Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk afdelingsleder til Kornmarkskolen

Engageret pædagogisk afdelingsleder til Kornmarkskolen
Hillerød Kommune søger en pædagogisk afdelingsleder til faglig ledelse tæt på læreres og pædagogers praksis på Kornmarkskolen.
Kan du sige ja til, at du brænder for børnenes trivsel og læring og samtidig for ledelse som fag? Kan du lede fagprofessionelle læringsfællesskaber til en endnu mere inkluderende praksis end i dag? Og har du lyst til at bidrage aktivt i et ledelsesteam, hvor der både er fokus på faglige løsninger og et energigivende kollegaskab med plads til sjov? Så håber vi, at du læser videre, og at vi hører fra dig.

Om Kornmarkskolen
Kornmarkskolen er en folkeskole med 550 elever fra 0. til 9. klassetrin samt et kompetencecenter med en specialklasserække for børn med ADHD og/eller autisme med i alt 58 elever.
Kornmarkskolen har to afdelinger. En i Ll. Lyngby med et spor fra 0. til 6. klasse og en i Skævinge med et til tre spor fra 0. til 9. klasse.
Skolen har en stærk bevægelsesprofil og skolens værdiord, som lever i skolens hverdag, er Nysgerrighed, Tryghed, Bevægelse og Respekt.

Vi er 130 ansatte. Det er lærere pædagoger, specialpædagoger, pædagogmedhjælpere, sekretærer, ledere og teknisk personale. Vi er alle optaget af det samme, at lave fagligt stærk skole for børnene og at skabe en arbejdsplads med trivsel og udvikling.

Læs mere og se filmen om skolen på https://kornmarkskolen.aula.dk/

Om stillingen
Du vil få til opgave at være nærmeste leder for enten indskolingen 0.-3. klasse eller mellemtrinnet 4.-6. klasse. Dine kompetencer og interesser er med til at bestemme, hvordan fordelingen af ledelsesopgaverne bliver. Du vil dermed få ledelsesopgaver på begge afdelinger, og du vil dele ledelsesopgaverne i Ll. Lyngby med en af dine kolleger i ledelsesteamet. Ledelsesteamet har fokus på at involvere medarbejderne og på at være til stede i opgaven sammen med medarbejderne. Du skal være tæt på elevernes læring og trivsel, når du leder det pædagogiske arbejde.

Alle folkeskoler i Hillerød Kommune arbejder i disse år på konkret at videreudvikle inkluderende læringsmiljøer, og hvis du kan byde ind som leder ift. opgaverne på Kornmarkskolen med at styrke fællesskaber blandt børn og voksne, vil det være et stort plus. Ledelsesteamet er optaget af, at medarbejderne skal have de rette kompetencer og handlemuligheder for at kunne lykkes med opgaverne, og din viden og erfaringer på området med inkluderende læringsmiljøer er dermed vigtig.

Forældrene er vores vigtigste samarbejdspartnere. Når de ved, hvad vi vil og vi kan kommunikere klart og tydeligt med dem, lykkes børnene med skolen. Vi er altid inviterende og involverende. Vi har en engageret og stærk skolebestyrelse, som vi involverer meget i skolens hverdag.

Dine opgaver som leder vil omfatte alle ledelsesopgaver i tilknytning til enten indskolingen eller mellemtrinnet, og det omfatter bl.a. ledelse af personale, ledelse af arbejdet med børnesager og det tværprofessionelle samarbejde i denne sammenhæng.

Din profil
Det er vigtigt, at du har faglig viden og solid erfaring inden for folkeskolen, samt at du har en skolerelevant uddannelse. Har du desuden faglig viden om professionelle læringsfællesskaber for lærere indbyrdes og for lærere og pædagoger, er det en stor fordel.
Vi ser meget gerne, at du har ledererfaring, men det er ingen betingelse. Det er en klar fordel, hvis du har en diplomuddannelse i ledelse eller er begyndt på den.

Dit kommende ledelsesteam prioriterer samvær og glæde i arbejdet. Vi er optaget af at sparring og refleksion sammen giver en bedre skole og løfter vores ledelsesarbejde. Vi er gode til at støtte og hjælpe hinanden og vi kan lide at være sammen. Vi håber, at din profil vil matche denne måde at lede og samarbejde på.

Generelt om at være leder i Hillerød Kommunes skolevæsen
Som leder i Hillerød Kommunes skolevæsen forventer vi, at du deltager aktivt i udviklingen af området, og at du på linje med alle andre ledere og medarbejdere på børneområdet arbejder ud fra ”Fælles Børn Fælles Ansvar”, som indeholder vores sammenhængende børne- og ungepolitik, de politisk fastsatte indikatorer samt procedurer for at sikre tidlig indsats og sammenhæng i børns liv.
På hele børne- og ungeområdet i Hillerød Kommune arbejder vi med et reformprogram under overskriften ”Stærke Fællesskaber i almenmiljøet med plads til forskellighed”. Vi vil lægge vægt på, at vores nye afdelingsleder har lyst til at indgå i dette arbejde såvel tværgående som på Kornmarkskolen. Fokus i både skolepolitikken og reformprogrammet på sociale og faglige fællesskaber flugter godt med Kornmarkskolens arbejde med at skabe trivsel for alle børn og stærke læringsfællesskaber med deltagelsesmuligheder for alle.

Ansættelsesvilkår
Afdelingsledere i Hillerød Kommune indplaceres på grundlønstrin 48 og lønnen fastlægges ud fra kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2021.

Hvis du er blevet nysgerrig og har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Søren Vestergaard på tlf. 72 32 70 33.

Rekrutteringsproces
Ansøgningsfristen er den 12. april 2021 kl 23.59. Ansøgning samt relevant dokumentation sendes digitalt via Hillerød Kommunes hjemmeside.

Samtaler

  • 1. samtale gennemføres den 19. april fra kl. 15.30
  • 2. samtale gennemføres den 22. april fra kl. 16.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.