Pædagoger til vuggestue i Ellepilen

Genopslag
 
Er du uddannet pædagog, sætter du faglighed i centrum, og arbejder du med fokus på chancelighed og tidlig indsats? Så skal du læse videre her!
 
I Københavns Kommune tildeles sociale normeringer de daginstitutioner, som har det højeste antal udsatte børn. Sociale normeringer er en ekstra, etårig bevilling, der skal anvendes til ansættelse af mere pædagogisk personale, således at der er mulighed for et kvalitetsløft i de institutioner, der i en periode har en ekstra opgave i forhold til at understøtte udsatte børns chancelighed.
 
Vi søger medarbejdere, der er parate til at flytte sig efter opgaverne, i fald den institution, de er tilknyttet, ikke længere tildeles sociale normeringer.
 
Ellepilen er en institution, der både rummer en lang og spændende historie, og en institution, hvor tiden aldrig står stille.
 
Fagligheden er i centrum, og næste fokusområde bliver de kommende år at arbejde målrettet med tidlig indsats og chancelighed.
 
Redskabet er KIDS, som vurderer den pædagogiske kvalitet i daginstitutioner med henblik på efterfølgende at kunne udvikle og forbedre de omgivelser, der udgør børnenes betingelser for læring og udvikling.
 
Formålet med KIDS er at give pædagoger et praktisk redskab til at udvikle kvalitet i dagligdagen. Materialet kan anvendes til selvevaluering samt til at tage temperaturen på og udvikle egen pædagogisk praksis. Desuden kan man observere på tværs af en institution og dermed få et bredere materiale at arbejde med.
 
Ellepilen er en stor institution, der både rummer vuggestue og børnehave med børn i alderen 0-6 år. Vores åbningstid er fra kl. 06.00-18.00 mandag-fredag.
 
Ellepilen har 81 vuggestuepladser og 100 børnehavepladser – og en personalegruppe på 41 medarbejdere.
 
Alle er ansat i fleksibelt arbejde med hver sit arbejdsområde, men man ansættes som en del af en gruppe, hvor ens hverdag kan forandre sig konstant – vi ser det som en udfordring og et redskab til at forstå hinanden og børn på alle alderstrin.
 
Vores fokusområder er at arbejde med mad og økologi, udeliv, sprogtilegnelse, leg og bevægelse, naturen, åbenplan og selvforvaltning i teams.
 
Vi søger pædagoger, der  
 • er selvstændige og systematiske – og har et godt overblik
 • stiller krav til sig selv og deres kolleger
 • kan være med til at udvikle den pædagogiske faglighed
 • kan planlægge, gennemføre og evaluere aktiviteter
 • kan arbejde i et miljø, hvor der kan opstå kaos, og kan handle ved at være fleksible
 • er praktiske
 • kan arbejde med it på brugerniveau
 • har øje på arbejdsfællesskabet og de faglige principper i Vesterbro/Vanløse/Kgs. Enghave Klynge A (VVKA)
Vi forventer desuden, at du
 • er uddannet pædagog og er fagligt velfunderet
 • har en anerkendende tilgang og kan se dig selv i børnesynet ”børn gør det godt, når de kan”
 • er udviklingsorienteret og ikke bange for at afprøve nye tanker, ideer og initiativer
 • har arbejdet med læreplaner og både mundtligt og skriftligt kan arbejde systematisk
 • er beslutningsdygtig og kan tage ansvar i de situationer, hvor der ikke kan skabes konsensus
 • kan arbejde på tværs af personalegrupper
 • kan indgå i et team, der er i udvikling med positive og inspirerende tanker/ideer – hvor loyalitet og visioner er arbejdsredskaberne
 • kan stille spørgsmål til praksis og tør give faglig sparring
 • er interesseret i sprog og motorisk udvikling, bål og bålmad
Yderligere information
Har du yderligere spørgsmål, eller er din nysgerrighed vakt, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Carsten Møller på 3617 6615 (kontor) eller 2986 6946 (mobil).  
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 26. april 2018
Vi forventer at afholde samtaler kort tid efter ansøgningsfristens udløb.
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagog barselsvikar til Haletudserne, Adventskirkens vuggestue

ADVENTSKIRKENS BØRNEGÅRD VUGGESTUEN

Vi søger en anerkendende pædagog med fokus på den sansemotoriske udvikling til Haletudserne, som har 13 børn i alderen 10 mdr. til 2 år 5 mdr. På stuen er der ud over dig, en pædagog og 2 pædagogmedhjælpere. Vi har 6 stuer med i alt 72 vuggestuebørn...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Tutor til en 6 årige dreng

BJVA ApS

Tutor til en 6 år dreng Vi har en sød søn på 6 år. Vi bor i Hørsholm, tæt på Køkkedal station og Rungsted Kyst station. Der er et bus stoppested lige ved siden af vores hus. Vi hjemmetræner nu vores 6 årige dreng og har fået skoleudsættelse, således...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Pædagog / eller pædagogisk ass. søges til dreng på 14 år ,

DUOS A/S

1 - 2 eftermiddag og morgen vagter om ugen samt en weekendvagt om måneden. ( bruger er i døgnaflastning fra onsdag til torsdag, samt en weekend og hos sin far 2 weekender) er der behov for hjælp til personlig hygiejne, beklædning, toilet og anbringe...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Pædagog - barselsvikariat

VANLØSE PRIVATSKOLE

Pædagog - barselsvikariat søges til verdens bedste SFO! Vi søger en dygtig og engageret pædagog til LABYRINTEN pr. 6. august 2018 til 5. juli 2019. Du skal som det vigtigste være fagligt funderet, struktureret og fleksibel. Stillingen er på 80 svare...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

AMAGER Børnehaven Himmel og Hav søger pædagog

BØRNEHAVEN HIMMEL OG HAV

København
Børnehaven er en hyggelig lille børnehave som ligger i et villakvarter på Sundbyvestervej i et smukt hus med stor legeplads og gamle frugttræer. Der er plads til 44 dejlige unger, 7 pædagoger og en flot pædagog medhjælper. Det meste af det faste per...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018