Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogfaglig medarbejder til Styrket Modtagelse

Genopslag

Hvis du brænder for et tæt tværfagligt samarbejde og at gøre en forskel for børn, unge og familier, der akut kan have behov for støtte samt yde en tidlig og forebyggende indsats for familier, der ønsker råd og vejledning, så er Styrket Modtagelse stedet for dig.  

Styrket Modtagelse er hjertet i Borgercenter Børn og Unge Amager (BBU Amager), da alle førstegangshenvendelser fra borgere og samarbejdspartner modtages her. Vi er tværfagligt sammensat af administrative medarbejdere, sagsbehandlere og pædagogfaglige medarbejdere. Styrket Modtagelse modtager 4.000 underretninger årligt og har fokus på modtagelse af borgere, afholdelse af samtaler og screening af de underretninger, der kommer ind. Perspektivet er her, at ca. 20% af alle BBU Amagers underretninger skal behandles i Styrket Modtagelse i den normale sagsbehandling eller vores akutvagt. Vi har en ambition om at handle hurtigt og gennem et styrket modtagelsesfokus give udsatte børn, unge og deres familie målrettet råd og vejledning.

Om funktionen som pædagogfaglige medarbejder
Du vil som pædagogfaglig medarbejder være forankret i vores vagtteam. Vagtteamet består af tre sagsbehandlere og to pædagogfaglige medarbejdere. Vi mangler at finde den sidste pædagogfaglige medarbejder.

Vagtteamet har til opgave at handle på underretninger, hvor der er mistanke om at barnet er udsat for overgreb samt handle i sager, hvor der kræves akut handling for at skabe sikkerhed for barnet. Konkret består arbejdsopgaverne typisk af screening af underretninger, børnesamtaler og partshøringer samt planlægning af de næste skridt og handlinger i sagen. Dette sker i et samarbejde mellem sagsbehandlere og de pædagogfaglige medarbejdere. Herudover har vagtteamet til opgave at yde råd og vejledning til borgere og samarbejdspartnere, der henvender sig ved bekymringer for et barn, en ung og deres familie.

Udover at indgå i vagtteamet vil du, sammen med den anden pædagogfaglige medarbejder, varetage den tidlige forebyggende indsats til børn og unge og deres familier efter serviceloven §11,3. Der er her tale om kortere forløb og konkrete afgrænsede problemstillinger, som det vurderes, at vi, i samarbejde med familien, kan afhjælpe med en tidlig forebyggende indsats. Der kan være tale om forløb, der starter op efter, at du har mødt familien i vagten eller som er henvist fra en af de sagsbehandlere i afdelingen, der arbejder med 11.3-området. Formålet er at forebygge, at familiens udfordringer udvikler sig i en sådan grad, at der er grundlag for at opstarte en børnefaglig undersøgelse og iværksætte sociale foranstaltninger.

Den pædagogfaglige medarbejder, der er ansat, har en bred viden om ungeområdet og indsatser for bl.a. teenagere og deres forældre. Vi søger derfor en kollega, der kan supplere dette med viden om fx. småbørn og børn i ind- og mellemskolealderen. Det er en fordel, hvis du har kendskab til metoder for konfliktløsning og samarbejde med netværket.

Lidt om Borgercenter Børn og Unge Amager
Amager er en bydel i udvikling, hvor indbyggertallet på 125.000 er stigende. I bydelen er der mange gode eksterne samarbejdspartnere, og Borgercenter Børn og Unge Amager har udviklet et stærkt professionelt netværk i området, som er en uundværlig ressource for os. Vi er ca. 180 medarbejdere, som tværfagligt løser opgaver primært indenfor sagsbehandling, støtteforanstaltninger og rådgivning til familier med udsatte børn og unge fra 0-23 år.

Februar 2021 træder en omorganisering af vores myndighedsarbejde i kraft. Formålet med omorganiseringen er at give borgerne mere sammenhængende forløb. Omorganiseringen påvirker ikke driftsopgaverne i vagtteamet, men afdelingen vil i 2021 have et øget fokus på den gode modtagelse, overdragelse af sager og metodeudvikling bl.a. i forhold til beskrivelse af bekymringsgrundlag samt inddragelse af børn, unge og familier, såvel som inddragelse af civilsamfund og netværk.

Lidt om dig

 • Du er uddannet pædagog eller socialrådgiver med relevant pædagogisk eller terapeutisk efteruddannelse.
 • Du har erfaring med individuelle familiebehandlingsforløb og kender til metoder for fx konfliktløsning og netværksafdækning.  
 • Du trives med tæt teamsamarbejde samtidig med, at du formår at indgå i en afdeling samt hele enheden, der består af ca. 180 medarbejdere med forskellige funktioner.
 • Du trives ved en omskiftelig hverdag, hvor du ikke altid ved, hvad dagen bringer og hvilke børn og familier, du skal have kontakt med.
 • Du er optaget af, at vi sammen holder den faglige og metodiske udvikling i gang.
 • Du har gode samarbejds- og formidlingsevner, såvel skriftligt som mundtligt.
 • Du kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i en travl hverdag, hvor vurderinger og beslutninger træffes hurtigt.
 • Du har en anerkendende og løsningsfokuseret tilgang til arbejdet med børn, unge og deres familier.

Vi tilbyder

 • fleksible arbejdsforhold i et til tider travlt hus
 • en uhøjtidelig omgangstone og masser af humor
 • en arbejdsdag med mange forskellige opgaver og stort ansvar
 • gode muligheder for at præge sine tilgange til arbejdet
 • supervision og faglig sparring, også på tværs af afdelinger, hvor andet socialpædagogisk personale er forankret

Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse senest den 1. marts 2021. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn. Ansættelse kan først finde sted, når der er indhentet udvidet straffe og børneattest.  

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen og om BBU Amager, kan du kontakte sagsbehandler Sara Borup Winther på 2933 3171 eller afdelingsleder Mette Meisner på 4049 9927. Generel information om Borgercenter Børn og Unge finder du her.

Søg via nedenstående link senest fredag den 15. januar 2021
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag den 20. januar.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.