Pædagogisk Assistent (PA) elever

Om jobbet

Pædagogisk Assistent (PA) elever

Uddannelsen varer 2 år og 1,5 måned. Uddannelsesforløbet forventes med opstart august 2021 og veksler mellem skoleperioder og praktikperioder. Ansættelsen ophører automatisk ved afslutning af uddannelsesforløbet.

Skole:
Undervisningen indeholder pædagogiske og almene fag og finder sted på ZBC og du skal gå i skole i Holbæk. Du kan læse mere om uddannelsen på www.sosusj.dk.

Vi kan tilbyde:

  • Praktikforløb på vores kommunale og selvejende dagtilbud inkl. specialdagtilbuddet Lærkereden, samt på vores kommunale SFO'er/skoler inkl. Specialcenter Sigrid Undset. (Du kan læse mere om vores dagtilbud og skoler på Kalundborg Kommunes hjemmeside).
  • Løn under hele uddannelsesforløbet (på hovedforløbet). Løn og ansættelsesvilkår er jf. overenskomst mellem FOA og KL.
  • Hvis du er fyldt 25 år ved uddannelsesstart og har mindst 1 års relevant erhvervserfaring (inden for det pædagogiske område), kan du få voksenelevløn. (Jf. overenskomst mellem FOA og KL).

Vi forventer:

At du lever op til adgangskravene (hvis du er under 25 år skal du have grundforløb 2 målrettet uddannelsen Pædagogisk Assistent og hvis du er over 25 år, skal du være realkompetencevurderet af ZBC inden evt. ansættelse).

  • At du er interesseret i at arbejde med mennesker.
  • At du er motiveret for at udvikle dig personligt og fagligt.
  • At du kan tage ansvar for dit uddannelsesforløb.
  • At du er mødestabil.
  • At du overholder aftaler.
  • At du efterlever ansættelsesstedets værdier og retningslinjer.

Ansøgningsfrist:
31. marts 2021.

Ansættelsessamtaler:
Forventes afholdt i løbet af april.

Dokumentation:
For at komme i betragtning til en uddannelsesplads skal du udfylde det vedhæftede spørgeskema samt vedlægge al relevant dokumentation.

Vi behandler kun ansøgninger, der er indsendt via www.kalundborg.dk eller www.jobnet.dk.

 

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien ”Karriere på Kalundborgsk”. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

 

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.