Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk afdelingsleder (SFO-leder)

Vi søger en tydelig pædagogisk leder, som vil indgå i Limfjordsskolens ledelsesteam og stå i spidsen for vores skolefritidsordning.

Vi tilbyder en spændende lederstilling, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på den fortsatte udvikling af Limfjordsskolen og i særdeleshed skolens SFO.

Limfjordsskolen er en spændende, velfungerende skole med 640 elever fordelt på alment skoletilbud, modtagelsesklasser, specialklasserække og autismetilbud. En meget stor andel af børnene i vores indskoling på alle områder frekventerer desuden skolefritidsordningen, som ligeledes er opdelt i almen- og specialtilbud. Vi er fra august flyttet i totalt nyrenoverede skolebygninger, så skolen fremtræder som et moderne og inspirerende lære- og værested.

Skolen er kendetegnet ved et godt samarbejde mellem skolens medarbejdergrupper, som omfatter lærere, børnehaveklasseledere, pædagoger og pædagogiske assistenter, og i øvrigt tæller i alt 106 medarbejdere.

Som pædagogisk afdelingsleder på Limfjordsskolen bliver du del af et professionelt ledelses- og kontorfællesskab præget af tillid, alsidighed og viljen til at blive dygtigere sammen. Med reference til skolelederen indgår du i et team bestående af viceskoleleder, afdelingsleder for specialtilbud, flersprogskonsulent og to skolesekretærer. I SFO vil du indgå i samarbejdet med pædagoger og assistenter omkring hverdagen med børnene.

Vi søger en afdelingsleder som

  • brænder for ledelsesopgaven med fokus på at finde de bedste løsninger for ALLE børn i vores varetægt
  • sammen med SFO’s medarbejdere vil indgå i arbejdet med at føre disse løsninger ud i livet
  • er synlig og nærværende som rollemodel i personalegruppen og i samarbejdet med forældrene
  • vil indgå i Limfjordsskolens ledelsesteam med et åbent sind og lysten til at tage del i den fortsatte udvikling af skole og SFO
  • har en pædagogisk uddannelse og eventuelt diplom i ledelse
  • har kendskab til ledelsesadministration og økonomisk styring
  • kan strukturere og prioritere i en travl hverdag
  • kan træffe beslutninger og stå fast, når situationen kræver det.

Vi tilbyder fastansættelse i en fuldtidsstilling med start 1. april 2018. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere om skolen, så klik ind på http://www.limfjordsskolen-struer.dk eller kontakt skoleleder Claus Rokkjær på telefon 61 60 68 60 eller mail: clr@struer.dk

Ansøgningsfrist er den 22. februar kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt snarest derefter.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her