverdag! Læs gerne mere på vores hjemmeside. Vi søger en uddannet pædagog der: Kan t...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Pædagog til barselsvikariat

Børnehuset Grundtvigs Allé

Børnehuset Science, Grundtvigs Allé, søger en Pædagog til et barselsvikariat på 35 timer fra. 14.6.18 Vikariatet løber over et halvt år, med mulighed for forlængelse. Dagtilbud Sønderborg Øst består af syv daginstitutioner, specialgrupper og dagplej...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Lærere og pædagoger søges til Broager skole specialklasserække

Broager Skole

Sønderborg
Lærere eller pædagoger søges til Broager Skoles specialklasse. Brænder du for at gøre en forskel for børn med særlige behov? Så er det sikkert dig, vi står og mangler! Vi har brug for 2 lærere eller pædagoger, i vores afdeling for elever med ADHD og...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Børnehaveklasseleder

Rinkenæs Skole

Sønderborg
Vi har 12 børn, der venter på den helt rigtige børnehaveklasseleder med ansættelse pr. 1. august 2018. Stillingen er på fuld tid. Lidt om Rinkenæs Skole: Vi er en lille skole med elever i 0. 6.kl. i et spor. Vi har ca. 110 elever på skolen, 10 lærer...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018