Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog/Ildsjæl søges til Vuggestuen Evigglad i Tebstrup.

Vi søger en uddannet pædagog pr. 1. marts 2018 eller hurtigst muligt. Arbejdstiden er på ca. 34 timer om ugen. 
Stillingen er et barselsvikariat men med gode muligheder for fastansættelse.

Vuggestuen Evigglad er en lille hyggelig privatejet vuggestue med plads til ca. 12/15 børn og i år har vi 10 års fødselsdag.
Vi er en del af en koncern på i alt 4 daginstitutioner. De andre 3 institutoner er beliggende i Horsens kommune. Vi har ialt plads til ca. 95 vuggestuebørn og 20 børnehavebørn fordelt i vores 4 institutoner.

I Evigglad er vi udfordret af faldende børnetal i nærområdet og har pt. kun indmeldt 7 børn. Derfor søger vi en pædagog som vil trives med at arbejde, i en lille personalegruppe som pt. består af 3 personale og en pædagogisk leder som også er leder i 2 af vores andre institutoner.

Vi ønsker os en udadvendt Ildsjæl med overblik og godt humør. En der vil være med til at arbejde med udvikling og markedsføring, så vi kan tiltrække nye børn og familier og vi derved får besat de ledige vuggestuepladser. Hvis det kan lykkes, kan stillingen blive til en fastansættelse.

Stillingsbeskrivelse

- Du skal være uddannet pædagog og gerne med erfaring med vuggestuebørn.
- Du skal arbejde for og værne om husets værdier, traditioner og kultur, men stadig have øje for, hvordan huset kan udvikle sig til stadig, at være attraktivt for nye forældre og børn.
- Du skal kunne se muligheder og fordele ved at være ansat i en privat ejet institution.
- Du skal have forståelse, erfaring og indsigt i den pædagogiske verden.
- Vi forventer en høj grad af faglighed samt evnen til, at omsætte pædagogisk teori til praksis.
- Du skal kunne navigere i mange forskellige opgaver og evne at prioritere din tid.
- Du skal have lyst og kunne se mulighederne i at arbejde i en lille personalegruppe og samarbejde mellem vores andre tre afdelinger.
- Vi forventer, at du kan træffe reflekterede beslutninger og stå ved dem.
- Du er ansvarlig for det enkelte barns trivsel, læring og udvikling, og ved behov at indkalde relevante fagpersoner til TS-møder.

Læs mere om os samt vores visioner, værdier og traditioner på www.vuggestuen-evigglad.dk. Vi glæder os meget til at høre fra dig. 

Ansøgningsfrist den 25. febraur 2018 og startdato 1. marts 2018 eller derefter hurtigst muligt. Vi afholder jobsamtaler i uge 9.
Send ansøgning pr mail til pædagogisk leder Marianne Jürgensen på kontakt@vuggestuen-evigglad.dk?Hvis du ikke høre fra os, er det fordi stillingen er blevet besat til anden side.

Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Skønt arbejdsfællesskab sørger en kollega til pædagogområdet.

Skanderborg Kommune

Pædagog søges til fast stilling på 32 timer uge til Kildevej 12 fra den 1. september 2018 eller snarest muligt.K12 er et forholdsvist nyt tiltag under Skanderborg Kommune for ældre udviklingshæmmede borgere, som også har fået fysiske problematikker,...
Indrykket:19. juni 2018
Udløbsdato:8. august 2018

Genopslag: Rårup/Skjold Fællesinstitution søger pædagog med interesse for idræt

Hedensted Kommune

Hedensted
Om jobbetVi søger en pædagog til Rårup Skjold Fællesinstitution pr. 1. september 2018 eller snarest derefter. Stillingen er et genopslag, da vi ønsker et bredere ansøgerfelt. Der er tale om en fast stilling på 35 timer. Rårup Skjold Fællesinstitutio...
Indrykket:13. juni 2018
Udløbsdato:8. august 2018

Pædagog til barselsvikariat i Højvang

Daginstitution Højvang

Hedensted
Dagtilbud Højvang søger pædagog som barselsvikar til børnehave Dagtilbud Højvang søger 1 pædagog med 35 timer ugentligt med start fra 15. september 2018 eller snarest derefter. Dagtilbud Højvang ligger i den sydlige ende af Horsens tæt på skov og fj...
Indrykket:21. juni 2018
Udløbsdato:20. august 2018

Pædagog til Børnehuset ved Banen

Børnehuset ved Banen

Hop på vognen - her er godt at være . Om jobbet Stillingen er en fultidsstilling på 37 timer ugentligt. Vi er en aldersintegreret daginstitution med 80 vuggestuebørn og 100 børnehavebørn. Vi er fordelt med 6 vuggestuegrupper og 4 børnehavegrupper i ...
Indrykket:25. juni 2018
Udløbsdato:27. juli 2018

Pædagog til Egebjergskolens SFO

Egebjergskolen

Hedensted
Uddannet pædagog søges 30 timer til skolefritidsordningenEgebjergskolen, HorsensUddannet pædagog 30 timer pr. uge med start 1 8-2018 eller snarest derefter.Egebjergskolens SFO søger 1 pædagog med start den første august eller snarest derefter. Arbej...
Indrykket:26. juni 2018
Udløbsdato:30. juli 2018