Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogik og fuld musik på Solgården

Har du passion for at bruge din musikalitet arbejdsmæssigt? Kan du slet ikke lade være med at bruge lyd og musik som afsæt for læring og rehabilitering? Så har vi den perfekte stilling til dig.  

Vi søger en musikalsk kollega til vores ambitiøse og fagligt nysgerrige kollegagruppe i aktivitetstilbuddet, Se & Hør Mig, hvor vi arbejder med kommunikation og identitet.

Du elsker at synge for og spiller et instrument
Vores nye kollega har et drive for at skabe læring til livet og vil gerne være drivkraft ift. at skabe læringsrum gennem musikkens univers. Du mestrer et instrument – gerne klaver eller guitar, og du bruger det aktivt til at bære melodien. Du brænder for at eksperimentere med lyd og sanser, lyd til stimulering af udtryksformer, lyd og kropsbevidsthed og for at bruge musik og bevægelse til etablering af fællesskaber. 

Bliv en del af et stærkt fællesskab med høj faglighed
På Solgården har vi forskellige uddannelser og baggrunde og bruger vores forskelligheder og kompetencer til at få nye ideer, igangsætte eksperimenter og løbende udvikle det pædagogiske rum. Vi har en anerkendende og positiv tilgang til hinanden og vægter socialt og fagligt fællesskab højt.

Alle har et udviklingspotentiale
Sammen med dine to kolleger faciliterer du læringsaktiviteter i overskuelige delprocesser, så alle kan deltage ud fra deres forudsætninger. Du har fantasi og ambitioner på brugernes vegne og sans for at spotte potentialer og udforske udviklingsmuligheder sammen med brugerne. Du brænder fagligt for at arbejde med mennesker, der har et stort støttebehov, og du begejstres uanset hvor stor en lup, du skal hive frem for at se udviklingen. Din profil gør det nemt at arbejde vedholdende i en aftalt struktur for pædagogikken, og du brænder for at arbejde med low arousal og Total kommunikation.     
 
Du har et drive for at skabe læring til livet
Det er afgørende for os at finde en kollega, der hviler i sig selv, og gerne vil være med til at skabe spændende læringsforløb, f.eks. om identitetsdannelse, kommunikation, seksualitet og kropsbevidsthed, venskab, kommunikation, udtryksformer og ikke mindst med lyd og musik som omdrejningspunkt. Du ser værdien i at anvende gruppeaktiviteter som platform for arbejdet med brugernes kompetencer og relationer.
 
Vi vil gerne høre fra dig, som:   

  • Er uddannet musikpædagog eller har anden relevant baggrund ift. arbejdet med musik i et pædagogisk værksted.  
  • Har pædagogisk uddannelse, erfaring med at arbejde pædagogisk – og meget gerne erfaring fra specialområdet.  
  • Kan tænke nyt, facilitere og inddrage brugerne i kreative processer.  
  • Har erfaring og kompetence til at skabe læringsrum med afsæt i brugernes deltagerforudsætninger 
  • Er tydelig i din kommunikation både mundtligt og skriftligt.  
  • Har en god fysik, et udpræget positivt livssyn, er initiativrig, samarbejdsorienteret og trives med at tænke på tværs.
Dagligdagen på Solgården
Solgårdens 25 medarbejdere er organiseret i to teams. Et beskæftigelsesteam og et aktivitetsteam. Den ledige stilling i Se & Hør Mig er forankret i aktivitetsteamet, der består af 12 medarbejdere fordelt på fire værksteder: Se & Hør Mig Sans & Samvær, De Kreative Værksteder og Medieværkstedet.

I gruppen har vi ansvaret for at planlægge, gennemføre og udvikle aktiviteter og produktioner, der kan understøtte brugernes læring og rehabilitering. Hele Solgården har efteruddannet sig i KRAP i 2019. Udover KRAP anvender vi situeret læring, Meta Kognitiv metode, TEACCH og mindfulness. Du kan få et godt billede af vores arbejdsplads og hverdag på Solgården gennem videoen: Film om Solgården

Lidt praktisk om din nye arbejdsplads 
Solgården er en enhed i Social- og Handicapcentret i Høje-Taastrup Kommune, der er beliggende på Solsortevej 9 C i Taastrup. Solgården tilbyder beskæftigelse, kompetenceudvikling samt aktivitetstilbud til omkring 100 mennesker med fysiske handicap, psykisk sårbarhed og/eller udviklingsforstyrrelser.

Din drivkraft og motivation er det afgørende for os
Har du, hvad der skal til for at lykkes sammen med os, så vil vi meget gerne høre fra dig. Du behøver ikke at skrive en lang ansøgning. Send dit CV og en kort ansøgning om, hvad der motiverer dig og er relevant for jobbet som musikpædagog i Solgården.

Ansøgningsfristen er onsdag d. 20. januar 2021
Vi afholder samtaler tirsdag den 26. januar 2021 i tidsrummet kl. 08-17. 
 
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. I forbindelse med ansættelse indhentes der straffeattest samt referencer fra tidligere ansættelser. 

Yderligere oplysninger
Jobbet er på 37 timer om ugen. Tiltrædelse 1. marts 2021 eller efter aftale. 
 
Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og evt. andre relevante dokumenter skal sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem. 
 
Er du blevet nysgerrig? Så spørg endelig… 
Du har måske spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, og dem vil vi meget gerne besvare. Du er meget velkommen til at kontakte leder af Solgården, Anne Thybo Høyer på 27 24 06 16. Læs Anne Høyers ledelsesgrund. Hvis du vil besøge os i 2021, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Cilja Neumann 20 11 65 45.  
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.