Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk assistent elever

Odsherred Kommune søger Pædagogisk assistent elever med start i august 2021. Overvejer du at kvalificere dig til pædagogisk arbejde med børn, unge eller voksne, så er du måske en af vores kommende pædagogiske assistent elever.

Vil tilbyder:

  • Et spændende og varieret uddannelsesforløb med forskellige praktikperioder i dagplejen, daginstitutioner og døgninstitutioner for borgere med fysiske / psykiske funktionsnedsættelser.
  • Personlig og faglig udvikling, udfordringer og gensidigt ansvar i samarbejde med praktikvejledere, uddannelseskonsulenter og undervisere på social og sundhedsskolen.
  • Tæt samspil med kolleger, tværfaglige samarbejdspartnere, børn, unge og forældre.
  • Selvstændigt ansvar der passer til dine kompetencer og uddannelsesniveau
  • Mulighed for EUX hvis du har haft EUX fag på grundforløbet

Uddannelsen varer 2 år og 1,5 måned og består af skole- og praktikforløb. Skoleperioderne foregår på SOSU skolen og praktikperioderne vil foregå i dagplejen, på daginstitutioner og døgninstitutioner.

Efter endt uddannelse vil du kunne søge job inden pædagogisk arbejde i dagplejen, i daginstitutioner og i døgninstitutioner. Du kan endvidere søge optagelse på pædagog studiet.

Der udbetales løn under uddannelsen, og du har mulighed for at få voksenelevløn hvis du er fyldt 25 år og kan dokumentere relevant erhvervserfaring.

Du skal vedhæfte dokumentation for grundforløb 2 til pædagogisk assistent. Hvis du ikke har gennemført grundforløb 2 på ansøgningstidspunktet skal du vedhæfte dokumentation for, at du er i gang med grundforløbet. Børneattest vil blive indhentet i forbindelse med ansættelsen.

Samtalerne til elevstillingerne vil foregå i uge 11.

Jobsøgning sker via link nederst på siden. Elevformular skal udfyldes ved jobsøgning.

Odsherred Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.