Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog/Ildsjæl søges til Vuggestuen Evigglad i Tebstrup.

Vi søger en uddannet pædagog pr. 1. marts 2018 eller hurtigst muligt. Arbejdstiden er på ca. 34 timer om ugen. 
Stillingen er et barselsvikariat men med gode muligheder for fastansættelse.

Vuggestuen Evigglad er en lille hyggelig privatejet vuggestue med plads til ca. 12/15 børn og i år har vi 10 års fødselsdag.
Vi er en del af en koncern på i alt 4 daginstitutioner. De andre 3 institutoner er beliggende i Horsens kommune. Vi har ialt plads til ca. 95 vuggestuebørn og 20 børnehavebørn fordelt i vores 4 institutoner.

I Evigglad er vi udfordret af faldende børnetal i nærområdet og har pt. kun indmeldt 7 børn. Derfor søger vi en pædagog som vil trives med at arbejde, i en lille personalegruppe som pt. består af 3 personale og en pædagogisk leder som også er leder i 2 af vores andre institutoner.

Vi ønsker os en udadvendt Ildsjæl med overblik og godt humør. En der vil være med til at arbejde med udvikling og markedsføring, så vi kan tiltrække nye børn og familier og vi derved får besat de ledige vuggestuepladser. Hvis det kan lykkes, kan stillingen blive til en fastansættelse.

Stillingsbeskrivelse

- Du skal være uddannet pædagog og gerne med erfaring med vuggestuebørn.
- Du skal arbejde for og værne om husets værdier, traditioner og kultur, men stadig have øje for, hvordan huset kan udvikle sig til stadig, at være attraktivt for nye forældre og børn.
- Du skal kunne se muligheder og fordele ved at være ansat i en privat ejet institution.
- Du skal have forståelse, erfaring og indsigt i den pædagogiske verden.
- Vi forventer en høj grad af faglighed samt evnen til, at omsætte pædagogisk teori til praksis.
- Du skal kunne navigere i mange forskellige opgaver og evne at prioritere din tid.
- Du skal have lyst og kunne se mulighederne i at arbejde i en lille personalegruppe og samarbejde mellem vores andre tre afdelinger.
- Vi forventer, at du kan træffe reflekterede beslutninger og stå ved dem.
- Du er ansvarlig for det enkelte barns trivsel, læring og udvikling, og ved behov at indkalde relevante fagpersoner til TS-møder.

Læs mere om os samt vores visioner, værdier og traditioner på www.vuggestuen-evigglad.dk. Vi glæder os meget til at høre fra dig. 

Ansøgningsfrist den 25. febraur 2018 og startdato 1. marts 2018 eller derefter hurtigst muligt. Vi afholder jobsamtaler i uge 9.
Send ansøgning pr mail til pædagogisk leder Marianne Jürgensen på kontakt@vuggestuen-evigglad.dk?Hvis du ikke høre fra os, er det fordi stillingen er blevet besat til anden side.

Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagoger i børnehøjde til Børnehave i Ry

Skanderborg Kommune

Pædagoger til Børnehuset Bakkely, Dagtilbud Ry.Vi søger en 35 timers pædagog med tiltrædelse den 1. november til vores ene børnehavegruppe (Troldene), samt en 30 timers pædagog til et barselsvikariat til den anden børnehavegruppe med tiltrædelse den...
Indrykket:5. september 2018
Udløbsdato:26. september 2018

Engageret pædagog med stærk faglig profil

Daginstitution Torsted

Hedensted
Daginstitution Torsted er placeret i et spændende lokalområde i betydelig vækst og er en af Horsens Kommunes største institutioner bestående af 4 afdelinger, der er geografisk spredt. Der er samlet 300 børnehavebørn samt 115 vuggestuebørn. Vi søger ...
Indrykket:13. september 2018
Udløbsdato:28. september 2018

Pædagog til Kirkebakkeskolen

Kirkebakkeskolen

Hedensted
På Kirkebakkeskolen søger vi en pædagog til både SFO og skoledelen. Om jobbet Vi søger en uddannet pædagog, der elsker at arbejde med børns læring og trivsel i såvel skole som SFO. En pædagog, der brænder for både udeliv, bål, naturoplevelser med bø...
Indrykket:14. september 2018
Udløbsdato:8. oktober 2018

Pædagog til Kernehuset

Kernehuset

Hedensted
Er du faglig stolt? Er du til blerumper kartoffelmos og mælk ud på bordet. Kan du have mange bolde i luften? Kan du se dig selv i vores værdier: Fællesskab Omsorg Respekt Fordybelse Læring og Udeliv. Vil du være med til at skabe de bedste rammer lav...
Indrykket:3. september 2018
Udløbsdato:5. oktober 2018

Pædagog til Regnbuen/Valmuen

Regnbuen / Valmuen

Pædagog til spændende projekt i Valmuen. Om jobbet Vi søger en uddannet pædagog til en stilling med 30 timer ugl. Jobbet er en ekstra pædagog der skal være med til at støtte børn i udsatte positioner, med vægt på styrket forældresamarbejde og den go...
Indrykket:14. september 2018
Udløbsdato:5. oktober 2018