Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk afdelingsleder til Fase 2 / Udskolingen

Bankagerskolen søger pr. 1. marts 2021 en pædagogisk afdelingsleder til vores udskoling – Fase 2.

Bankagerskolen er en veldrevet og udviklingsorienteret skole placeret i den sydlige del af Horsens. Området er et attraktivt boligområde og med en engageret og ressourcestærk forældregruppe, der i høj grad bakker op om skolen.

Det gode samarbejde på skolen fremhæves af både forældre og ansatte. Skolen har blandt eleverne en høj trivsel og generelt gode resultater. Skolen er en Åben-plan skole, og det betyder, at åbenhed og hjælpsomhed er i højsædet blandt skolens 750 elever og 90 ansatte. Skolen er i vækst og har 3-4 spor på hver årgang.
Bankagerskolen er opdelt i to faser – Fase 1 og 2 – hvor Fase 1 består af 0.-5. årgang, og Fase 2 af 6.-9. årgang.

Lederteamet består af skoleleder, viceskoleleder (Fase 1 / 2.-5. årgang), pædagogisk afdelingsleder for (SFO og 0.-1. årgang) og dig (Fase 2 / 6.-9. årgang).
Bankagerskolens ledelsesteam er forholdsvis nyt, hvorfor du – sammen med ledelsesteamet -  får en vigtig rolle i arbejdet med at definere skolens ledelsesgrundlag ift. Bankagerskolens mission, vision og læringssyn.

For yderligere information, se skolens hjemmeside: Bankagerskolens hjemmeside

Om stillingen
Du får ansvar for den daglige ledelse af 22 lærere, hvor dit ansvarsområde primært er driften og udviklingen af Bankagerskolens Fase 2 / 6.-9. årgang - Udskolingen.

Som pædagogisk afdelingsleder skaber du gennem nærværende ledelse sammenhæng og synergi mellem god undervisning, pædagogik og arbejdet med at gøre alle elever klar til ’at leve livet’. Du bygger bro mellem fagligheder i afdelingen, og har fokus på faglig udvikling, trivsel og kvalitet. Sammen med lederteamet og medarbejdere arbejdes der med en lærende kultur i professionelle læringsfællesskaber, hvor dialog, handling og refleksion er nøglen i arbejdet med elevernes læring, trivsel og personlige mestring.

Det har du særligt fokus på

 • At sikre et tæt samarbejde med den øvrige ledelse og personalet, hvor vi sammen binder børnenes hverdag sammen.
 • At udøve praksisnær ledelse, hvor du på basis af dialog, inddragelse, data og tillid er tæt på de pædagogiske processer i undervisningen og i de professionelle læringsfællesskaber for at skabe rum til sparring, refleksion og målopfyldelse.
 • At skabe faglig læring og pædagogisk udvikling, som understøtter kerneopgaven og det tværfaglige samarbejde mellem afdelingerne på skolen.
 • At synliggøre skolens udskoling, som et attraktivt udskolingstilbud, hvor god pædagogik, didaktik og attraktive læringsmiljøer skaber rammerne for børnenes trivsel og læring.
 • At videreudvikle det gode forældresamarbejde – herunder tydelig og rettidig kommunikation.
 • At sikre et skoletilbud til ALLE distriktets børn gennem sparring til medarbejdere, deltagelse i ressourcemøder og ledelse af netværksmøder.
 • At sikre et fortsat godt, udviklende og konstruktivt samarbejde i Klyng Syd, hvor der er fokus på valgfag i samarbejde med vores naboskoler, samt hvor der skal udvikles flere samarbejder i professionelle læringsfællesskaber mellem skolerne.
 • At være en aktiv holdspiller i et nyt og ambitiøst ledelsesteam, hvor vi sammen udvikler Bankagerskolen til fortsat at være et attraktivt skole- og fritidstilbud.

Om dig
 • Du går tæt på dagligdagen med tillid, nysgerrighed og faglig sparring. Du er en nærværende leder som vægter dialog i øjenhøjde og medarbejderinddragelse i den faglige udvikling. Du er fagligt velfunderet, vant til at arbejde med både kvalitative og kvantitative data, og du har modet til at udvikle fællesskaber.
 • Du brænder for folkeskolen. Du motiveres af kerneopgaven og formår at skabe gode rammer for samarbejde, udvikling, drift og trivsel.
 • Du hviler i din ledelse og skaber en tydelig retning. Du er en stærk kommunikator og procesleder som med nærvær, humor og passion skaber muligheder for medarbejderne og din egen udvikling.
 • Du er en holdspiller. Du samarbejder med det øvrige ledelsesteam om driften og udviklingen af hele skolen og du ved, at samarbejdet skaber gode muligheder for udviklingen af teamet, god ledelse og personlig udvikling.

Krav til stillingen
Du har en relevant faglig baggrund og erfaring med undervisning i udskolingen. Du har en faglig interesse for og viden om både god undervisning og god pædagogik. Du har en lederuddannelse eller er indstillet på at gå i gang med en.

Oplysninger om stillingen og Bankagerskolen kan ske ved henvendelse til skoleleder Kasper Bech Rahbek på telefon 2360 4391. Du er også velkommen til at sende en mail til kbkn@horsens.dk med dine kontaktoplysninger, hvorefter du vil blive ringet op.
Besøg på skolen aftales via skolesekretær Mette Muxoll Schrøder på telefon 7629 3330.

Send din ansøgning via linket senest torsdag den 14. januar 2021. 
Vi forventer at holde første samtale mandag den 18. januar 2021 og anden samtale mandag den 25. januar 2021.
Kandidater, der går videre til anden samtale, skal gennemføre en personlighedstest, interview og en opgave.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Tiltrædelse 1. marts 2021.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.